585 viestiä aiheessa

jos oisin ollu porvoossa nii ehkä ois tullu käytyä messuillakin...juuri sormuksia kattomassa :) kuulemma joku saanu 35% alennusta! tosin on ne myyjät saattanu nostaa hintoja ennen messuja :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

MOI KAIKKI! Mä oon entinen Porvoolainen, sulho Sipoosta (asumme nykyään Helsingissä..). Meillä on häät Porvoossa 18.7.2007 :-X pikkukirkossa! Ja sitten hääjuhlat Tanssisaarella  :D (TODELLA ihana paikka meren äärellä!!) Meillä tulee olemaan noin 120 vieraita..

Mietin tässä että mikä pappi olisi hyvä?? Olemme molemmat (sulho ja minä) ruotsink.

Minulla tulee olemaan todella kaunis sincerity hääpuku, ihan prinsessa puku  ;).. Mitä muuta tänne voisi kirjoittaa..?

Onko teillä kokemuksia Tanssisaaresta? Olen vain nähnyt kuvia paikasta, ja todella hieno paikka näyttää olevan!!

Nyt kaikki tänne kirjoittamaan!!!  ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heippa Diana! Meilläkin on juhla Tanssisaaressa! 18.8 on meidän päivä. Meitä ensin epäilytti että onko tila liian iso n. 100 hengelle, mutta ei kai se ole.

Sain muuten papin tietoon, saimma rippipappimme. Ruotsinkielisessä seurakunnassa on paljon parempi palvelu kuin suomenkielisessä. Jos olisimme ottaneet suomenkielisestä seurakunnasta papin niin sen olisi saanut tietää vasta huhtikuussa.

Onko teillä Diana joku bändi?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Moi Lilja80!

Oi kun kivaa että joku muukin järjestää hääjuhlat tansisaarella!  :D Mikä kirkko teillä on?

Olen tänään päättänyt kuka tulee olemaan mun kaaso ;) Ja sitten me muutettiin toi hääpäivä, uusi hääpäivämme on 20.7.2007 :-X, 18.7 olisi ollut keskiviikko, meidän mielestä perjantai on parempi päivä.. Meillä ei ole vielä joku bändi, mutta meillä tulee kyllä olemaan joku.. Mutta mä haluaisin joku ruotsinkielinen bändi.. Mistä mä semmoinen löytäisin..?

Oletko Lilja80 jo päättänyt minne sä meet tekemään häämeikki ja kampaus?? Entäs kukat? Olen niin utelias..! ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me juhlitaankin Liljan kanssa häitä samana päivänä :)

Ruotsinkielisessä seurakunnassa on yksi tosi mukava naispappi. En vaan nyt muista hänen nimeä :(

Diana L: Mä luulen että suurin osa porvoolaisista bändeistä on ruotsinkielisiä. Minkätyylistä musiikkia haluaisit? Kannattaa kysyä Dansholmenin vuokraajilta, he varmaan osaa neuvoa sulle sopivia bändejä!

Me ollaan mun tulevan miehen kanssa seurusteltu maaliskuussa 10 vuotta. Sen kunniaksi lähdetään maaliskuun alussa Amstedamiin viikonlopuksi  :-X Mies järjesti sen ensin yllärinä, mutta tuli vähän mutkia matkaan niin sen piti paljastaa se mulle etukäteen. Häämatkan se saa päättää itse. Mulle kelpaa mikä vaan ja rakastan ylläreitä  :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

hyvää reissua heidig :) mukavaa kun porvoolaismorsiamistakin kuulee välillä :)

hei mistäs ootte kakunkoristeita hankkinu?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä ei ole vihkiminen kirkossa, se on Tanssisaaressa. Hyvä kun saitte muutettua tuon päivän Diana sillä Tanssisaari on tosi varattu. Me kun ruvettiin varaamaan sitä elokuussa, niin oli vain yksi lauantai jäljellä. Sitten tuli yksi peruutus ja saatiin 18.8. Se ensimmäinen päivä olisi ollut kesäkuun alussa, mutta mietimme että sää voi olla silloin huono niin halusimme vaihtaa. Porvoosta on muuten tosi vaikea löytää bändejä. Mä olen nyt varannut Niinikimin kautta yhden. Kampauksen teetän luottokampaajallani, meikistä ei ole vielä tietoa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tanssisaari on kyllä hääpaikkana varmasti huippuromanttinen :)

Mihin olette suunnitelleet häämatkaa? Me tosiaan mennään johonkin miehen päättämään paikkaan, jonka saan tietää sitten lentokentällä vasta :D Meidän on tarkoitus olla tuolla matkalla vajaa viikko. Mulla alkaa koulu ikävästi tuossa melko pian häiden jälkeen, niin ei voida kovin pitkäksi aikaa mihinkään mennä. Alunperin meidän piti mennä Peruun muutamaksi viikoksi, mutta tosiaan tuon mun koulujutun takia se jää nyt väliin. Ensi vuonna sitten, jos aikaa riittää. Peru olis todella mielenkiintoinen maa, olisi kiva päästä näkemään. Meille tuli viime kesänä koirakin sieltä ja siellä olisi tuttuja jo ennestään, jotka osais neuvoa mihin kannattaa mennä. Pitänee järjestää sitten jossain vaiheessa honeymoon II  ;D

Kiitos Tuuls, odotan oikein rentouttavaa ja ihanaa viikonloppua. Viime kuukaudet on ollu kiireisiä ja rankkoja meille kummallekin. Mukavaa saada yksi hengähdyshetki arjen keskelle :)

Kampauksesta ja meikistä: mä olen varannut itselleni ja kaasoilleni ajan Jazz Up:sta. Siellä on mun luottokampaaja ja meikkaaja, silloin kun vielä Porvoossa asuin.

Missä liikkeessä Porvoossa laitetaan kynsiä? Ajattelin, että olis ehkä paras hoidattaa mun rakennekynnet siellä sitten joko torstaina tai perjantaina ennen häitä. Olen varsinainen tunari ja saan ne helposti rikottua  ::)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

heidig, Nina Laine tekee todella hyviä rakennekynsiä! Hänellä on oma "vastaanotto" Porvoossa.. Ja mun mielestä ne ei pitäii olla hirveen kalliita..?

Mä en ole vielä ihan varma minne me mennään häämatkalle, mä haluisin Kanaariansaarille (Puerto Rico) mutta matkatoimistot eivät kuulema järjestä matkoja sinne kesällä..?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitos vinkeistä!

Mä olen ollut Puerto Ricossa elokuussa muutamia vuosia sitten. On kait muuttunut käytäntö sitten.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

me mennää kreetalle heti häiden jälkeen :) ei ruuhkaa mutta sopivan lämmintä ja kaunis loppukevät :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olen kysellyt tuolla Juhlapaikat -osiossakin vähän näitä samoja, mutta yritetänä nyt vielä täällä Porvoo -osastollakin...

Eli meillä on juhlapaikan etsintä käynnissä ensi syksyä varten. Käytiin katsastamassa Prestbackan kartano tässä justiinsa. Ihan mukavalta vaikutti paikka ja emäntä varmasti osaa hommansa. Mutta olis kiva kuulla kokemuksia, jos olette olleet ko. paikassa vieraina tai pitäneet itse siellä häitä tai muita juhlia. Millainen paikka? Millainen palvelu? Toimiko tila (itseäni vähän ehkä arveluttaa, kun joutuisi käyttämään niitä pienempiä sivuhuoneita, että miten toimii käytännössä)?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

mun kaveri on menossa siellä naimisiin 7.7.07 ja kuulemma aikoo tyytyä siihen että siellä on tosiaan ne eri huoneet, ei oo huolissaan yhtään siitä...ja vihkiminenkin tapahtuu heillä siellä :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Joo, ei se varmaan mikään ongelma olekaan... Mä vaan taas olen tämmönen, että kaikesta pitää väkisin vääntää ongelmaa  ;D

Saako udella, että onko sun kaveris mitä tykännyt siitä Prestbackasta noin muuten? Paikkanahan se varmaan on tosi kaunis. Tosin, mä en ole sitä nähnyt kuin nyt talvella... Mutta voin kuvitella, että kesällä se on oikein kiva. Ja varmaan hienosti saa sen vihkimisen järjestettyä siellä kanssa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

kyllä se vissiin on pitäny siitä, saavat ruuatkin sitä kautta. ja ainahan se ois hienoo juhlia häitä kartanossa :D ootko muuten ihan porvoolaisia? miulla on -81 syntyny miekkonen...;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ja taisin tuolta toiselta osastolta lueskella, että ihmiset on ainakin tykänneet tuosta ruoasta Prestbackassa. Eli jos ruoat saa kätevästi sitä kautta, ja pitopalvelu on vielä hyvä, niin mikäs sen helpompaa. Ja paikkanahan tuo on kyllä aika hieno (vaikka siis edelleenkään, kesällä en ole sitä nähnyt  :))

Mä itse en ole alkuperäisiä porvoolaisia, enkä edes oikeestaan nytkään asu Porvoossa. Asutaan Askolassa, eli tämmönen ulkopuoleinen maalainen olen vähän tässä ketjussa  ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

okei :)

kaunis se paikka kyl on mitä oon kuvista nähnyt :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Moikka! Täällä yks Porvoolainen morsmaikku. Tai no Helsingissä nyt asutaan opiskelujen takia, mutta sydämeltään Porvoolainen! Juuri päätettiin että häitä juhlitaan kesällä 2008  :-X  nyt pitis laittaa hommat rullaamaan.Varaa kirkko ja juhlapaikka sun muuta.  :) Toivottavasti en o myöhässä, kun tuntuu että kaikki on niin aikasin liikkeellä..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Saikku83: Meidän ois tarkoitus juhlia tänä syksynä, homma ihan alkutekijöissään ja vielä meinattiin ennättää  ;D

... Tosin tietty meillä on tää alue pikkusen tämmönen laajahko kuitenkin, kun ei olla kummatkaan Porvoosta kotoisin ja muutenkin asustellaan täällä maalla. Eli siis ei oo etukäteen visiota mistään tietystä paikasta tai näin, kun ei mitään paikkaa tunneta ollenkaan. Eli me kyllä ollaan aika sopeutuvaisia (... tärkeintähän se on se naimisiin meneminen ja näin päin pois). Ja en tiedä, mutta ehkä vielä toi syksy voi olla vähän helpompi aika löytää tilaa juhlapaikoista/kirkosta yms. Näin mä olen ainakin päättänyt itselleni uskotella, että ei tuu paniikkia  ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

kyllä mäkin uskon näin, aakoo :) kyl meillekin olis kelvannu joku hienompikin paikka, mut ei ois ollu varaa ja nyt on hyvä syy olla tarjoamatta alkoholia ja lopettaa juhla aikaseen :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään