Jump to content
Naimisiin.info

Vihti


appelsiini

Recommended Posts

Onko tietoa hyvästä meikintekijästä Vihdissä?

Mulle tehtiin meikki Monica Heiskarilla samalla kun laitettiin hiukset. Olin ihan tyytyväinen  :)

Varmaan toi Make-Up Studio Hanni Pohjanlehto vois olla aika hyvä. Löytyy siis Nummelasta.

Link to comment
Share on other sites

Ok, kiitokset tiedosta. Minkähänlainen mahtaa olla se Teija Lilja kirkonkylällä, onnistuisikohan häämeikki siellä. ajattelin sitä, kun on kampaajakin varattuna tuolta kirkonkylältä.

Varmaan onnistuu sielläkin. Helpompaahan se on, jos on kampaus ja meikki lähekkäin. Muuta kokemusta mulla ei Liljasta ole, mutta kävin siellä muutama viikko sitten nypityttämässä kulmakarvat. Mukavan tuntuinen ihminen  :) Kertoi silloin, että kaikki ajat kolme viikkoa eteenpäin ovat varattuja. Eli taitaa olla ihan suosittukin. Kannattaa varailla ajoissa.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Hiiop, ja Vihti up  ;D

Mitenkäs häävalmistelut sujuvat muilla Vihdissä vihittävillä?

Itsellä juuri tuli taasen muutoksia kuvioihin, juhlapaikka menikin uusiksi, koska appivanhemmat lupautuivatkin järjestelemään juhlat omalla tontillaan.

Muutoin askartelut kovasti käynnissä, ja pientä jännitystä ilmassa, että koskahan tuo sulhanenkin tästä oikein innostuu, kun tuntuu olevan sitä mieltä, ettei mitään hoppua millään vielä. Aika vain tuntuu kulkevan kovin nopeasti ja minulla iskee paniikki, ehditääånkö kaikki järjestellä ajoissa...iik!!!!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 4 weeks later...

Hiphei ja hellurei! Muutimmekin suunnitelmia viime hetkellä, kun juhlasuunnitelmat alkoivat paisua huikeasti yli budjetin, peruimme alkup. suunnitelmat ja pistäydyimme maistraatissa "tahtomassa" toisemme heinäkuun alussa. Pienet kahvittelut perheen kesken ja sitten kiireestä hääyötä ja viikonloppua viettämään Naantalin kylpylään (laivan puolelle). Täytyy todeta, että ihana päivä oli, kampaajineen, meikkeineen, kuvauksineen kaikkineen. Ihan prinsessaolo oli ja huomasin, että pienikin juhla voi olla kaunis, kaikkihan on itsestä kiinni   :-X

Naantalin kylpylässä oli samaan aikaan useita hääpereja meidän lisäksi viettämässä hääiltaa/yötä ja siellä oli kyllä uskomattoman hyvä palvelu joka paikassa, voin suositella paikkaa lämpimästi.

Link to comment
Share on other sites

;D Kiitokset kaikille onnitteluista!

Voimia teille tuleville morsiamille hääjärjestelyihin, joskus voi tuntua, että väsy vie soiton, mutta uskokaa pois, kyllä sitten varsinaisena hääpäivänä saatte nauttia tuloksista täysin rinnoin  ;) ja viettää ikimuistoisen ihanan päivän.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Menemme naimisiin Vihdin kirkossa 7.1.2006.  :-X

Jatkoja juhlitaan Ojakkalassa Enä-Sepässä. Paikka vaikuttaa tosi kotoiselta ja kivalta. Ei liian hieno. Siihen kuuluu päärakennus (pieni kartanotyyppinen talo, jossa isohko sali alakerrassa ja toinen yläkerrassa), piharakennukset (majoitusmahdollisuus vieraille) ja rantasauna, jonka löylyt kestävät kuulemma aamuun asti. Vieraat saavat jäädä sitten juhlien jälkeen saunomaan ja viettämään aikaa keskenään kun hääpari jo häippyy hääyötä viettämään.  :-X Koko lysti ei edes ole kamalan kallis, tilavuokra 200 euroa + 37 euroa majoitus / henkilö (sis aamiaisen), 50 euroa saunan lämmityksestä + tietysti paikan oma pitopalvelu jonka hintaa nyt en muista tähän hätään. Ei ole kuitenkaan päätä huimaava. Omat juomat saa tuoda, sekä itse valmistettuja ruokiakin saa tuoda, jolloin tietysti tuo pitolalvelun laskukin pienenee. Enä-Sepässä on tosi hyvä keittiö ja siis oma keittiöhenkilökunta.

Tähän mennessä olemme olleet tyytyväisiä palveluun ja järjestelyihin. Katsotaan sitten miten asia sujuu h-hetkellä.  :) Pikkuisen jännittää kun en ole mikään taitava / tottunut juhlien järjestäjä. Onneksi meillä on vain perhe ja muutama ystävä häitämme viettämässä, yhteensä noin 40 henkeä. Enä-Seppään toki mahtuu isompikin porukka ihan helposti.

Ai niin... Enä-Sepällä on myös oma pikku kappeli, joka on rakennettu vanhaan latoon. Se on käytössä kesäisin rippikoululeirien aikaan. Vihkimisen voisi hoitaa siellä ja sitten vain kipaista nurmikon poikki päärakennukseen juhlia viettämään... ihan vain vinkiksi...  ;D

Link to comment
Share on other sites

Heh..Kaikkee sitä löytää ku alkaa ettii....

Meillä vihkiminen tai lähinnä siunaus vihdin kirkossa 27.05.2006 siitä sitten n 160 hlön kanssa juhlimaan... Paikka vielä hieman auki..

Puku on jo ja suunnittelu lähes valmis, toteutus ja tekeminen hiukan vielä alku metreillä...Onneksi on vielä aikaa:)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
Onko ehdotuksia?  :)

Meille hääyöpaikka tuotti päänvaivaa, koska me ei löydetty mitään mieleistä paikkaa Vihdistä eikä ihan lähiseudultakaan  :P

Vihdissähän on Jokikunnalla Onnenpesä ja Nummelassa Airmotel. Tonne motelliin en kyllä menis ja Onnenpesääkin me käytiin kattomassa, mutta jotenkin se vaan ei iskeny.

Lohjalla on sitten muutama pikku hotelli ja Mustiolla Mustion Linna. Mustion Linna on ainakin kuvista päätellen mahtava paikka, mutta tuleehan sinnekin Vihdistä matkaa.

Karkkilassa ei mun mielestä ole varteenotettavaa paikkaa, sen yhden kapakan yläkerrassa on huoneita ja sitten Oivassa kai on tarjolla majoitusta, en kuitenkaan sinnekään lähtisi.

Me päädyttiin Hyvinkäälle Cumulukseen. Ei todellakaan luxusta, mutta ei jaksettu lähteä mihinkään Helsinkiin saakka  :P Hyvinkäällähän on sitten Sveitsikin, josta saa sviittejäkin.

Mutta eihän Helsinkiinkään aja kun tunnin verran.

Link to comment
Share on other sites

Olkkalan kartanossa vaan on muistaakseni se, että jos siellä samana päivänä vietetään toiset häät, koko kartano on varattu heille. Joten sieltä ei ehkä pelkkää yöpymistä saa. Näin muistelen, mutten ole varma. Meidän häät piti alunperin viettää juuri Olkkalan kartanossa.

Link to comment
Share on other sites

Olkkalan kartanossa vaan on muistaakseni se, että jos siellä samana päivänä vietetään toiset häät, koko kartano on varattu heille. Joten sieltä ei ehkä pelkkää yöpymistä saa.

Ahaa...kiitoksia tiedosta! Onhan tuo ihan ymmärrettävää, että koko kartano on siien varattu häihin, mutta en vain tullut ajatelleeksi. Noh, täytyy tiedustella, ja etsiä sitten toinen paikka jos siellä on jo paikat varattuja...

:)

Link to comment
Share on other sites

Ahaa...kiitoksia tiedosta! Onhan tuo ihan ymmärrettävää, että koko kartano on siien varattu häihin, mutta en vain tullut ajatelleeksi. Noh, täytyy tiedustella, ja etsiä sitten toinen paikka jos siellä on jo paikat varattuja...

:)

Jep. Kannattaa vielä varmistaa eikä luottaa mun muistiini  ;)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...