Jump to content
Naimisiin.info

Häät Jyväskylässä ralliviikonloppuna


forget-me-not

Recommended Posts

Onko kellään kokemusta häiden järjestämisestä Jyväskylässä tai lähiseudulla ralliviikonloppuna? Olemme aikeissa järjestää häät elokuussa 2014, mutta tarkka ajankohta on vielä päättämättä. Elokuun ensimmäisenä viikonloppunahan on luultavasti rallit ja olisinkin kiinnostunut kuulemaan, millaisia kokemuksia muilla on häiden järjestämisestä ralliviikonloppuna.

Lähinnä mietityttää majoituksen saatavuus sekä ruuhka keskustassa ja teillä. Kellään kokemusta? :)

Link to comment
Share on other sites

Jos kutsut lähtee ajoissa ja tiedätte että tuo on ralliviikonloppu kannattaa kutsussa mainita että varaavat hotellin ajoissa. Tänne on kyllä rakennettu lisää hotelleja, mut silti tuntuu et aina niitä on ralliviikkiksenä liian vähän.

Ja juhlapaikan sijainti vaikuttaa aika paljon, siinä kannattaa ottaa sulkuajat huomioon. Kerran ollaan ralliviikkiksenä oltu häissä sellaisessa paikassa johon tuli sulku ja sieltä ei silloin päässyt pois niin kauan kuin sulku oli päällä.

Link to comment
Share on other sites

Guest Morsian 2013

Pitkään Jyväskylän keskustassa asuneena en kyllä voi suositella ko. viikonloppua ainakaan isojen häiden viettoon. Koko kaupunki on täynnä rallituristeja, kaikki paikat ovat ruuhkaisia ja sotkuisia. Ja majoitusongelma on todellinen! Luultavasti jo nyt on varatttu vuoden 2014 majoitukset hotelleihin rallien ajaksi... (kannattaa ainakin varmistaa suoraan hotelleista). Tämä on toki vain minun mielipiteeni, mutta omia tulevia häitäni ei halua viettää ko. viikonloppuna!

Link to comment
Share on other sites

Jos tässä vaiheessa jo suunnittelee niin mikä estää valitsemasta viikkoa ennen tai jälkeen rallien? Mä en kyllä viettäisi häitä ko. viikonloppuna Jyväskylässä. Ruuhkia on ihan joka paikassa, kaupungissa, maanteillä, hotelleissa jne. jne. Ja majoituksen hintakin tod.näk. kalliimpi.

Link to comment
Share on other sites

Olisimme halunneet ajankohdaksi kaikkein mieluiten juuri sen elokuun ensimmäisen viikonlopun, mutta rallien takia asiaa oli pakko pohtia tarkemmin. Muut kuukaudet kuin elokuu eivät olleet vaihtoehtoja, ja koska haluamassamme paikassa elokuun toinen viikonloppu oli jo varattu, niin oli pakko miettiä, onnistuisiko häiden järjestäminen kuitenkin rallien aikaan.

Haluamamme juhlapaikka ei ole Jyväskylän keskustassa, mutta tulimme lopulta kuitenkin siihen tulokseen, ettei viitsitä ottaa sitä riskiä, että hääpäivän aikataulut heittävät ruuhkissa jonottamisen takia ym. Ja tuo majoituksen saatavuus olisi varmasti myös ollut ongelmallinen juttu. Kiitos kaikille kommentoineille. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Jos vietätte häät Jyväskylän kaupungin ulkopuolella, niin mikäs siinä, mutta jos vieraiden tai teidän tarvitsee hengata keskustasa silloin niin en voi suositella. Itse viime rallit olin kodin neljän seinien sisällä niin paljon kuin mahdollista ja ensi vuonna en aio olla jyväskylässä silloin päivääkään jos se minusta on kiinni. Asiaa ei helpota että asun lutakossa...

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...