Jump to content
Naimisiin.info

Hääpuvun muokkausompelu, kokemuksia ja hintoja


4ralia

Recommended Posts

On 31. tammikuuta 2016 at 11.44, Nanshe said:

 

Sama kysymys täällä! Onko kokemuksia esimerkiksi Lovebirdsin korjausompeluista?

Lovebirdsin korjausompelut tekee nykyään Fitting Room. Mun Stilissimasta ostettu puku korjattiin siellä, ja Fitting Room on yksi parhaita paikkoja Helsingissä. 

Korjausompeluita saa teetettyä Helsingissä ainakin Festarissa, Ateljé Tuhkimotarinassa, Sur Sur Designilla ja Studio Marjannessa Runeberginkadulla Niinattaren vieressä. 

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Nyt tarvittaisiin ompelusta jotain tietävien tai pukuaan tuunanneiden apuja...! :)

Olen ostamassa käytetyn puvun, johon todennäköisesti haluaisin muokkauksia. Kuinka helppoa ja minkä hintaista on tehdä muokkauksia tähän tyyliin, jos puku on esim. tällainen tai tällainen? Miten puvun pitsit vaikuttavat hommaan, vaikeuttaako kovinkin paljon?

Toinen kysymys: jos olen esim. kokoa 34, uskallanko ostaa koon 32, 36 tai 38 puvun?

Kolmas: Olen pienipovinen ja usein luitetuissa tai "muotoilluissa" juhlamekoissa rintamus on liian iso tai ei istu. Esim. aikoinaan vanhojen tanssi -pukuani otettiin sivusaumoista sisään, mutta rinnan päällä olevat tukiluut tuntuivat liian pitkiltä eli istuvuudessa olisi ollut parantamisen varaa. Millainen mekko siis kannattaa tai millaista ei missään nimessä kannata ostaa, jotta tarvittaessa pienentäminen onnistuisi parhaiten ja mekko istuisi varmasti myös rinnan kohdalta?

Muokattu: , käyttäjä: Vaniella
Kirjoitusvirhe ja lisäys
Link to comment
Share on other sites

Pääsisitkö vaikka joillekin häämessuille keskustelemaan kasvotusten hääpukuompelijoiden kanssa? :) Myös käytettyjen hääpukujen liikkeissä osataan varmasti neuvoa jo sovituksen yhteydessä. Hintaa on usein hyvin vaikea arvioida, mutta mitä monimutkaisempi muutos ja mitä yksityiskohtaisempi puku, niin sitä kalliimmaksi korjaus tulee. Nyörityksen saa ainakin usein kätevästi vetoketjun tilalle.

Kokoasiaan: hääpukujen mitoitus voi erota paljonkin muiden vaatteiden mitoituksesta. Puku pitää siis aina sovittaa joka tapauksessa. Pienentäminen on aina helpompaa kuin suurentaminen, kunhan ei hanki useita kokoja liian suurta pukua. 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...