Jump to content
Naimisiin.info

Maistraattiin salaa kahdestaan, ideoita juhlakutsun tekstiin kaivataan.


Guest tanjaana

Recommended Posts

Minulla on seuraavanlainen ongelma ja siihen ottaisin mielelläni ideoita vastaan kun ei omassa päässä oikein raksuta.

Eli meidän suunnitelma on mennä kahdestaan maistraattiin vihittäväksi ja ottaa todistajat talon puolesta. Emme halua kertoa maistraattipäivää kenellekkään, koska emme halua yllärivieraita maistraattiin ja onnittelujen vastaan ottamisen ja muun hehkutuksen haluamme säästää juhlapäivään. Maistraatissa käymme 1-2 viikkoa ennen juhlaa.

Nyt minulla on mietinnässä teksti juhlakutsuun. Miten tekstin muotoilisi, niin että siitä kävisi vieraille selväksi, että meidät vihitään etukäteen ja juhlapäivänä on "vain" juhlat ilman minkäänlaisia virallisuuksia.

Link to comment
Share on other sites

Meillä luki näin: "Avioiduimme *kaupungin* maistraatissa *01.01.2001* muutaman todistajan läsnäollessa. Nyt juhlimme avioliittoamme lähimpien ystävien ja sukulaisten kesken. Tervetuloa!". Tuohon löytyy varmasti "hienovaraisempiakin" tapoja, mutta me päätettiin vaan tehdä asia lyhyesti ja ytimekkäästi selväksi ^_^

Link to comment
Share on other sites

Kiitoksia vastauksista :) Lopullinen sanamuoto vielä hakusessa, mutta ehkä näistä yhdistellen keksisi jotain. Hankalinta minusta on kun siihen ei voi laittaa sitä maistraattipäivämäärää ja se kun meitä ei ole vielä vihitty siihen mennessä kun kutsut lähetetään.

Link to comment
Share on other sites

Me mentiin juhlia edeltävänä päivänä naimisiin maistraatissa ja kutsussa luki " Ei pakosta, ei painostuksesta, vaan omasta vapaasta tahdosta olemme päättäneet solmia avioliiton. Tervetuloa juhlimaan kanssamme aika ja paikka ja muut yksityiskohdat .." Juhlissa sitten alustuksena yksi ystävä piti malja"puheen", jossa selvisi että edellispäivänä naitiin, ja samoin nimiasiat tuli selväksi.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...