manaljah

Hedåsen (Sipoo)

12 viestiä aiheessa

Kellään kokemuksia Hedåsenista juhlapaikkana? Kuvien perusteella vaikuttaa lupaavalta, kävimme myös kaason kanssa kurkkimassa ikkunoista... Näyttöön menemme ensi kuun alussa. Mutta miten toimii käytännössä? Kaikki kokemukset tänne, kiitos.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Vaikkei vastauksia olekaan tullut, laittelen muille tietoa. Eli kävimme eilen tutustumassa paikkaan. Astiastoa löytyy n. 100 hengelle, ei viini- tai skumppalaseja. Muutamia maljoakoita paikalla. Ei tarjoiluastioita/ottimia. Pöytiä ja tuoleja n. 150 hengelle. Suht pieni keittiö mutta laitoslaitteet löytyy (tosin vain kahden pannun moccamaster, ei isompaa keitintä). Keittiöhenkilökunta pääsee juoksemaan portaita ylös alas, mutta siitähän niille maksetaan....

Bändin pojat saavat rauhassa raahata kamoja lavan takana, heille myös wc ja suihku siellä. Äänentoistolaitteistoa ei ole. Piha on avara ja hyvin parkkitilaa, lapsille keinu ja kiikku (sekä mänty johon voi kiivetä). Ei verhoja. Pöydät ovat eri paria joten pöytäliinat tarvitaan (4 hlön pöytiä). Ruskeat muovituolit, joku yhteistyökumppani vuokraa tarvittaessa päällisiä hintaan 5 €/kpl (karmea hinta...). Yksi syöttötuoli. Alhaalla telkkari ja videot (!). Kynttilöitä saa polttaa mutta seiniin ei saa kiinnittää mitään koristeita. Jos jää näkyviä jälkiä tulee lasku perästä. Lattioiden pesu kuuluu hintaan.

Paikalle pääsee koristelemaan perjantaina jo aamusta alkaen. Hiljaisuus alkaa klo 2 yöllä. Sunnuntaina iltapäivästä/alkuillasta tulee olla omat kamat poissa ja pöydät + tuolit paikoillaan. Hintaa viikonlopulle tulee 680 €.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei,

 

Joko olette juhlineet häänne Hedåsenissa? Itse mietimme tätä hääpaikaksi. Kokemukset todellakin kiinnostaa, jos jollakin olisi :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä oli 80-hengen häät viime vuoden helmikuussa Hedåsenissa ja olemme oikein tyytyväisiä! Talkooporukoita sai hemmotella saunalla ilman erillistä maksua ja olimme kaikki sangen onnellisia, että varaus (680 €) koski koko viikonloppua! Kyseessähän on vähän nuorisoseuratyylinen lukaali, mutta saimme sen matoilla, isoilla roikkuvilla paperivalaisimilla sekä runsailla kyntteliköillä tunnelmalliseksi ja omannäköiseksi. Rappuset olivat omasta mielestäni rumimmat (niitä on peräti 3 kpl, 1 piilossa lavalle johtaen) ja vaikeimmat kaunistaa. Naulakkotilaa oli kerrankin todella, todella paljon. Catering toi ruoat jo valmiiksi lämpiminä ja astianpesukone riitti muiden astioiden tiskaustarpeisiin. 

 

manaljah kertoi jo kaiken olennaisen käytännön järjestelyistä. Voisin lisätä, että tilausbussi meno-paluu Helsingistä maksoi alle 500 €, ja oli ehdottoman tarpeellinen koska paikka on keskellä ei mitään. 

 

Saa laittaa yksityisviestillä kysymyksiä!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Voisiko joku lähettää kuvia hedåsenista juhlavalmiina? Näkisimme miten olette koristelleet paikan, jos saisimme itsekin hyviä ideoita paikan koristeluun ja pöytäjärjestykseen! Kiitos

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Pöytäjärjestykseen voisi olla apua mun päikystä löytyvistä suunnittelukuvista. Juhlakuntoisesta tilasta en ole löytänyt juuri kuvia mutta olen pe menossa katsomaan paikkaa puolivalmiina. Jos ko morsiamelle käy, voin muutaman kyvan laittaa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Vietimme vähän aikaa sitten talvihäitä Hedåsenissa ja voin lämpimästi suositella paikkaa. :) Vieraat löysivät ongelmitta paikalle ja matkaa ei kulunut Vantaalla sijaitsevasta kirkosta sen enempää Sipooseen kuin olisi kulunut Helsingin keskustaankaan. Paika mahdollistaa vapaavalintaisen pitopalvelun käytön ja bändikin nautti suuresta lavasta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei kaikki jotka olette käyttämässä Hedåsenia!!!

 

N. 2km päässä juhlapaikasta on edullisia mökkejä vuokralla. esim. 2 hengen mökki taisi olla alle 100€/vuorokausi. Meillä useampi pitkän matkan vieras on itselleen varannut mökin. Ja muutama muukin, joka ajatteli sinne olevan helpompi sitten ryömiä illan päätteeksi ;).

 

www.juhlamenot.fi

Muokattu: , käyttäjä: viivimatleena

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hää juhlat vietetty oikein onnistuneesti Hedåsenissa. Paikka ylitti odotukseni. Edellä mainitut kuvaukset sopivat hyvin paikkaan. Voin suositella erittäin lämpimästi. :) laittelen myöhemmin vielä kuvan meidän pöytäjärjestyksistä ja koristeluista.

Muokattu: , käyttäjä: viivimatleena

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään