Jump to content
Naimisiin.info

Pyhän Laurin kirkko vs. Puotilan kappeli?


2getheras1

Recommended Posts

Saisikohan täältä apua tähän suureen dilemmaan... Elikkäs, täytimme Pyhän laurin kirkon varauslomakkeen ja odottelimme vastausta tähän päivään asti. "Varalle" kuitenkin varasimme Puotilan Kappelin. Nyt suureksi yllätykseksemme saimmekin Pyhän laurin kirkon, mutta olin jo ehtinyt ajatella päässäni vihkimispaikaksemme Puotilan kappelia ja nyt on siis suuri päätännän vaikeus, että kumman paikan varauksen vahvistamme?

Puotilan kappelissa vetoaa tunnelmallisuus, pieni koko, kaunis sijainti ja ei kirkkomainen fiilis. Hääpotretit saisi otettua kappelin pihassa kauniissa maisemissa. Miinuksena on taas 15km matka juhlapaikalle. Pyhä lauri taas on lähellä juhlapaikkaamme ja myöskin kaunis ja tunnelmallinen sisältä. Ulkona Pyhän laurin pihassa on kuitenkin hautoja ja tämä ei juurikaan miellytä omaa silmääni. Pyhä lauri on myös sisältä kirkkomaisempi kuin Puotilan kappeli. Toinen suuri kysymys on myös se, saako Pyhän laurin kirkkoon tai Puotilan kappeliin kumpaamkaan viedä akustisen kitaran soittajaa, joka soittaisi "häämarssit" molempiin suuntiin kävellessä :D Kirkon urut ei oikein säväytä meitä.

Link to comment
Share on other sites

^ Meillä on otettu tosi iso määrä upeita hääkuvia Pyhän Laurin kirkon takana, siellä on koivukujaa ja vaikka mitä ihanaa. Ja mitä tulee marsseihin; mä kävelin alttarille akustisen viuludueton säestämänä, joten se ei ole mikään ongelma, kertoo vain kanttorille etukäteen ettei sisääntulo- tai ulosmenomarssia tarvita. (Ja anteeksi jos vaikeutin valintaa :))

Link to comment
Share on other sites

Meidät vihitään parin päivän päästä Puotilan kappelissa. Potrettikuvia tuskin otamme kirkon alueella. Tuosta musiikista, meillä tulee kaikki musiikki ihan kaijuttimista jotka tosin joudumme itse kiikuttamaan kappeliin. Mutta jos meidän omituiseen vaatimukseen suostuttiin niin luulisi että kitaransoittajakin onnistuu. :)

Link to comment
Share on other sites

Kiitos mielipiteistä! :) Päätimme valita Pyhän Laurin kirkon sen ja juhlapaikan lyhyen välimatkan vuoksi. Täytyypä käydä vielä tsekkaamassa kirkon takana olevat maisemat potrettikuvia varten, kiitos vinkistä ;) musiikkiasia on edelleen auki, koska kirkkoherranvirastossa ei oikein tunnuta vastaavan puhelimeen... :/

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...