Jump to content
Naimisiin.info

Pyöreys on kaunista (pullukkamorsianten ketju)


myra

Recommended Posts

Täällä kans persjalkainen 163cm, yleensä vaatekokoa 44 käyttävä X-runkoinen neitokainen..

Vitsit kun oon ajatellu että vuokraisin hääpuvun (ihan sillä kun eipä sitä pukua oikeen voi jälkeenpäin hyödyntää, niin koen järkevimmäksi vaihtoehdoksi), van tuli mieleen kauhia ajatus että onko noiden pukuliikkeiden vuokrapukujen valikoima oikeasti niin laaja että löytyy koolle kuin koolle mieleisiä & istuvia kappaleita.. :unsure:

 

 

Mulla ei oo kyllä kokemusta noista vuokrapuvuista, mut kannattaa käydä näyttäytymässä ja sovittamassa, sitten sen tietää, onko siellä mikään edes hiukankaan sinne päin :)

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 164
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Mulle on nyt sitten puku hankittuna, ei oo varsinaisesti merenneitomallinen mutta kumminkin lantiolta nyöreillä istuvaksi kiristettävä. Sovittelin myös merenneitomalleja, ihan polvista asti istuvista lantiolta istuviin, eikä se silhuetti nyt niin imarteleva ollut...  :girl_cray3: Riippui toki paljon puvusta ja esim. vyötärön laskostuksista, mutta suurin osa puvuista olis kyllä vaatinut paremman tissi-vyötärö-lantio -suhteen. Ei niinkään se persevyys haitannut vaan se, että näytin helposti yhdeltä pötköltä  :girl_mad:

Kaikein epäimartelevin kuitenkin oli empirelinjainen, siis herranjestas miten tuli monta kiloa lisää!

 

Puku tuli kotiin siis tuossa joulukuun alussa, ja pitänee viedä pienennettäväksi vielä ennen syksyä. Nyt painoa 76kg ja rapiat!

Link to comment
Share on other sites

Empire-tyyliset puvuthan on nimenomaan suunniteltu olemaan H:n mallisia. Eli siis suoria, eikä juuri mitään leikkauksia. Itekin sovitin muutamaa empire-tyylistä ja hui kauhia ne oli kamalia! 

Muokattu: , käyttäjä: sprsilly
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Itse odotin kauhulla sovituskierroksia. Kun pituutta on alle 160 cm ja painoa paljon (painoindeksi alkaa kolmosella) niin ei ollut kamala hinku mennä kaupoille.. Löysin kuitenkin normimallistosta (koko 14) puvun joka on the Dress. Eli Sis Idmanin Korinna. Kokeilin myös Elisaa, joka näytti yllättävän hyvältä päällä vaikka onkin vähän merenneitomainen. Etsivä löytää  :girl_haha:

Link to comment
Share on other sites

^ ihanaa että löysit puvun! :) kyllä oikeesti kannattaa käydä sovittelees "normi" kokosia asuja, vaikka oliskin muutama ylimääränen sentti :) mäkin löysin oman pukuni "normi" kooista. Tosin musta tuntuu et nää morsiuspuvut on inan verran isompia, mitä yleensä vaatteet. Siis jos esim miettii mun normi vaatekoko on 48-52, ni nyt morsiuspuvuista koko 46:kin meni loistavasti päälle!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Pakko vähän kommentoida kun kuulun itsekin tähän MUODOKKAAMPIEN morsianten sarjaan (tässä taas yritys vakuuttaa itselle etten ole pullukka vaan muodokas..). Aika pelonsekaisin tuntein odotin ekaa puvun etsintäreissua,arvelin että varmalla ei mene kun plusmallistojen puvut ja että joudun tyytymään johonkin kamalan telttaan ja että valinta on tehtävä parin huonon vaihtoehdon välillä.Asenne kohdallaan ja pessimisti ei pety vai miten se meni..No kuinkas sitten kävikään?Sovitin ehkä kuutta pukua ja vain yksi oli plusmallistoa ja sehän hylättiin samantien :D Oli muuten juuri tuota Mori Leen Julietta-mallistoa,ihan oli kaunis ja hintakin kivat 1200e..Olin katsellut yhtä toista Juliettaa aiemmin,hylkäys jo ennen sovitusta hinnan takia mutta löytyipä sitten malliltaan vastaava yli puolta halvemmalla ja ihan normikokoisten mallistosta!Toki jouduttiin tilaamaan isompi koko kun ei ihan istunut se putiikissa ollut,koko 18 (vaan!!) tulee mulle.Ja ai että se on ihana <3 Ylempänä mietittiin tota merenneitoa,mulle tulee vähän sen tyylinen,lantion alapuolelta lähtee helma levenemään ja multa ainakin haukkasi kiloja tuo malli!Ja tosiaan mulla vartta hiukan yli 160cm ja kiloja parikymmentä liikaa..Rohkeasti sovittamaan,mulla ainakin oli ihan mahtava reissu!

Link to comment
Share on other sites

Rakkaat kanssasisaret

Itse siis kanssa kuuluun muodokkaampien joukkoon ja ehkä isoin ongelma (tai ainakin olen tehnyt siitä isoimman ongelman) ovat reiteni.

Ja olenkin kovasti pohtinut että kesällä en voi pukea hametta päälle, jos alla ei ole sukkahousuja tai legginsseja tai vastaavia estämässä niinkin

ällöttävää tapahtumaa kuin reisieni hinkkautumista yhteen (joka pahimmillaan voi aiheuttaa ihonkin rikkoutumista).
Niin mikä olisi tähän paras ehkäisy hääpäivänä?? Sukkahousutko?
Koska ei olisi kivaa että muuten toivottavasti täydellinen päivä menisi sitten pilalle niinkin tyhmän homman kuin reisieni takia.
Kaikki vinkin otetaan ilolla vastaan!!

Link to comment
Share on other sites

morsmaikku-13 sama ongelma täällä,ja mä kyllä laitan sukkahousut ihan suosiolla kun en ole parempaakaan vaihtoehtoa keksinyt.Ohuet sukkikset ei oo ees kovin kuumat kesälläkään.Eikä ainakaan hääyötä ajatellen oo kuumat :D mut ei voi mittään..

Link to comment
Share on other sites

Mulla kuuluu vakioasusteisiin halpis-spanxit. Eli ne pyöräilysortsien näköiset, mitkä yleensä vielä silottaa makkaran tai pari. Ehkäpä voisi sijoittaa jopa oikeisiin? Ovat ohuemmat kuin henkkamaukan tai muiden markettien versiot. Kuuma voi tulla mutta mielummin se kuin reidet vereslihalla, tiedän kokemuksesta ettei pelkät sukkikset riitä. Ajattelin joka tapauksessa käydä yöllä suihkussa ennen miehen viereen kömpimistä.

Link to comment
Share on other sites

Täytyypi varmaan mennä katsomaan noita halpis-spanxeja, jos niistä vaikka löytyisi apu :) Mistä Manaljah olet omasi hankkinut?

Tai vaihtoehtona ne sukkikset :) Ja mitä olen jos rouviintuneilta ystäviltä kuullut, niin hääyönä voi ekana mielessä olla vain uni (onhan takana rankka päivä) niin eipä siinä nyt niin super-seksikäs tarvi olla :P

Link to comment
Share on other sites

Mulla on kanssa toi sama reisongelma ja olen jo vuosia ihmetellyt, miksi naisten boksereista on niin surkeat valikoimat! Siis niistä hiukkasen pidempilahkeellisista.

 

Viime vuoden kädentaitomessuilla myytiin lahkeellisia alushousuja - olivat nättejä, mutta en tajunnut ostaa kun hamesesonki oli jo ohitse. Sloggilla on valkoinen mummukalsarimalli, joka toimii, mutta on ruma ja lisäksi yhtä pitkä kuin pyöräilyshortsit. Not nice... Lisäksi on paljon noita housuliivejä, mutta niitä en halua käyttää. Pelkään, että ne hiostavat tai pullauttavat vatsan ylöspäin.

 

Itse ajattelin joko ommella tai teettää ompelijalla joustopitsistä muutamat bokserit ensi kesäksi ja hääpäiväksi. Ajattelin, että ne voisivat olla ihan sexytkin, jos hääyö ei ihan pelkkään nukkumiseen menisi. Tykkään muutenkin kesällä käyttää hameita ja jotain tällaista olen käyttänyt hameiden kanssa jo muutaman vuoden.

 

 

Lisäksi pakko kommentoida noita hääpukujen kokoskaaloja. Käytän yleensä plussamitoitettua kokoa 46-48, mutta hääpukukaupassa en tosiaan joutunut tuntemaan itseäni isoksi! Jouduin pettymään, kun BB mallit olivat liian isoja... Alunperin etsin plussamitoitusta myös niiden lisätuen vuoksi, koska olisi kauheaa jos makkarat pullistelisivat kankaan läpi. Mulla oli jo valmiksi katsottuna Beatiful Brides mallistosta muutama suosikki, mutta kun jo ensimmäisessä sovituksessa, ennen kun olin edes aloittanut laihista joulun jälkeen oli koko 46 liian suuri, en kokenut mallistoa sitten kuitenkaan omaksi (oli kyllä todella ihania pukuja...)

 

Melkein kaikissa merkeissa mulle sopi tavallinen koko 46. Lopulta mulle tilattiin koon 18 Maggie Sottero, kun Leimun Pirjo halusi pelata varmanpäälle. Nyt kuitenkin mittailin, että pukua joudutaan kyllä ottamaan rajusti sisään - mutta eipä tule pelkoa mitä tapahtuu jos laihduttaminen ei onnistu.

Link to comment
Share on other sites

Murr tää ei taaskaan anna mun lainata tekstejä :skilletgirl: 

 

..mutta niin siis :girl_haha:  morsmaikku-13 kysymykseen myös toisenlaisen vaihtoehdon tarjotakseni: ootko koskaan kokeillu pulveria? Siis ihan normaalia ihopulveria (tai talkki-ko se on nimeltään? :o ), joka vähentää hikoilua ja estää hankautumista?

Link to comment
Share on other sites

Morsmaikku-13: mun kokoelmaan kuuluu pöksyjä henkkamaukasta, Anttilasta, lindexiltä ja lidlistä. Eli melkein joka (vaate)kaupasta löytyy. Aidot spanxit ovat sitten jo Stocka-tavaraa, tosin taidan laivalta viikonloppuna kuikuilla jos löytyisi " edullisesti".

Muokattu: , käyttäjä: manaljah
Link to comment
Share on other sites

Kiitos kaikille vinkkinsä jakaneille! Ja mukava huomata, että sama "ongelma" on monen juhlapäivän riesana..
Tuo talkki ei ole tullut pieneen mieleenikään. Täytynee enne häitä tehdä pieniä testauksia, että mikä sitten on paras vaihtoehto :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Kuulun myös tähän pullukkamorsian kastiin. n.170cm ja kiloja enemmän ku laki sallii :D olen siis tasapaksu ellen jopa omenavartaloinen. Olin tänään sovittelemassa pukuja ensimmäistä kertaa ja kokeilimme laidasta laitaan erilaisia pukuja, mukaanlukien yhtä merenneitoa... Ei hyvä...jos on pikkasenkaan enemmän jenkkakahvaa sivuilla niin sitä se sitten korostaa...itseäni ainakin ahdisti erittäin paljon kun puku saatiin kiinni ja katsoin itseäni peilistä. Todennäköisesti itselleni tulee jossain vaiheessa  A-linjainen puku. Sen näkee seuraavilla puvun metsästysreissuilla :)

Itse olen tuohon reisien yhteen hinkkautumiseen käyttänyt milloin mitäkin, kokeillut stay- up sukkia. muuten hyvä, mutta valuu välillä alaspäin :D(kun ei kiinnitä mitenkään) toisena ihan vaan talkkia...se toimii, mutta täytyy lisäillä pitkin iltaa se on huonopuoli, mihin olen törmännyt juhlissa käydessäni.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Täällä kanssa yksi eiMissäänMissinmitoissaOleva-morsian :) Minulla on muutenkin visio ihan yksinkertaisesta puvusta jo mikäli tämä visio tuteutuu niin se peittää kyllä pahimmat kummut :D Mulla on kompleksi noista käsistä, vaikka joku vois tietty sanoakin ettei nuo nyt pahat ole. Mutta minua vaivaa, joten vaikka kuinka lämmin olisi niin haluan pukuun hihat. En tahdo pilata päivää sillä, että vähän väliä alan miettimään mikä paikka milloinkin on "rumasti" esillä :D

Link to comment
Share on other sites

Täällä kanssa ilmottautuu pullukka-morsian ! Mulla kanssa kompleksissi käsistä, ne on vaan niin paksut ja sen takia pakko ollakkin bolero hääjuhlien ajan, onneksi meillä häät tammikuussa, niin ei toivottavasti ainakaan kuuma tule ;) Eipä ees tullutkaan mieleen tuo reisien yhteen hankautuminen, en oo pitkään aikaan pitäny hametta, mulla ei ehkä ongelmaa siinä koska mulle saattaa tulla sukkikset/ stay- upit  sitten häissä jalkaan, joten näillä sekin korjaantuuu (Y) ehkä :D Hääpuku mulla on jo hankittu, on olkaimeton, mutta ei tunnu siltä että tippuu/ rinnat pursuaisi yli :) Pukuni on A-linjainen ja laihentaa ihanasti vyötärön kohdalta ;)

Link to comment
Share on other sites

^ mulla on kans toi käsivarsiongelma, onneks mun äiti välttämättä (=maksaja) haluaa mun pukuun boleron, mistä oon ihan onnellinen, ettei tarvi ainakaan kirkossa mun ihania käsivarsia esitellä :girl_haha:

 

Oon miettiny jos jonninlaista käsijumppaaki, et sais vähä kiinteemmäks, mut laiska ku on, ni taitaa tuo jäädä haaveilun tasolle.. :girl_sigh:

Link to comment
Share on other sites

Yritän kovasti vähän terveellisemmin syödä ja liikkua jotta edes vähän saisi kiloja pois ennen häitä, onneks on 9 kk aikaa saada jotain aikaseksi, huonolta näyttää vielä :/ 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Tää pullukkamorsian ilmottautuu kans! :D Itsellä siis A-linjainen olkaimeton mekko, ja vyötärön kohdalla menee niin ihana leikkaus, joka korostaa sitä just sopivasti, niin että saa ainakin vähän hoikemman vaikutelman... Ja oon kans paininut tuon käsivarsiongelman kanssa.. Vaikka yllätyinkin että hääpuku päällä ei näyttänytkään ihan niin pahalta mitä olin kuvitellut. Nyt oon koittanu jonkinlaista painonpudotusta ja käsitreeniä pitää yllä, ja kyllä jonkinlaisia tuloksia näkyykin. Mut ite päätin, että jos joku aikoo häissä mun käsivarsia tuijottaa, niin omapa on mokansa! ;D

Link to comment
Share on other sites

Minä olen syksyn morsian enkä ihan normipukuihin mahdu. Mietin tässä, että onko teillä antaa vinkkiä siitä missä liikkeissä (Etelä-Suomen/Savon alueella) olisi hyvä valikoima plus koon hääpukuja?

Link to comment
Share on other sites

Novella,mä kävin Mikkelissä olevassa liikkeessä,minusta oli hyvä valikoima myös pluskokoja.Palvelu oli myös tosi hyvää,suosittelen poikkeamaan jos liikut sielläpäin :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...