Jump to content
Naimisiin.info

Kokemus yrityksestä polttari.fi


Guest bestman12

Recommended Posts

Jaan tännekin kokemukseni polttari.fi yrityksestä (Elämys Ässä), joka voi olla hyvä tietää polttariohjelmaa mietittäessä. Tilasimme polttari.fi kautta ihmissoihdun hyvissä ajoin ennen polttariajankohtaa. Varmistussähköpostin sain asiallisesti yhteydenoton jälkeen. Vähän ennen polttaripäivää aloin olla epäilevällä kannalla saapuuko järjestäjä paikalle, koska lähettämiini sähköposteihin ei oltu enää lopussa vastattu. Olin kuitenkin keskustellut järjestäjän kanssa puhelimessa vain pari viikkoa ennen polttareita ja silloin kaikki vaikutti olevan kunnossa.

Kun polttaripäivä koitti ja polttari.fi kanssa sovittu tapaamisaika tuli, ei ketään näkynyt sovitulla paikalla. Soitin toiselle yhteyshenkilöistä, joka ei tuntunut tietävän asiasta mitään. Samaan aikaan minulle soittikin toinen polttari.fi yhteyshenkilö, joka ilmoitti, että he eivät pääse paikalle. Heidän työntekijänsä oli kuulemma "sairaana". Tämä ilmoitus tuli siis silloin, kun ihmissoihdun piti olla jo hyvässä vauhdissa. Jos joku todella oli sairas, olisi se varmaan ollut tiedossa jo edellisenä iltana, jolloin varahenkilö olisi varmasti ollut saatavilla paikalle.

Jos siis haluat järjestää epävarmaa polttariohjelmaa, kannattaa valita polttari.fi! On varmasti varmempiakin toimijoita, kuin polttari.fi

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...