262 viestiä aiheessa

Itse olin alustavasti jo miettinyt Anemonea, mutta sitten luin täällä jonkun kommentit, että floristi oli käyttänyt vähän liikaa luovuutta ja hääpäivänä oli menannut tulla itku, kun kimppu ei enää muistuttanutkaan sitä, mitä oli kuvasta tilattaessa näytetty. Vähän kyllä kiinnostaisi Laihialtakin Rannen kukka, koska vihkiminen on Laihialla. Ilmeisesti ovat palkanneet lähiaikoina jonkun sitojan ja ainakin Vaasan häämessuilla oli varsin "moderneja" ratkaisuja... Hartmanin kukastakin taisin lukea jotain kehuja, mutta jotenkin pokka ei meinaa pitää siellä käydessä. Kamalan vaikeaa!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täällä myös yksi tuleva Vaasalainen morsian ilmoittautuu keskusteluun mukaan :)

Me tosin mennään salaa naimisiin 14.8.2008 maistraatissa. Meillä on melkein kaikki vielä tekemättä. Pukuja ei ole, eikä meikkausta/kampaus aikaa varattuna ym. Eiköhän tästä pikku hiljaa saada asioita tehtyä :rolleyes:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Rouva vastailee taas. Kukat tuli meillä Kukka Hartmanista (loistava palvelu ja kimppu oli kuin suoraan kuvasta jota näytin), kampaajalla ja meikissä kävin Basicissa, jostä myös tuli vannehame ja huntu. Sitä kautta sain myös ompelijan joka korjasi pukuani. Sielläkin palvelu pelasi ja plussana pidän, että siellä sain vaihtaa hyvässä tilassa puvun päälle ja sulhokin pukeutui siellä. Kynnet mulle laittoi Marjo Kujanpää Make Up Desingerista Kauppapuistikolla. Kaikki käyttämämme palvelut saavat täyden kympin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heips! Yksi ex-vaasalainen, nyx-tamperelainen, jonka häitä tanssitaan kuitenkin Vaasassa ilmoittautuu! Häät on jo parin kuukauden päästä, 26.7. ja nyt iskee jo hätä, kuinka kaikki tulee menemään. Vihkiminen on maistraatissa (sulho ei kuulu kirkkoon) ja siunaus Palosaaren kirkossa. Itse bileet vietetään Gerbyn nuorisoseuralla.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei Curie!

Hyvän juhlapaikan ootte valinnu, meillä myös juhlat siellä, tosin n. kk aiemmin, 28.6.08. Pappia kuullaan Mustasaaren kirkossa. Nyt rupee vähän jännittään, kun häihin enää vähän reilu 4 viikkoa....

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Curie tervetuloa! :)

Meillä muuttui vihkimispaikka. Ei mennäkkään maistraatissa naimisiin. Varattiin Mustasaaren kirkko ja papiksi tulee Eija Kasari ja kanttorina on Katariina Järvinen. Kirkkoon meille tulee silti vain kaksi todistajaa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei TittaNinni, teillä lähes samat jutut kuin meilläkin!

Meidätkin vihitään Mustasaaren kirkossa ja pappina on Eija Kasari, aivan ihana tyyppi. KAnttorina meillä on Mustasaaren Kaisa LAunonen, Mustasaaren puolella kun asutaan. Ja vieraita meillä on vähän enemmän, n. 80.

Hyvin ootte valinnu! Onnea teille ja ihanaa häiden odotusta :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Häät on juhlittu, ja kaikki onnistui todella ihanasti!!

Saatiin mahtava sää, vaikka alkuviikosta pelkäsin, että sataisi vettä. Mustasaaren kirkko on aivan mahtava paikka vihkimiseen, onnea kaikille teille jotka sen olette valinneet.

Eija Kasari hoiti homman juuri niin ihanasti, kuin odotettiinkin ja kanttori hoiti soitannat moitteettomasti.

Gerbyn nuorisoseura oli juhlinnan kannalta nappivalinta, meidän 80 vierasta mahtui ihanan väljästi. Keittiötilat on vähän rajalliset, mutta selvittiin kyllä. Paikka on kyllä kesähäille aivan ihanteellinen, ja varsinkin jos sää suosii. Pienemmät vieraat sai purkaa energiaa keskenään pihalla, tekemistä kyllä riitti, vaikkei mitään erityistä oltu järjestetty.

Nyt vaan yritetään opetella uuden nimen käyttöä, ei aivan vielä tule selkärangasta :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tietääkö kukaan vaasalainen tai lähiseudulta oleva, mistä voisi vuokrata hääauton? Limusiinia ollaan ajateltu, mutta muitakin ideoita otetaan vastaan..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Jewelskalle laitettu YV:tä!!

Ja kaikille muille Vaasan seudulla tulevaisuudessa juhliville voin suositella kukkakauppaa Sepänkylästä, on samaa firmaa hautaustoimisto Fant:in kanssa. Sijaitsee Kokkolantien varressa vähän matkaa Sepänkylän keskustasta Kokkolan suuntaan, tien vasemmalla puolen (Pellaksen mäellä).

Meillä oli kaikki kukat sieltä, ja olivat kyllä TODELLA kauniita ja onnistuneita. Eikä hintakaan ollut paha, n. 160€, ja siihen kuului minun ihana kimppuni, heittokimppu, 1 rannekukka, sulhasen ja bestmanin vieheet, 3 miesten viehettä ja 3 naisten viehettä. Siis yhteensä 2 kimppua, 1 rannekukka ja 8 viehettä. Ja palvelu oli huippuluokkaa, he tulivat 35 km:n päästä lauantaina hetkeksi firmalle vain meidän kukkien takia!! Normaalisti siis heillä kesällä lauantaisin suljettu, mutta kuitenkin näin hyvin palveltiin. SUOSITTELEN todellakin lämpimästi!!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei!

Häät takana ja vähän haikea olo... Täytyypä vähän kertoa omia kokemuksia:

-Kukat olivat Anemonesta. Olimme todella tyytyväisiä kautta linjan eli rinta- ja rannevieheisiin, morsiuskimppuun, "heittokimppuun" (joka meillä oli päähän laitettava seppele) ja hääpaikan kukkiin. Hinta toki on kohdallaan eli esim. sulhasen viehe callasta maksoi 18 € ja morsiuskimppu 120 € (oli tosin todella näyttävän kokoinen). Meillä ei ollut mitään selkeitä kuvia, mitä haluamme vaan ennemminkin näytimme useampia kuvia, missä oli elementtejä, jotka miellyttivät silmää.

-Pitopalveluna Premium Chef. Todella joustavaa ja hyvää palvelua. Ruoka oli aika perus buffetruokaa (kylläkin räätälöitävissä), mutta ainakin vanhempi väki kehui ruokaa vuolain sanoin. Ruuan hinta 26 €/aikuinen, tarjoilijat muistaakseni 25 €/tunti.

-Bändi EVVK Kokkolasta, aivan loistava bilebändi. Naissolistilla upea ääni. Soitti alkuun tanssimusaa ja loppuun suomipoppia tyyliin Nylonbeat, Jonna Tervomaa, Tiktak... Roudauksen suhteen joustava.

-Sormuksen teki Hoviseppien kultaseppä Jarkko Perälä. Sormuksesta tuli aivan upea, suosittelen kaveria!

-Hiukset ja meikki Artisticassa. Niihinkin ihan tyytyväinen. Meikki tosin ei ollut kovin peittävä, eli finnit ja muut punaiset täplät jonkin verran kuulsivat läpi.

Eli oikeastaan mikään ei suuresti tökkinyt. Hääyötä vietimmme Vallonian hääsviitissä, mikä kyllä sviittinä oli suloinen, mutta esim. kylpyhuone kaipaisi värityksen vuoksi pientä remonttia. Huoneessa ei myöskään ilmastointia, joten morsian heräsi vähän turhan aikaisin valoisuuteen (ikkunoissa sälekaihtimat, ei pimennysverhoja) ja kuumuuteen. Tosin Vaasan hotellikanta taitaa olla aika iäkästä ilmastoinnin suhteen, sillä BM oli yhtälailla herännyt hääaamuna ja seuraavana ennen kuutta kuumuutteen Radisonissa.

Nyt taas jo takasin Helsingissä, mutta rouvana...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nostellaan, täällä on varmasti muitakin vaasalaisia jotka tänä vuonna aikovat naida ^_^

Mun meikki on varattu nyt Salon Adalaidesta, ja kampauksen tekee tuttu kampaaja! Vihkimispaikaksi on varattu Sundomin kirkko, ja juhlapaikaksi Sepänkylän uf. (Tosin odotellaan vielä huhtikuuhun, jolloin saadaan tietää josko sundomin nuoriskan remontti kerkeäisi valmistua elokuuksi)

Pitopalveluna entinen Maipin Cafe, omistajat ovat sulhasen isän tuttuja, niin valinta oli aika helppo :)

Huomenlahjakuvat ottaa Johan Pensar (kotisivut) Mietitään vielä onko meillä varaa ottaa myös reportaasityylinen kuvaus häneltä... Myös trash the dress -kuvista ollaan puhuttu :D

Perinteiset valokuvat otetaan jossain seppälässä tai vastaavassa. Aikaa ei olla vielä varattu.

Ja semmoista. Muita kesällä naimisiinmenijöitä? :-X Ainakin kirkkojen ajat olivat aika täyteen bookattuja :girl_haha:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täytyypi käydä täällä vähän suosittelemassa, jos vaasalaismorsiamia käy täällä :)

Meillä ei ollut häät Vaasassa, mutta pitopalvelu oli Vaasasta ja kuvassakin käytiin kaupungissa. Voin siis äärimmäisen lämpimästi suositella JK-pitopalvelua ja Studio Paschinskya :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Jee, lisää morsiamia Vaasasta! Täällä 12.9.2009 Vaasan kirkko-Hietalahden huvila akselilla häitään viettävä morsmaikku. Hakusessa vielä melkein kaikki muu kuin nuo kaksi varausta. Mekko ja sormus löytyy, muuten pitänee löytää hyviä vaihtoehtoja! Tietääkö joku kuka Vaasassa tekee geelivahvistukset omaan kynteen (eli periaatteessa geelikynnet, ilman tippiä)?

Viikonloppuna Helsingistä Vaasaan häämessuille, odotan innolla jos saisi ideoita ja kontakteja!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minä kävin Vaasa Day Spassa ottamassa geelikynnet tipillä. Ko. palvelun löytäminen oli hivenen haastavaa Vaasasta eli ilmeisesti ainakaan viime keväänä ei montakaan tätä palvelua tarjonnut. Luulen, että myös omien kynsien geelaus onnistuu ko. paikassa (?). Varauksen pystyi tekemään netistä, mutta vapaat ajat tuntuivat menevän aina hujauksessa, kun ne vapautuivat (ajat vapautuivat 30 päivää etukäteen eli käytännössä joka aamu vapautuu uusi päivä 30 päivän päähän. Ja hinta oli suolainen, mutta muistaakseni isoja eroja ei ollut tekijöiden välillä. Ammattikoululla olisi kai saanut halvemmalla, mutta kesällä tämä ei paljon auta ;-)...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heips! Miukumauku, kiitos vihjeestä, laitetaan korvan taakse... eiköhän pystyisi sumplimaan ihan suoraan firman kaa jotain, ei ne nyt ihan niin sydämettömiä voi olla että lähettävät morsmaikun alttarille vanhoilla geeleillä... :girl_haha: Kuulin myös huhun että Salon Adelaide samaa puuhailee. Ja joo, kävin nettisivuilla tarkistamassa hintoja, ja ovat kyllä kovin suolaisia. Täällä maamme pääkaupungissa geelaan kynteni 50 euroa/kerta, joten katteet ovat Vaasassa kohdallaan!

Messut olivat aika pienet, mutta aah, tuo Margit on avannut oman liikkeen, sieltä sitten kukkarepertuaari meille! Oli hienot ne kimput jotka olivat näytöksessä, ja hyvin sai kiinni siitä mitä hain kun selittelin hänelle, ihanaa kun selvisi sekin!

Elletti, kiitos muuten tietämättä antamastasi vinkistä, meille tulee nyt myös Johan Pensar ottamaan huomenlahjakuvat (hys-hys), reportaasikuvaus ja trash-the-dress kuvat. Mä oon niin onnellinen, ilman sinua Elletti ei oltaisi koskaan löydetty reportaasikuvaaja meille! Kiiiiiitos! :-X:-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tietääkö kukaan ottaako kukaan nainen Vaasassa huomenlahjakuvia?

ja minkä hintaisia?

Muokattu: , käyttäjä: n+m

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minäkin ilmoittaudun tänne, tosin häät vasta 2010. Luen mielenkiinnolla kokemuksianne juhlapaikoista. Itse suunnittelin palosaaren kirkkoa ja Vaasan työväen purjehdusseuraa juhlapaikaksi.

Onko kellään kyseisestä paikasta kokemusta, on siinä mansikkasaaren vieressä?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kävimmekin katsomassa Merenkyntäjien majaa eilen ja varasimme sittenkin sen. Oli todella kivan näköinen paikka.

Heillä olikin jo paljon varauksia 2010 kesäksi, aivan yllätyin. Taisi heinäkuu olla jo täynnä. Onneksi meidän 14.8 oli vielä vapaana.

vmmaja.jpg

Muokattu: , käyttäjä: Suziel

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täälläkin yksi morsmaikku Vaasasta. Vihkiminen 9.9. ja hääjuhla 12.9.09 eli puolen vuoden päästä :-X Brudenin kanssa siis sama päivä kuten päikkyysi jo kommentoinkin.

Meillä varauksia nyt siis maistraatissa, Mustasaaren kirkossa, Stundarsissa ravintola Hemmerissä, studio Paschinskyssä ja Trendyssä. Puku hankittiin Tampereelta, lähdin merta edemmäs kalaan ;) Seuraavat pohdinnat olis floristi ja kutsut. Day Spata olin ajatellut niin ikään kynsien geelaukseen, mutta saas nähdä nyt. Eikö ne muka tosiaankaan ota varauksia kuin kuukautta ennen?! Kukkakauppoja en ole kierrellyt vielä ensimmäistäkään, enkä oikein tiedä mistä sitä aloittaisi. En edes tiedä mitä haluan :D Että kaikki suositukset otetaan ilolla vastaan.

Oletteko muuten ajatelleet kimpun kuivatusta? Onnistuukohan lähimaastossa ja mihin mahdolliseen hintaan?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Heips! Miukumauku, kiitos vihjeestä, laitetaan korvan taakse... eiköhän pystyisi sumplimaan ihan suoraan firman kaa jotain, ei ne nyt ihan niin sydämettömiä voi olla että lähettävät morsmaikun alttarille vanhoilla geeleillä... :girl_haha: Kuulin myös huhun että Salon Adelaide samaa puuhailee. Ja joo, kävin nettisivuilla tarkistamassa hintoja, ja ovat kyllä kovin suolaisia. Täällä maamme pääkaupungissa geelaan kynteni 50 euroa/kerta, joten katteet ovat Vaasassa kohdallaan!

Messut olivat aika pienet, mutta aah, tuo Margit on avannut oman liikkeen, sieltä sitten kukkarepertuaari meille! Oli hienot ne kimput jotka olivat näytöksessä, ja hyvin sai kiinni siitä mitä hain kun selittelin hänelle, ihanaa kun selvisi sekin!

Elletti, kiitos muuten tietämättä antamastasi vinkistä, meille tulee nyt myös Johan Pensar ottamaan huomenlahjakuvat (hys-hys), reportaasikuvaus ja trash-the-dress kuvat. Mä oon niin onnellinen, ilman sinua Elletti ei oltaisi koskaan löydetty reportaasikuvaaja meille! Kiiiiiitos! :-X:-X

Vautsi, kiva kun olin avuksi, ole hyvä! :-X Aikani googlettelin valokuvaajia Vaasasta ja löysin Johanin sitä kautta. Rohkaisin mieleni ja kysäisin, josko hän osaisi ottaa sen tyylisiä kuvia. Vielä on huomenlahjakuvaus edessäpäin, iiiks!!!

Me mietitään vielä että otetaanko reportaasikuvaus Johanilta. Paljonko hän siitä teiltä pyysi, ja montako tuntia kuvaa?

e. muoks muoks! Margit tulee tekemään meidänkin kukituksen! :-X

Muokattu: , käyttäjä: elletti

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei Elletti,

sori, en ole tässä kummemmin ehtinyt pyöriä... Toi reportaasikuvaus ei maksanut mitään - joku 40 e tunti. Emme ole vielä päättäneet kuinka kauan jne, mutta varmaan joku 6 tuntia.

Johanhan ei ole valokuvaaja ammatiltaan, vaan tekee näitä keikkoja oman leipätyön ohessa, joten siksi hän on edullisempi kuin monet muut. Oletko muuten ehtinyt jo ne huomenlahjakuvat käydä otattamassa... minuakin jännittää hurjasti - eikä vähiten siksi, etten ole päässyt lenkille kolmeen viikkoon ku muka on ollu niin paljon muuta tekemista...

Ja hih, kun ollaan samiksia kun kukatkin tulee samasta paikasta :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Hei Elletti,

sori, en ole tässä kummemmin ehtinyt pyöriä... Toi reportaasikuvaus ei maksanut mitään - joku 40 e tunti. Emme ole vielä päättäneet kuinka kauan jne, mutta varmaan joku 6 tuntia.

Johanhan ei ole valokuvaaja ammatiltaan, vaan tekee näitä keikkoja oman leipätyön ohessa, joten siksi hän on edullisempi kuin monet muut. Oletko muuten ehtinyt jo ne huomenlahjakuvat käydä otattamassa... minuakin jännittää hurjasti - eikä vähiten siksi, etten ole päässyt lenkille kolmeen viikkoon ku muka on ollu niin paljon muuta tekemista...

Ja hih, kun ollaan samiksia kun kukatkin tulee samasta paikasta :)

Heippa! Joo, Johanin löysin ihan vain googlettelemalla, ja laitoin rohkeasti hänelle mailia jossa kysyin tekeekö tämmöisiä juttuja :)

Huomenlahjakuvauksen olen varannut 27.7 eli aivan pian, jännittää!

Meinattiin kanssa, että reportaasikuvaukseen riittäisi ehkä joku kuutisen tuntia, vihkimisestä lähtien.

Margit on aivan ihana ihminen, käytiin viime viikolla (vasta) höpöttelemässä hänen kanssaan pöytäkukista, vieheistä, kimpuista jne. Erittäin mukava ja avulias.

Meillä tosiaan 8.8 häät, jotta viimeisen kuukauden jännät lähtölaskennat alkoivat tänään :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ihanaa viimeistä kuukautta neitinä sinulle elletti! :-X Tule sitten kertomaan huomenlahjakuvauksista, niin ehkä en jännitä niin kovaa...

Meillä kaksi kuukautta jäljellä, juuri soittelin pitopalvelun tyypin kanssa ihan vaan serveteistä puhuakseni - on kyllä niin hyvä tyyppi että! Ollaan todella tyytyväisiä valintaamme! Nyt pitäisi varmaan myös se koemaistelu varata jollekin päivälle :) Kakkuvarauskin on nyt tehty - suklaata, nam nam!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Ihanaa viimeistä kuukautta neitinä sinulle elletti! :-X Tule sitten kertomaan huomenlahjakuvauksista, niin ehkä en jännitä niin kovaa...

Meillä kaksi kuukautta jäljellä, juuri soittelin pitopalvelun tyypin kanssa ihan vaan serveteistä puhuakseni - on kyllä niin hyvä tyyppi että! Ollaan todella tyytyväisiä valintaamme! Nyt pitäisi varmaan myös se koemaistelu varata jollekin päivälle :) Kakkuvarauskin on nyt tehty - suklaata, nam nam!

Huomenna on kuvaus, jännittää kauheasti! Enkä ole vieläkään mallinmitoissa, vaikka näin aikoinani kaavailin :girl_haha:

Tulen sitten kertomaan miten kävi.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään