Jump to content
Naimisiin.info

Porvoo


Hanuli

Recommended Posts

Nostellaanpa tätä ketjua.

Palokunnantalosta kiinnostuneille löytyy muutamia kuvia tuolta:

http://www.porvoon-vpk.net/pvpk/index_suomi.html (klikkaa kohtaa "Palokunnantalo")

Itse kävin juuri Palokunnantaloa katsomassa. Ei siinä varsinaisesti mitään vikaa ollut, mutta jotenkin ei vaan ollut mielestäni tarpeeksi tunnelmallinen ja viihtyisä.

Muokattu: , käyttäjä: vahvero
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • Replies 584
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Vahvero, mitenkäs teillä nyt noi suunnitelmat etenevät? Ootteko jo päättäneet että otatteko Levinin kellarin? :)

Ei olla oikein päästy kinastelua pidemmälle suunnitelmissa. Tällä hetkellä tuntuu, että valitaan mieluummin tilavampi Palokunnantalo. Hetken päästä saattaa mielipide taas olla täysin tunnelmallisemman Levinin Kellarin puolella. Pitäisi vielä punnita kaikki valintaan vaikuttavat asiat tarkalleen, esimerkiksi pitopalvelu. Levinin Kellarissahan pitopalvelu tulee paikan puolesta, mutta Palokunnantalolle saa itse viedä haluamansa pitopalvelun.

Voinko udella, mistä Diora teidän ruokatarjoilut tulevat? Kyselitkö tarjouksia paikallisista pitopalveluista? Yritin myös jossain muussa ketjussa urkkia teidän hääyön viettopaikkaa, kerroit varanneesi huoneen jostakin? En tiedä missä viettäisimme hääyötä - emme kaipaa luksusta laisinkaan, vaan olisi kivempi olla jossain luonnossa ja rauhassa.

Niin ja onnea hääpuvun löytymisen johdosta!

Pronoviasko se tulee olemaan, mikä malli? Itsekin halusin Pronoviaksen, budjetti ei riittänyt uuteen, joten onnekseni löysin mieluisan mallin ja täydellisen kokoisen käytettynä :)

Muokattu: , käyttäjä: vahvero
Link to comment
Share on other sites

Tiedän tunteen, sillä ollaan tosiaan kamppailtu samojen asioden kanssa. Mekin (tai no oikeastaan minä) oltiin monta kertaa että juu ja ei ennen kuin selkeni että mikä paikka valitaan. Siis alussa olin aivan satavarma paikasta, sitten taas yhtäkkiä mieli muuttui. Onneksi tehtiin sitten lopullinen päätös ja se on pitänyt. Se on tietty se, että jos haluatte enempi tilaa ympärillenne niin sitten ei oikein auta muu kuin ottaa se palokunnantalo. Levinin kellarissa tulee kyllä auttamattomasti ainakin hieman tukalat oltavat jos on n. 80 henkeä. Vaikea valinta!! :girl_impossible:

Se on tietty plussaa, että palokunnantalolle saa viedä oman pitopalvelun, sillä silloin voi valita sellaisen joka miellyttää itseään. Kuten jo kirjoitinkin sinne toiseen ketjuun niin Levinin kellarin sapuskat olivat ihan hyviä mutta eivät mitään tajunnanräjäyttäviä. Tällä tarkoitan siis lähinnä ruuan innovatiivisuutta jne., eli oikein hyvää ruokaa oli mutta melko basicia. Ei siis mitään siianmätimousseja tai sen sellaista :grin: . Mutta se on niin makuasia, joten on ehkä tyhmää kirjoittaa siitä. Ja siihen vaikuttaa tietty se, että mitä ruokaa itse valitsee.

Meille ei tule pitopalvelua sillä meidän häät on ravintolassa. Safkat tulevat siis sitä kautta, joten olipahan ainakin yksi ongelma vähemmän ;). Kyselin kyllä pitopalveluistakin silloin, kun meillä ei vielä ollut selvä tuo juhlapaikka. Mm. Cabriolesta, sillä niillä vaikutti olevan oikein mukiinmenevät ruuat.

Hääyötä vietämme Helmen budoaarissa (http://www.cafehelmi.net/yo.htm). Se vaikutti niin ihanalta ja romanttiselta joten päädyttiin siihen. Se ei ole mikään yltiöluksus, vaan enemmänkin juuri romanttinen paikka. Ja siellä ollaan yksin koko talossa (vaikka koko talo ei ole meidän käytössä), joten ei ole mikään perinteinen hotelli. Ja aamiainen on varmasti oikein hyvä, kun café Helmessä on ainakin tosi hyvät herkut :). Porvoossa ei oikein ole niin montaa paikkaa jossa voisi viettää hääyötä, joten se on kyllä vähän hankala homma. Kannattaa kattoa Porvoon nettisivuilta, matkailu-kohdan alta. Sieltä löytyy ainakin muutamia hotelleja.

Asutteko te siis muuten jossain muualla kuin Porvoossa? Me ei asuta tällä hetkellä siellä, mutta olen itse sieltä kotoisin, joten sitä kautta päädyimme viettämään häitämme Porvoossa :). Ja kiitos, Pronoviaksen 2011-mallistosta tulee mulla yksi ihanuus :-X. Kiva että säkin löysit itsellesi ihanan puvun!

Link to comment
Share on other sites

Kiitos kaikista vinkeistä Diora!

Mekään ei tällä hetkellä asuta Porvoossa, sieltä ollaan molemmat kotoisin ja mahdollisesti lähemmmäs Porvoota vielä joskus tulevaisuudessa muutetaan takaisin. Hääyö Helmessä on meillä jo vaihtoehtolistalla, mutta tuntuu älyttömältä maksaa maltaita sellaisesta, mikä ei tunnu laisinkaan tärkeältä jutulta. Jonnekin hääyötä on pakko mennä viettämään, hääyö vanhempien luona kuulostaa harvinaisen epäromanttiselta vaihtoehtolta... :D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...
  • 5 months later...
  • 1 year later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...