Oletko odottanut hääpäivää pikkutytöstä asti?


Guest kaisa

Recommended Posts

Hää- ja prinsessaleikkien sijaan leikin pienenä Prätkähiiri- ja Turtles-hahmoilla, sekä leikkelin barbeiltani hiukset lyhyiksi, joten en varsinaisesti koskaan ole haaveillut häistä. Vasta nykyisen miehen kohdalla nämä jutut tulivat mieleeni, tosin prinsessahäitä ei ole edelleenkään tulossa ;)

Link to comment
Share on other sites

Todellakin olen haaveillut ja isosti vieläpä! Haluan perinteiset häät tansseineen, teennäisine hääleikkeineen ja puheineen. Vieraita ja hauskanpitoa. Edellisten kumppanienkin kanssa niistä häistä tuli haaveiltua, mutta tämän nykyisen kanssa se on aina tuntunut kovin luontevalta haaveelta. Esimerkiksi muistan sanoneeni ensimmäiselle poikaystävälleni, että "mulla on sellainen tunne, että mun eka avioliitto päätyy eroon." Jälkeenpäin mietittynä aika törkeästi sanottu. :rolleyes: Joka tapauksessa ykyisen ukon kanssa ei ole tuollaista tunnetta. :girl_pinkglassesf:

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
  • 4 weeks later...

En kyllä pienenä ole ajatellut pätkääkään häitä. Vasta reilusti päälle parikymppisenä aloin edes hypoteettisella tasolla miettiä minkälaiset häät itselleni haluaisin kun tuli käytyä muiden ihmisten häissä enemmän ja lueskelin tätäkin foorumia kaasona toimiessani. Ehkä olen joskus nuorempanakin ajatellut vaikka  hääpukuja lehdissä  nähdessäni, että haluaisin tuollaisen ja tuollaisen joskus, mutta enpä juuri muuta.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Todellakin! Muistan yläasteikäisenä lainanneeni kirjastosta häälehtiä ja unelmoineeni omista häistä. Aikuisiällä olen aina innostunut häistä ja katsonut jos jonkinlaisia hääohjelmia. Vasta kosinnan jälkeen alkoi kuitenkin varsinainen suunnittelu, että ei nyt sentään sitä vaaleanpunaista suunnittelukirjaa ollut tuolloin valmiina :girl_haha:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 1 year later...
  • 2 weeks later...

En muista haa veilleeni häistä pikkutyttönä. Teininä haaveilin, että löydän sen rakkaan ja menen naimisiin (hääjuhla ei ollut haaveilun kohde vaan rakkaus). Sitten elämä vähän opetti ja olin varma, etten tulisi ikinä löytämään sellaista ihmistä jonka kanssa haluan naimisiin. Häät tuntuivat tyhmältä hössötykseltä. Nykyisen rakkaan tavattuani kaikki tuntuu niin luontevalta ja kauniilta, olo on varma. Hääjuhlan miettiminen on ihanaa, ei turhaa, eikä hössötystä. :wub:

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
On 31.10.2016 at 13.50, Cabella said:

En koskaan pikkutyttönä haaveillut naimisiinmenosta, en myöskään teininä. Luulin kaiketi etten haluakaan naimisiin ennen kuin tapasin nykyisen mieheni. Emme ole edes kihloissa vielä, mutta tällä sivulla jo roikun eli olen kai totaalisesti "takkini kääntänyt" häiden suhteen. :)

Samaistun! Aikaisemmin koko naimisiinmeno on tuntunut lähinnä vankilaan joutumiseen verrattavalta kokemukselta, mutta kummasti vaan mieli muuttuu kun "se oikea" osuu kohdalle :) Kihloissa ei olla täälläkään, mutta varovasti on aihetta sivuttu... Ja minä ihan tohkeissani olen jo salaa laatinut vieraslistaa ja haaveillut mekoista ja kengistä ja ja ja :D 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 1 month later...

Kyllä vain olen aika nuorena tyttönä haaveillut häistä ja morsiamena olosta. Kuvitelmat on muuttuneet vuosien varrella ja nyt tällä hetkellä onkin sit loppujen lopuksi  tilanne se että sen oikean tavattuani lapsiperhehaave toteutuikin ennen häitä ja häähaave on vielä haave.

Link to comment
Share on other sites

Naimisissa olemisesta joo on varmasti lapsena jo haaveillut mutta jotenkin itse hääjuhla ei ole ikinä kuulunut haaveiden kohteeksi. Juhlien keskipisteenä oleminen on vaikeaa itselle. Myös jossain kohtaa luotto siihen että löytäisi jonkun jonka kanssa edes haluaisi mennä naimisiin oli koetuksella joten ei todellakaan uskaltanut häistä senkään takia haaveilla.  

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...