Jump to content
Naimisiin.info

Seinäjoki


Johanna1

Recommended Posts

  • Replies 169
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

No, nyt kun on nämä pohjalaiskliseet alta pois, voin kai ilmoittautua myös kesän 2007 morsiammeksi. Meidät vihitään Koivurannan kartanossa 29.9. Päätimme hääpäivän aika myöhään, tammikuussa, ja silti kaikki järjestelyt ovat onnistuneet hyvin, pelkällä tsäkällä ehkä ;)

Kihloihin Provinssirockissa, en malta odottaa... Onnea muillekin morsiammille!

-Maria-

Link to comment
Share on other sites

Hei!

Oletteko huomanneet, että Seinäkuun yössä, eli ke 16.5 on häämusiikkikonsertti Lakeuden ristissä klo 22? Siellä varmaan voi tiedustella kanttoreilta musiikkiasioita.

Itse olin soittamassa vuoden alussa Seinäjoella kirkossa ystäväni häissä, eikä kaikki tilaisuuden musiikki ollut hengellistä. Siitä ei tosin ole tietoa, kuinka tarkkaan hääpari keskusteli kanttorin kanssa musiikista etukäteen.

Link to comment
Share on other sites

Hei marjukka07, meillä on just samat paikat samana kesänä :D Minä päivänä teillä on häät?

Tänään sitten on häämusiikkikonsertti Lakeuden ristissä. Mietin vaan, että voi muuten tuntua aika hassulta istua penkeissä vahtaamassa tyhjää alttaria ja kuunnella musiikkia, jonka soittajaa ei näe, koska se on selän takana urkuparvella ;D Juu, hyvin oleellista, mutta tulipa vaan mieleen... ::)

Link to comment
Share on other sites

Me oltiin sulhon kanssa kuuntelemassa. Meille ei hirveesti ollu apua marssien suhteen, kun ollaan ne melkein päätetty jo, mut oli kiva kuulla livenä. Lauluesityksistä ihastuin yhteen kappaleeseen, mutta en löydä sitä mistää eli pitää soittaa kanttorille ja tiedustella nuotteja...

Link to comment
Share on other sites

Onkohan kellään Seinäjoen seudun morsiammista tietoa siitä, kuinka paljon vieraita Haalin lavalle mahtuu maksimissaan? Vietämme hääjuhlaa Haalilla elokuussa. Vieraspaikkojen laskeminen on vaan aika vaikeaa koska tanssilavan puolella ei ole kiinteästi kalusteita. Kaikki tiedot Haalin suhteen otettaisiin kiitollisuudella vastaan!

Link to comment
Share on other sites

Marjukka07, 2.8. eli kaksi viikkoa teidän jälkeen :)

Tykkäsin häämusiikkikonsertista ja pari hyvää vaihtoehtoa toiselle marssillekin löytyi. Laulut olivat myös ihania. Yritin googlella etsiä, josko niitä voisi jossain netissä kuunnella, mutta ei löytynyt :-/ Mutta onpahan edes nimet muistissa.

Link to comment
Share on other sites

Oletteko seinäjokiset morsiamet jo varailleet kampaajia, valokuvauksia sun muita kesälle 2008? Itsellä pyörii mielessä, jotta saisi varmasti halutut, mutta toisaalta pähkin, että vielä on aikaa...

Edellä onkin jo muutamia mainintoja, mutta aina lisää kokemuksia kampaajista, kukkakaupoista ja valokuvaajista olisi kiva kuulla :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Hei vaan kaikille!

Mä oon ikäänkuin taas myöhässä. Hirmuisesti jo morsioita ilmoittautuu ja hääpäivä vuodelle 2008!  :o Juhlimme siis elokuussa 07  :-X

Mun juuret on Pohjanmaalla ja suku kanssa, joten häitä vietetään siellä. Mennään hyvin perinteisesti Törnävän kirkolla ja Marttilan tallilla. Musta on mukava, että molempien historia on aikaisemmin ollut jotain muuta, ruutimakasiini ja hevostalli.  :D

Vähän jänskää kaikki järjestelyt kun tehdään niitä näin etelän suunnasta. Millaisia kokemuksia on ollut Marttilan tallin häistä? Onko ruoka ollut hyvää ja riittävästi? Väritykseltään se on aika tumma paikka, olisko koristuksiin vaaleita/violetteja ideoita?

Onnea kaikille morsmaikuille Pohojammaan suuntaan!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...