Hääjuhlien loppumisaika?


mamimorsian

Recommended Posts

Meillä saa juhlia klo 02 asti, eiköhän se riitä, vuosi sitten paljon samaa kaveriporukkaa toisissa häissä ja sama aikataulu eli klo 14 vihkiminen, niin ei sitä ihan miten myöhään tahansa kukaan jaksa. Kun kerrankin omat bileet, hyvällä DJ:llä, mistä maksetaan niin kyllä siellä biletetään eikä lähdetä kesken pois esim yökerhoon johon varattu VIP-puoli, mikä myös maksaa.. (Toki uskon että muutamat kaverit jatkaa vielä neljään keskustaan päästyään)

Me kuitenkin olemme luultavasti niin poikki pitkän päivän jälkeen että puoliltaöin väsähtää ja halutaan viettää myös sitä hääyötä kahdestaan :)

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Aloin miettimään häitä missä ite oon ollu. Vanhemman sisareni häät pidettiin meillä kotona: Vihkiminen oli klo 16, hääpari lähti hääyön viettoon joskus 21.30 ja viimiset vieraat lähti aamulla klo 6.00 tietämillä. Sitten toisen isosiskoni häät olivat paikallisessa kartanossa: Vihkiminen oli klo 15, hääpari poistui noin klo 22, viimisten vieraitten kanssa tanssittiin viellä 4.30. Serkkuni häät olivat paikallisen hiihtoseuran majalla: Vihkiminen oli klo 15.30 ja hääpari juhli loppuun asti vieraiden kanssa, ja taisi silloinkin mennä aamuun noin klo 4.00. Sitten taas kesällä olin mieheni serkun häissä, jotka olivat ulkohäät juhlateltoissa: Vihkiminen oli klo 15.00 ja hääpari juhli loppuun asti vieraiden kanssa, ja mun yllätykseksi ja pettymykseksi häät loppui puolen yön aikaan ts. vähän kuivahtivat kasaan.

Me olemme sulhasen kanssa varanneet paikkakuntamme hiihtoseuran majan, jossa saapii juhlia niin kauan ko vaan jaksaa. Vihkiminen on klo 15. Itse aiomme poistua hääyön viettoon noin klo 21-22. Mutta vieraat toivottavasti juhlivat yötä myöten. Ja meidän vieraat tuntien näin myös tapahtuu.. :)

Link to comment
Share on other sites

Meidän vihkiminen klo 14 ja juhlapaikalla saa olla niin kauan kuin huvittaa. Yhden juhlapaikan hylkäsimme kun olisi pitänyt olla siivottu sunnuntai aamuyöstä klo 02.00 kun vuokra-aika loppuu.

Viime vuotisissa häissä missä on tullut juhlittua, niin juhlat jatkuneet enemmän tai vähemmän isolla porukalla klo 2-4 asti.

Odotan innolla ja pelolla miten sitä tulee jaksamaan kun stressi laukee häävalssin jälkeen.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Meillä on vihkiminen klo 16 ja juhlapaikassa juhla loppuu klo 01. Käytännössä pilkku tulee klo 00.30 ja ilmoitimme tämän jo kutsun mukana lähteneessä infolapussa. Meidän vieraat ovat suurin osa 30+ ja monella on pieniä lapsia, joten uskon tämän riittävän varsin hyvin. Lisäksi pidämme lapsettomat häät, joten ajattelimme että loppumisajan ilmoittaminen auttaa lastenvahtien järjestämisessä. Ajateltiin kyllä järjestää bestman keräämään porukka jatkoille johonkin baariin, joten ne jotka haluavat vielä jatkaa voivat sen tehdä. Itse poistumme todennäköisesti juhlan jälkeen jo hotellille. :)

Sopiva juhlan kesto riippuu mielestäni paljon siitä, minkälaisia vieraita juhliin on odotettavissa.

Link to comment
Share on other sites

Meillä on kirkossa siunaus klo 13 ja juhlapaikalla saa olla klo 04 saakka. Saimme itse valita mihin saakka juhlimme (ei maksa erikseen ylimääräistä ja siivous vasta sunnuntaina) ja ajattelimme, että puoliltaöin olisi liian aikaista lopettaa juhlat. Sovimme ajan normi baarien aukioloaikojen mukaisesti, koska lähellä ei ole baaria minne vieraat voisivat ilman erillisiä kyytijärjestelyjä lähteä jatkoille. Nyt kaikki voi juhlia pitkälle yöhön saakka halutessaan ja toki myös poistua aiemmin jos ei jaksakaan juhlia. Itse yritämme jaksaa juhlia mahdollisimman myöhään, harvoin sitä maksaa tuhansia euroja juhlista, mutta toki jos väsy iskee, lähdemme nukkumaan aiemmin (vielä ei tiedossa minne).

Link to comment
Share on other sites

Meillä avioliiton siunaus tapahtuu klo 14 ja juhlia saa juhlapaikassamme ilman lisämaksua klo 1 saakka, lisämaksusta voi juhlia jatkaa neljään. Meillä laitetaan bileet kyllä pakettiin viimeistään klo 2. DJ soittaa luultavasti 00.30 saakka ja sen jälkeen meidän kaveriporukan tuntien alkaa yöelämä kutsua, eli veikkaan että meidän häistä lähdetään vielä jatkoille klubille. Me tosin emme varmaankaan lähde, mä nukahdan jo ajatuksestakin. Itse olen ollut häissä, jotka kuivahtivat reilusti ennen puoltayötä niin tylsiksi ettei edes ilmaisella viinalla ois jaksanu "juhlia", kun ei ollut musiikkia eikä mitään. Toisaalta olen ollut ystäväni häissä, joissa biletettiin DJ:n voimalla klo 9 saakka. Sitten on näitä välimallin juhlia, joissa hyvämeno loppuu noin kahden tienoilla kun porukka alkaa olla liian päissään ja itse en ainakaan jaksa sitä katsella.

Muokattu: , käyttäjä: JennyH
Link to comment
Share on other sites

Meillä on vihkiminen klo 15.00 ja juhlat jatkuvat toivon mukaan pitkälle yöhön :rolleyes: Paikassa saa olla sunnuntaihin asti, joten samassa tilassa jatketaan niin kauan kuin jaksetaan. Myös me aiotaan juhlia vieraiden kanssa niin pitkään kuin huvittaa, sen jälkeen varmaan kaadutaan sänkyyn ja hääyötä vietetään sitten vasta aamulla ;) Kukin tyylillään, mutta itse haluan nauttia omista juhlistani kun kerrankin on kaikki rakkaat koolla! Yhteisiä öitä sen sijaan on jo tullut vietettyä ja tullaan viettämään loppuelämän ajan sulhasen kanssa :girl_in_love:

Muokattu: , käyttäjä: Henni1
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Meillä vihkiminen oli klo 15 ja hääjuhla loppui puolilta öin, josta nuoremmat vieraat lähtivät kaason ja täkäläisen ystävämme ohjaamana kaupungin yöelämään. Olimme ilmoittaneet loppumisajan vieraille jo kutsussa (sanoen siis että juhlimme puoleen yöhön saakka, ei sentään niin että "puolilta öin oltava ulkona"). Yksi syy tähän oli, että pidempään juhliessa olisi tullut ylimääräinen lasku korotetuilla henkilökunnan palkoilla. Juhlimme erikseen opiskelukavereidemme kanssa viikko häistä ja siellä viimeiset vieraat lähtivätkin sitten vasta viiden aikaan aamulla (jos ei lasketa niitä muutamia, jotka 'nukkuivat' juhlapaikalla) :D

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...
  • 2 weeks later...

Meilläkin on vihkiminen klo 15 ja se tapahtuu juhlapaikalla. Juhlat kestävät klo 24 asti, jolloin itse siirrymme viettämään hääyötä ja vieraat saavat lähteä kotiin tai baariin jatkoille. Toki sovimme jonkun yökerhon kanssa että vieraat pääsevät jonon ohi ja joku hoitaa taksien tilaamisen, eli jatkoille siirtymisen tulisi olla mahdollisimman helppoa. Jatkoille siirtyminen on myös sopiva aika, jolloin juomatarjoilu meidän piikkiin loppuu ja vieraat saavat itse kustantaa omat juomansa sitten siitä eteenpäin.

Link to comment
Share on other sites

Me ollaan suunniteltu, että hääjuhla alkaisi joskus klo 16(vihkiminen paria kuukautta aikaisemmin) ja juhlapaikkana on minun lapsuudenkotini(jonka pihalle laitetaan pari juhlatelttaa, josta saadaan lisää tilaa), joten mitään kotiinlähtöaikoja ei tarvita eli voidaan juhlia paikan päällä vaikka kuinka pitkään :) Pitkänmatkalaiset(ihan vain muutama ihminen) saavat halutessaan jäädä juhlapaikalle yöksi(äitini lupasi laittaa aamupalaa), muut kyllä saavat hoitaa kyydit pois sitten kun sen aika on.

 

Ja koska vihkiminen ja hääyö on jo ollut, niin voidaan sulhasen kanssa juhlia myöskin niin pitkään kuin vain siltä tuntuu :)

Link to comment
Share on other sites

Meillä juhlat alkaa klo 13 ja juhlapaikka on varattuna maanantaille asti kun juhlat on lauantaina. Meillä juhlat kestää niin kauan kuin vieraissa virtaa riittää. Aikaisemmista pippaloista vois päätellä, että 4-5 maissa aamulla alkaa meno ehkä rauhoittumaan. Itse tosin saatan simahtaa aikaisemmin.

Samoin. Saas nähdä kuinka käy :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...