pampam

Ilmoittautumisketju erityisryhmiin, täällä pyydät Morsian -titteliä tms.

1 post in this topic

Suurinta osaa Naimisiin.infon foorumin hääosastoista pystyy lukemaan rekisteröitymättä, mutta roskapostittajien vuoksi foorumille ei voi kirjoittaa ilman rekisteröitymistä.

Rekisteröidyttyäsi (anonyymisti, ilmaiseksi) sinä saat pääset jäsenryhmään Jäsen, jolloin voit kirjoittaa suurimmalle osalle hääaiheisista osastoista ja saat käyttöösi kaikki ilmaiset ominaisuudet (oma profiili, yksityisviestit, kuvagalleriat, blogit yms.).

Kun olet kirjoittanut yli 20 kpl hääaiheisia viestejä hääosastoille, sinusta tulee automaattisesti Aktiivijäsen. Tällöin sinulle aukeavat myös foorumilla olevat ei-hääaiheiset osastot ja voit myös jättää myynti-ilmoituksia hääkirpputorillemme.

Pyynnöstä annettavia foorumititteleitä Aktiivijäsenille

Foorumilla on käytössä myös useita pyynnöstä annettavia (pyydä niitä tässä ketjussa) titteleitä, joilla ei kuitenkaan suurimmalla osalla ole muuta käyttöä kuin se, että muut foorumilaiset näkevät oletko morsian, rouva, kaaso tai vaikka sulhanen. Tällaiset tittelit annetaan pyynnöstä Aktiivijäsenille, eli sinulla täytyy olla vähintään 20 hääaiheista viestiä kirjoitettuna.

Morsian/Sulhanen, Rouva/Herra, Kaaso/Bestman/Avustaja

- Mikäli haluat jonkun näistä titteleistä profiiliisi, pyydä sitä tässä ketjussa.

Naikkari

- Jos mikään yllä mainituista titteleistä ei oikein nappaa, niin tässäpä yksi aika neutraali vaihtoehto :)

Ammattilainen

- Titteli myönnetään, jos yrittäjällä on mainos pääsivuston hääpalvelut-osastolla. Tällä tittelillä pääsee kirjoittamaan oman alansa yritysosastoille. Pyydä tätä titteliä erillisessä ketjussa tässä ihan lähellä.

Tittelinmuutospyynnöt ja kysymykset tähän ketjuun!

Ylläpito lukee tätä ketjua säännöllisesti, mutta ei päivittäin. Älä siis hermostu, jos tittelisi ei vaihdu samantien. Jos edellytykset täyttyvät, se vaihdetaan kyllä ennemmin tai myöhemmin.

Edited by Admin
Sisältö päivitetty 20.10.2014

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

  Only 75 emoticons maximum are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

Loading...