Nokia


Guest Tytti_Miia

Recommended Posts

  • 10 months later...

Meidätkin vihitään Nokian kirkossa ja jatkot on Sasin Toukolassa. En halunnut Knuutilaa, kun on pienestä saakka pyörinyt niillä nurkilla niin se ei tunnu niin juhlavalta, ja sen lisäksi en halunnut että väki jakaantuu pieniin huoneisiin. Muuten kyllä mukava paikka.  :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 3 months later...
  • 7 months later...
  • 1 year later...
Kuinka aikaisin Nokian kirkon voi varata? Kaunis kiitos, jos joku vastaa kysymykseeni.

Meidät vihitään heinäkuussa 2009 ja jos oikein muistan niin varattiin kirkko huhtikuussa 2008. Tai olisiko ollut jopa helmikuussa? Mutta kannattaa soittaa heti kun tietää vihkipäivän, että varmasti saa haluamansa. :girl_smile:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 4 years later...
  • 11 months later...
  • 1 month later...

Ollaan varaamassa Nokian kirkkoa ja Ankkuria kesälle 2016.

Saako Nokian kirkolla heitellä riisiä? Onko teille tulossa/onko ollut Ankkurissa bändi? Onko kuinkapaljon vieraita? Miten olette koristelleet paikkaa? Jos jollain kuvia niin mielelläni ottaisin vinkki viitosena. Harmillisen vähän löytyy hää-aiheista keskustelua/kuvia Ankkurista :(

Itsellä Ankkurin suhteen ainoa miinus on naapurusto (olisin toivonut peltoja ja vesistöjä juhlapaikalle johtavan tien viereen). Lisäksi pelottaa tuleeko naapureilta sanomista? Aiotaan ottaa lisäaikaa klo 04 saakka ja paikkaa näyttänyt herra oli vähän nihkeänä tuosta lisäajasta... Tuleeko sinne juhlan jälkeen joku sulkemaan paikan vai miten toimitaan? Eli onko se ihan minuutilleen kun sieltä pitää häipyä vai riittääkö, että silloin hiljennetään paikka?

Auttakeehan kokeneet :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Huh, nyt vihdoin kirjauduin tänne. Kai se on sitten menoa, vaikka "oikeaoppista" kosintaa vielä odottelenkin :D. Tajusin pari viikkoa sitten yhtäkkiä, että ollaan jo tosi myöhässä juhlapaikan suhteen kun 2016 kesälle on ollut suunnitelmana tähdätä. Nyt on sitten Nokian Ankkuri varattu.

 

Edelliseen morsu2016:n viestiin liittyen: Vaikka en olekaan siis paikassa kokenut, niin mulle esittelijä ei ollut nihkeänä niistä lisätunneista ja antoi jotenkin ymmärtää, että paikka on ollut tuossa ja juhlakäytössäkin niin kauan että luulis naapurien tottuneen. Juu sanomista voi toki tulla, mutta ehkä jos ei soita ulkona musiikkia iltamyöhällä niin vois toimia kohtuullisesti.

 

Ymmärsin, että sinne ei tule ketään sulkemaan paikkaa yöllä, vaan itse pitäisi se tehdä sovittuna aikana. Voin toki olla ymmärtänyt väärin, koska melkeinpä eniten kiinnosti paikkavalinnassa, että saisi olla johonkin aamukolmeen tai neljään, kun monessa paikassa olisi pitänyt häipyä jo puoliltaöin.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...