Illuusian.unelma

Jupinaketju kosinnanodottelijoille

456 viestiä aiheessa

On tässä alkanut tulla kiusallinen olo kun pari kaveria on menneet kihloihin jne.  Sitä ite tahtois  joskus myös mennä itse. 

Se olis sellainen merkki kaikille että ollaan vakavissamme jne. Ollaan  seurusteltu 1 vuosi 3 viikkoa.

Mitä teen ? :blush:

 

Taas kerran sanon, että minusta kihloihin ei mennä osoittaakseen, että "olemme vakavissamme". Se, että suhteessa ollaan vakavissaan ja henkisesti sitoutuneita toisiinsa, ei liity kihlautumiseen juuri mitenkään. Suhteen vakavuus ilmenee sen pitkäkestoisuutena, ajan myötä useimmiten nykyään yhteen muuttamisena ja ennen kaikkea siinä, miten kumppanit kohtelevat toisiaan, puhuvat toisilleen ja miten huomioivat toisiaan esim. ystävien ja perheiden läsnä ollessa.

 

Minusta ajatus kulkee sensuuntaisesti, että "Kunnioitamme toisiamme, välitämme toisistamme ja osoitamme sen konkreettisilla sanoilla, teoilla ja eleillä. Haluamme jakaa arjen saman katon alla, olemme olleet yhdessä jo n vuotta ja olemme edelleen yhdessä. Olemme siis vakavissamme."

 

Ja jossain vaiheessa, kun se tuntuu ajankohtaiselta "olemme vakavissamme, aiomme mennä naimisiin, menemme siis kihloihin." En osaisi ajatella, että "menemme kihloihin, olemme siis vakavissamme". Itse en ainakaan osaisi ottaa sellaista kihlautumista kovin vakavissaan.

 

Jos olet seurustellut kumppanisi kanssa vasta vuoden ja 3 viikkoa, ei pitäisi olla kiire juuri mihinkään. Itselleni toinen vuosi nykyisessä suhteessa opetti sekä itsestäni, miehestäni että meistä parina enemmän kuin ensimmäinen seurusteluvuosi. Ja se, että kaverit menivät yhdessä kohtaa "kilpaa kihloihin", opetti suurta kärsivällisyyttä. Se, että kaverit saa karkkia, ei todellakaan tarkoita sitä, että minun myös pitää saada. Parisuhteissa ei voi kilpailla eikä tehdä mitään siksi, että muutkin tekee. Eri parit ovat erilaisia ja eri aikaan eri vaiheissa. Jotkut kavereistakin saattavat myöhemmin purkaa kihlauksiaan, jos ovat hätiköineet. Ts. jos karkkia syö tyhjään mahaan, voi olla, että sen joutuu jossain vaiheessa puklaamaan ulos. Ei tuntuisi kivalta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitos Tiuku.  avasit silmiäni =)...

 

En tiedä miten edes satuin asiaa miettimään mutta tajusin että ei meillä mikään kiire ole. Ollaan niin nuoria ja elämä edessä. =)...

 

Hirilore: Ollaan mieheni kanssa kyllä puhuttu että joku päivä menisi naimisiin ehkä tai semmoista. 

Kiitos molemmille. =)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

En tiedä miten edes satuin asiaa miettimään mutta tajusin että ei meillä mikään kiire ole. Ollaan niin nuoria ja elämä edessä. =)...

 

 Mä tiedän, että se odottaminen on joskus ihan syvältä, mutta mä huomasin itse, että mitä vähemmän mä ajattelin asiaa, niin sitä vähemmän mua ahdisti koko juttu ja sitä helpompi mun oli iloita hyvästä ja onnellisesta parisuhteesta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meni vähän väärään osastoon. Vielä ei jupisuta :)

Muokattu: , käyttäjä: franny

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei!

 

Oon uus tällä sivustolla, oli pakko liittyä koska argh. Onko kenelläkään muulla sitä tilannetta kun mies ei vaan innostu kihloihin menemisestä..? Oon yrittäny hienovaraisisesti sille sanoa että entä jos vietäis tää asia seuraavalle tasolle. Vastauksena tulee että hän ei tartte sormusta siihen että olis muhun sitoutunut ja että se tulis kalliiks mennä naimisiin... Oon sinänsä tosi liikuttunut noista sanoista ja onhan se tottakin. Muutama kaveri mennyt lähiaikoina kihloihin ja yks kerkesi jo naimisiin ja kismittää oma tilanne. Miksi se ei tee mitään?!

 

...Toisaalta samaan aikaan mies on todella salamyhkäinen ja kyselee hassuja, kuten: lähdettäisiinkö viikonlopuksi extempore vaikka hotelliin toiselle paikkakunnalle? tai jotain tuon tapaista. Oonko vain vainoharhainen vai suunnitteleeko se jotain?!

 

Kykeneekö joku samaistumaan "tuskaani"?

 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään