Seinäjoki


Johanna1

Recommended Posts

  • Replies 169
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 1 month later...
  • 4 weeks later...

Joo, toi Karhumäki oli oikeastaan selviö alusta alkaen. Suku on osittain lapualta ja sitä on niin pirun paljo, ettei muualle mahdu. Ja on tosi hyvä että sinne voi jäädä yöksi. Saa ihmiset juhlia niin pitkään ku jaksaa, eikä porukan tartte hajaantua baareihin. Miten te koristelitte sen liikuntasalin ku se on niin liikuntasali? Jos sulla olis muutenkin kuvia paikanpäältä ja koristuksista niin olis kiva nähdä!

Link to comment
Share on other sites

Ei ihan sunnuntaina, mutta kuitenkin...

Hei!

Me tosiaan juhlittiin häitä 11.3.2006 Wanhassa Karhunmäessä. Teillä varmaan on jo tarjoilut ja hinnat sovittuna, kun paikka on kerran varattuna, mutta tässä vielä meidän tietoja. Meillä vieraita oli 73 aikuista ja 3 lasta ja 2 niin nuorta, että maksua ei mennyt. Kaikki vieraat mahtuivat hyvin isoon saliin kolmeen pitkään pöytään. Meillä oli oma pöytä. Ja tällöin ruokailu seisovasta pöydästä tapahtui pienestä salista (joka siis erotetaan liukuovilla isosta salista, jos vieraita on paljon iso- ja pieni Sali ovat samaa tilaa ts. liukuovet ovat auki. ja tällöin ruokailu tapahtuu ns. takahuoneesta) Näin ainakin oli tosi kätevää. Ruoan haku ja noutopöydästä takaisin istumaan tulo ei ruuhkautunut yhteen kapeaan oviaukkoon, kuten on vaarana, jos ruoka haetaan takahuoneesta. Vihkiminen oli 15 Nurmon kirkossa ja Karhunmäessä ruokailu aloitettiin puoli viiden maissa. Kättelyt sujui todella nopeasti ja emännät saivat kuin saivatkin ruoan tarjolle melkein puoli tuntia etuajassa. Kiitos siitä heille! Ruokailun jälkeen oli vielä kahvitus. Me toimme oman kakun, sillä halusimme Sacherin ja Karhunmäen emännät itse ehdottivat sen tuomista ulkopuolelta, näin se varmasti onnistuisi. Kakun tilasimme siis Nurmon pitopullasta, joka vei itse kakun Karhunmäkeen. Yhdeksältä meillä oli pihalla ilotulitus, jonka jälkeen nuoret siirtyivät kodalle ja vanhemmat ihmiset takaisin sisätiloihin iltapalalle. Näin ollen liikuntahallia meillä ei ollut ollenkaan käytössämme, meillä ei ollut tanssihäitä. Me kävimme pyörähtämässä sisällä kiittämässä vieraita ja sillä aikaa ystävämme kantoivat Karhunmäen keittiöstä makkarat, salaatit, sipsit, kaljat ja siiderit kodalle. Me itse viihdyimme kodalla puoli kolmeen asti ja viimeiset juhlijat olivat menneet nukkumaan puoli viideltä. Kaikki ystävämme, jotka kodalle tulivat jäivät myös Karhunmäkeen yöksi. Aamulla aamupala oli saatavilla klo 9-11. Ja aamupala niin kuin muukin ruoka oli täydellistä, juuri sellaista kuin olimme halunneetkin.

Jälkeen päin olemme kuulleet vanhemmilta vierailta kiitosta erityisesti hyvästä ruoasta ja Sacherkakusta. Ystävämme taas ovat kehuneet kotaa. Ilta oli ikimuistoinen ja hauska ja nimenomaan kodalla viettämämme illan vuoksi.

Veimme itse perjantaina Karhunmäkeen ruokajuomana tarjoamamme viinit, kuohuviinit ja kodalla tarjoamamme ruoat. Kodalle saa itse ostaa tarjoiltavat ruoat, alkoholia saa tarjota mutta itse Karhunmäen ruokatiloissa tarjoiltavan ruoan täytyy olla heidän valmistamaansa ellei he itse ehdota esim. kakun tai jonkin spesiaaliruokalajin itse tuomista.  

Karhunmäen isäntä Eero Myrskykari koristeli tilan puolestamme. Hän hankki kukat ja teki mahtavat asetelmat. Hän on aikaisemmin työskennellyt Tampereella kukkakaupassa 20 vuotta ja sen kyllä huomasi. Vieraat kehuivat upeita kukka-asetelmia, jotka saimme viedä sunnuntaina kotiin!

Mä laitan sulle Peace frog privalla meidän hintatietoja, jos kiinnostaa. En viitti niitä tänne julkisesti laittaa. Samoin kuvia tulee privalla.

Link to comment
Share on other sites

Meillä oli jokaisessa pöydässä körttipastilleja kipossa. Hinnaksi oli sovittu 4/kippo, mutta loppulaskussa ei koko karkkeja ollut laskutettu ollenkaan :D

Kysy jos on kysyttävää, ei sitä oikein osaa kertoa. Me valittiin karhunmäki ison eteisen, vieraiden majoittautumisen ja kodan vuoksi, eikä todellakaan olla kaduttu.

Link to comment
Share on other sites

Meillä oli jokaisessa pöydässä körttipastilleja kipossa.

Mitäs nuo tuollaset körttipastillit ovat?!?!? Meillä on häät myös Lapualla. Mies on sieltä ja ilmeisesti jotain kunnon vanhaa körttisukua, joten nuo tuollaset pastillit vois olla kivoja "hääkarkkeja" meijänki häihin. Voiko niitä ostaa jostakin?!? Esim. Karhunmäestä? Miltä ne maistuu?

Link to comment
Share on other sites

Mitäs nuo tuollaset körttipastillit ovat?!?!? Meillä on häät myös Lapualla. Mies on sieltä ja ilmeisesti jotain kunnon vanhaa körttisukua, joten nuo tuollaset pastillit vois olla kivoja "hääkarkkeja" meijänki häihin. Voiko niitä ostaa jostakin?!? Esim. Karhunmäestä? Miltä ne maistuu?

Täällä kuva meidän karkkikiposta. Varmaan nähdessäsi tiedät mistä puhutaan. Alkuperäinen karkki on siis se valkoinen, mutta mansikkaisia ja salmiakkisiakin on nykyään saatavana. Ja Karhunmäessä niitä valmistetaan ja sieltä Körttipuodista niitä saa ostaa. Noita tavis valkoisiahan kyllä myydään ihan tyyliin prismassakin, nimet vaan vaihtelee.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 3 weeks later...

Täällä on Törnävän kirkko varattu 2.8.2008 ja juhlapaikaksi Koivurannan kartano Sydänmaalla.

Kampaus, meikki yms. juttuja olen miettinyt sen verran, että jos on tarpeeksi tukkaa kampaukseen, niin Hiuskamari on kyllä mun suosikki. Kaverini (annusen serkun, jos yhdistin oikein  ;)) vanhojentanssikampaus taisi olla siellä tehty ja se oli ainakin nätti. Eikä kalliskaan.  

Toisen kaverini äiti on kosmetologi samoin kuin sulhasen siskon anoppi, joten sieltä suunnalta ajattelin meikkaajaa.

Link to comment
Share on other sites

Tervehdys Seinäjoen alueen "siskot"!  ;D  

Tämä neiti on Nurmosta ja vihitään Ylistaron kirkossa 18.8., jatkot Sjoen Elinkeinotalolla. Ei kellään ole kokemusta ko.jatkopaikasta? Lisäksi hukassa on esiintyjä kirkkoon (pianisti laulaja + mahd.viulisti/huilisti), laittakaahan ihmeessä vinkkiä jos tiedätte mistä kantsii kysellä..

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Meillä on juhlat Nurmossa, mutta kohtahan sitä saatetaan kuulua Seinäjokeen... Eli mahdun varmaan tänne joukkoon myös...

Onko tämän ketjun lukijoilla kokemuksia lapualaisesta Marian tallista, siis heidän pitopalvelustaan? Meille on varattu ruoka heiltä, kuulisin vielä mielelläni kommentteja Marian tallin tarjonnasta.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...