Tuusula


Leenu

Recommended Posts

  • 8 months later...
  • Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 1 year later...
  • 1 year later...

Joudun omia häitäni odottelemaan vielä pari vuotta, mutta ainahan voi fiilistellä muiden hääjärjestelyjä! :) Tuusulassa siis asutaan, ja juhlia meinataan täällä tai Järvenpäässä. Kellokosken kirkko olisi ykköstoive vihkimiselle!

Metsäpirtillä olen käynyt nuorempana kesäleireillä, joten en osannut sitä jotenkin ajatellakaan hääkäyttöön! Pihapiiri on ainakin mahtavan kaunis minun mielestäni ja tilaa vieraille riittää.

Eikös siellä ole jotain majoitusmahdollisuuksiakin? Meinaatteko majoittaa vieraitanne?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Juu majoitustilat on 40:lle, tarkoituksena olisi juhlia "nuorison" kesken yömyöhään, saunoa yms. Kavereille siis lähinnä majoitus tarkoitettu :)

Tiedän, ettei ihan perinteinen juhlapaikka ole kyseessä, mutta varmasti meidän näköiset juhlat saadaan aikaan!

Talvimorsian, osaatko vinkata Hyrylästä kampaajaa? (Pahoittelen off topiccia)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Kävin hehkuttamassa jo pk-seudun pitopalvelut -ketjussa, mutta halusin vielä tännekin vinkata, että meillä oli viikonloppuna ihan maailman paras catering meidän häissä. Ruuasta vastasi Tuuscatering ja valehtelematta lähes jokainen vieraista kävi kuiskuttamassa, että kerrothan pitopalvelulle että ruoka on tosi hyvää.

Lisäksi hinta oli edullinen ja kesäkuussa heiltä saamani tarjous piti niin kutinsa, että sen pohjalta budjetoimani summa piti euron tarkkuudella kutinsa.

 

Liian harvoin annetaan sitä positiivista palautetta, joten siksi nyt haluan sitä antaa kaksin kappalein. Ruoka on juomien ohella monien häiden suurin ohjelmanumero (okei, vihkimisen jälkeen tietenkin :P), joten on niiiiin tärkeää, että se on hyvää ja sitä on riittävästi. Lämpimästi suosittelen Tuuscateringia, joka toimii Tuusulan lisäksi myös ympäröivissä kunnissa Kirkkonummelle ja Porvooseen saakka.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Kellokosken kirkko ja hääjuhla pidetään näillä näkymin Keravan kesärinteessä vieraiden yöpymismahdollisuuden vuoksi. Onko kenelläkään ollut tuolla juhlia tai ollut hääjuhjissa kyseisessä paikassa? Kovasti pohdin kuinka sen saisi koristeluta kivast. Ollaan alustaavasti ajateltu ottaa ruoat Unkka:n pitopalvelusta sen hyvän sijainnin vuoksi, mutta täytynee kysyä myös tuota Tuuscateringia tuon edellisen viestin perusteella

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Onko sulla ylhäällä pöytämääriä / tuoleja? Montako vierasta ajattelitte kutsua (noin)? Täällä oli jossain viestissä että sinne mahtuisi 70 hlö, mutta talkkari puhui meille kyllä 50/60 henkilön määrästä. 

 

Meillä jäi viime kesänä kaikki ihan vaiheeseen, kun katsottiin paikka päällisin puolin ja vahvistettiin varaus myöhemmin. Ajattelin, että vois ostaa pöytäliinat ym, kun tulee vastaan, mutta tällä hetkellä ei ole mitään määristä tietoa. Laitoin myös kyselyn astioista / laseista, mutta en ole saanut vielä vastausta kyselyihin. Laitan kyllä jossain vaiheessa uuden viestin =)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Me mennään Tuusulan kirkossa naimisiin elokuussa, ja juhlimaan siirytään Järvenpäähän :) Olipa kirkko jo täyteen varattu kun maaliskuussa varattiin! Ei ollut montaa vapaata aikaa enää jäljellä. Juhlapaikan ettiminen oli toinen probleema, onneks löydettiin Järvenpäästä mukava (itseasiassa paikka on juuri se, mihin minä ensimmäiseksi ihastuin :) )

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...