Jump to content
Naimisiin.info

Hääkakku


Guest Maikku

Recommended Posts

  • Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Kermakakkuangstaaja täälläkin, eli ei semmoista. En myöskään ole vielä koskaan syönyt oikeasti hyvää pitopalvelun/konditorian tekemää kakkua, joten kakut leivotaan siis meillä itse. Tai siis luultavasti turvaudun äitin, sisarentyttären ja veljeni vaimon apuun tässä. Moni kakku päältä kaunis mutta äitin reseptillä tulee silti parhaan makuinen, vaikka ei ehkä ulkonäöltä välttämättä vedäkään jonkun kakkutaiteilijan luomukselle vertoja.

 

Alunperin ajattelin että marsipaanilla päällystetty suklaakakku, johon jokin todella raikas täyte (ehkä joku sitrus tai raparperi tai muu), mutta toisaalta juustokakut (tai vastaavat hyydytetyt kakkuset) ovat alkaneet kiinnostaa myös. Niihin vaan tarttis haalia kaikki äitin, anopin ja sisarusten irtopohjavuokat lainaksi, koska ihan pari kakkua ei riitä. :D

Link to comment
Share on other sites

Ja mä kun haaveilen ihan oikein tosi perinteisestä mansikka- tai vadelmakermakakusta, täytyy toivoa ettei ainakaan ihan kaikilla vierailla ole tätä naikkareilla niin yleistä kermakakkuangstia ettei ihan mene päivä pilalle :D

 

 

Kyllä mä ainakin juhlissa suostun kermakakkuakin maistamaan, mutta santsikierrosta en yleensä kyllä tee. :)

Link to comment
Share on other sites

Meillä vahvana ehdokkaana on myös paistettu juustokakku,mahdollisesti mangotuorejuustosta.Yhden kokeilun tein ja oli äärettömän hyvää.Tai sit ihan tavallinen joka tarjottais tuoreiden vadelmien kera.Hyydytetut kakut tulee jo korvista ulos kun niitä nyt vaan on joka kemuissa nykyään enkä erityisemmin niistä tykkää.Voi olla että tulee tavallinenkin kermakakku,kaikessa tylsyydessään se on kuitenkin ihan hyvää mielestäni.Eli joko pelkkä cheesecake,pelkkä kermakakku tai sit molempia :D Itse tehdään,en ole ikinä hyvää pitopalvelun tekemää kakkua syönyt.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Näin alustavasti ollaan pohdittu (tai minä olen pohtinu, mies sanonut "ok" :D) että häihin tulee kolmikerroksinen kakku vaahtokarkkimassalla päälystettynä, ja sokerimassasta tehtyjä kieloja tai omenapuun kukkia koristeeksi. Sisälle varmaankin meidän molempien lempparit mansikka- ja suklaamousse :) Kakun leipoo samana vuonna leipuri-kondiittoriksi valmistuva ystäväni.

 

edit. kirjoitusvirheet

Muokattu: , käyttäjä: Apple_blossom
Link to comment
Share on other sites

Meillä (=minulla) oli alunperin ajatuksena ottaa kakku konditoria ph7:lta, mutta satuinpa sitten tajuamaan, että mies on leipomossa töissä.. Hehheh. :D Siispä miehen ihana työkaveri tekee meille toiveidemme mukaan kakun. Meille tulee siis joku raikas moussekakku, mutta tarkemmin ei ole vielä makuja mietitty.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Mä ajattelin tehdä juustokakkua ja mansikkamelbaa. Alkuperäinen ajatus oli tilata Kakkugalleriasta joku herkku, mutta katsotaan nyt mihin lopulta päädymme. :) Perinteiset kermakakut eivät mielestäni istu meidän häiden "teemaan", joten jotain muuta on ainakin tulossa.

Muokattu: , käyttäjä: fru
Link to comment
Share on other sites

Me tilataan kakku varmaankin Ph7 tai Kakkugalleria liikkeistä. Kakkugalleriassa ollaan käyty maistelemassa erilaisia vaihtoehtoja, joista suosikiksi on noussut metsämarja-juustokakku.

 

Itse tykkään myös tehdä kakkuja, ja teen aivan sairaan hyvää baileys-mascarpone kakkua. Sitäkin olisi ihana saada tarjolle, mutta en kyllä ala itse leipomaan :D Saas nähdä jos saisi jollekkin sysättyä sen tekemisen :)

Link to comment
Share on other sites

Meillä todellakin häät vasta vuoden päästä mutta hyvä suunnitella nää tärkeimmät heti ensimmäisenä  :girl_haha:  Mutta tosiaan tarkotuksena olis tulla täysin perinteinen manskikka kermakakku NAM :) Ja suunnittelu asteella olis myös tuon lisäksi juustotorttu/kakku se mun tekemä on kuulemma niin hyvää että sitä tartteis häissäkin saada  :girl_hide:  Mitä mieltä ootte oisko tyhmää jos olis kahta erilaista että vieraat sais ottaa molempia jos vaan maistuu? 

Link to comment
Share on other sites

Guest Maydreaming

^ Ei ole lainkaan tyhmää, päinvastoin! Sehän on ihanaa jos on valinnanvaraa ja saa maistella erilaisia herkkuja  :tender: Itsekin olen kova leipomaan, mutta sikälimikäli meille tulee perinteiset hääjuhlat, niin omia leipomuksia ei saada viedä. Täytynee silti miettiä, josko saisi hääkakkuun vaikka kerroksittain eri makuja.

Link to comment
Share on other sites

Meille tulossa näillä näkymin kakku, jossa on sisällä mustaherukka, vadelma täyte ja ulkopuoli sitten suklaamoussesta. Itse teen niin paljon hyydykekakkuja joten juustokakku yms. on poissuljettu ja ei oikein perinteinen kermakakkukaan iske. Katsotaan nyt mitä loppujen lopuksi tulee pöytään asti :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...