Pyöreys on kaunista (pullukkamorsianten ketju)


myra

Recommended Posts

  • Replies 164
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

rouvaksi14,tuolla asenteella minäkin lähdin pukua ostamaan,varmana ettei mitään löydy kuitenkaan.Puvunostoreissu oli ensimmäinen ostosreissu vuosiin josta jäi ihan mielettömän hyvä fiilis,läskeistäni huolimatta :) Puku löytyi ja vielä ihana ja mua imarteleva (ainakin omasta mielestä ja sehän on tärkeintä!).Rohkeasti vaan pukua sovittamaan!Sä et siinä mitään häviä ja ainakin pystyt ihan fyysisesti vertailemaan erilaisia malleja ylläsi,mikä leikkaus ja malli sopii sulle ja mikä ei.Mäkin vakavasti harkitsin nettishoppailua mutta menin sitten kuitenkin liikkeeseen kun ei ollut mitään hajua mallista.Hyvä kun menin :)

Link to comment
Share on other sites

Rouvaksi14 

 

Niinkuin tiude82 sanoi rohkeasti vain liikkeeseen kokeilemaan. Mua pelotti ja stressas ihan sikana mennä sovittelemaan pukuja,  olin varma ettei mikään puku mahdu päälleni, kunnes heti ekassa liikkeessä valitsin 7 pukua mitä halusin sovittaa ja kaikki mahtui päälleni !!!! ja unelma pukuni olikin 5 sovittamani puku, joka lopulta lähti mukaan matkaani, ja sitä joudutaan jopa kaventamaan !!  :o Eli kyllä liikkeissä onpukuja myös meille isommillekkin ;)

Link to comment
Share on other sites

Voin osaltani myös lohduttaa teitä joita pukua ostamaan lähteminen jännittää kilojen tai muun takia. Olen itse lähempänä 150 senttiä kuin 160:ta ja "vuosirenkaita" on kertynyt sopivasti. Silti asiantuntevien myyjien avustuksella löytyi minullekin puku liikkeestä. Lyhentämistä ja muuta tehtiin toki jonkun verran mutta yllättävän kevyesti urakasti selvittiin! Sovittaminenhan oli ihan mukavaa vaikka niin kamalasti jännitin että mikään ei sovi. Rohkeasti liikkeeseen vain!

Link to comment
Share on other sites

Mulla on kanssa toi sama reisongelma ja olen jo vuosia ihmetellyt, miksi naisten boksereista on niin surkeat valikoimat! Siis niistä hiukkasen pidempilahkeellisista.

 

Viime vuoden kädentaitomessuilla myytiin lahkeellisia alushousuja - olivat nättejä, mutta en tajunnut ostaa kun hamesesonki oli jo ohitse. Sloggilla on valkoinen mummukalsarimalli, joka toimii, mutta on ruma ja lisäksi yhtä pitkä kuin pyöräilyshortsit. Not nice... Lisäksi on paljon noita housuliivejä, mutta niitä en halua käyttää. Pelkään, että ne hiostavat tai pullauttavat vatsan ylöspäin.

 

Itse ajattelin joko ommella tai teettää ompelijalla joustopitsistä muutamat bokserit ensi kesäksi ja hääpäiväksi. Ajattelin, että ne voisivat olla ihan sexytkin, jos hääyö ei ihan pelkkään nukkumiseen menisi. Tykkään muutenkin kesällä käyttää hameita ja jotain tällaista olen käyttänyt hameiden kanssa jo muutaman vuoden.

Löysin muokkaavia, isokokoisia, pidempilahkeisia alusvaatteita täältä brittisivustolta: www.yoursclothing.com  --> Lingerie ---> Shapewear.  Ja eivät ole hinnalla ainakaan pilattu. En ole itse alusvaatteita tuolta tilannut,  mutta muita vaatteita kyllä ja ainakin silloin kaikki on toiminut :lol:

Link to comment
Share on other sites


Pahoitteluni... tämän viestin piti tulla omanaan, mutta meni Mittumaarin "piikkiin"...
Mutta siis kommenttina tuohon Mittumaarin ja muiden alusvaatteita etsivän pohdintoihin:
Löysin muokkaavia, isokokoisia, pidempilahkeisia alusvaatteita täältä brittisivustolta: www.yoursclothing.com  --> Lingerie ---> Shapewear.  Ja eivät ole hinnalla ainakaan pilattu. En ole itse alusvaatteita tuolta tilannut,  mutta muita vaatteita kyllä ja ainakin silloin kaikki on toiminut :lol:

Link to comment
Share on other sites

Juu, ei haittaa, reisiongelma on tällä nyt ihan aktiivisessa mietinnässä. Periaatteessa lasken nuo shape wearit samaan katerogoriaan housuliivien kanssa, mutta kaikkea täytyy nyt koittaa. (mä siis pelkään että ne hiostaa tai pullauttaa vatsaa ylöspäin)

 

Aloitin konttorikäytössä hamekauden viikko sitten ja taasen sain huomata, ettei ne sukkikset tunnu kovin kivalta jos todella on kuuma. Eli en halua laittaa sukkiksia ja mitkään rakkorasvat tai talkit eivät mielestäni auta riittävästi. 

 

Enkä harmikseni ole laihtunut yhtään reisi-takapuoli alueelta vaan kaikki se noin kahdeksan kiloa mitä olen saanut pois on lähtenyt rinnoista, vatsasta jne. Noh, 1 -2 siunattua senttiä oli takapuolikin kavennut. (mekon kannalta tämä voi toisaalta olla ihan kiva juttu).

 

Siis onhan noita vaihtoehtoja, mutta hääpäivänä haluaisin, että hameen alla on jotain ultra sexyä koko päivän  mutta jos ei onnistu, niin sitten vaihdan häävalssin jälkeen jotain hieman hehkeämpää mekon alle  :girl_wink:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Auttaisko jotkut näitten ketjujen kuvat? Tämä   tai tämä   tai tämä   ? Näissä kuvissa ainakin oikeat naiset ;) Ja merenneitojakin löytyy, jos esim. myraa vielä kiinnostaa.

muoks. vielä tässä provoniaksia

Vähän lisää kuvia plus size mallien päällä eri tyyppisiä pukuja (hyi minua, kopiosivulla oli paremmat hakutulokset, suurin osa niistä).

1820422_1_240_360.jpg1820509_1_240_360.jpg200462_1_240_360.jpg205314_1_240_360.jpg1788951_1_240_360.jpg1755383_1_240_360.jpg1788959_1_240_360.jpg1788968_1_240_360.jpg1798259_1_240_360.jpg1810176_1_240_360.jpg1810180_1_240_360.jpgP_15218_1_378919.jpg

Lisää aitoja morsmaikkuja (isompia kuin nuo mallit) löytyy wedding bee -foorumin lisäksi myös esim. käytettyjen pukujen kirppikseltä (sieltä ei pystynyt kuvia kopioimaan tähän). Esim. tässä on varalonmyötäisessä puvussa runsaampaa rouvaa. Toinen linkki. Kolmas. Neljäs. Viides... kuvia riittää 12 sivulle.

Link to comment
Share on other sites

Ensimmäinen käynti morsiuspukuliikkeessä takana. Jännitti mennä, koska olen todella isokoinen (vaatekoko jotain väliltä 50-54). Olen myös klassinen omppuvartalo, jolla rinnat ja jalat on pienet ja kaikki ylimääräinen on mahassa. Kävin Tamereella Morsiusgalleriassa ja käynnistä jäi tosi positiivinen kuva. Kun ensimmäinen mekko oli saatu päälle niin teki mieli hihkua riemusta.  :grin:  Mekko oli sopiva ja kaiken lisäksi se näytti hyvältä päälläni. Vyötärönkin se oli taikonut esiin.  :) Sovitin muistaakseni 7 eri mekkoa. 

Muokattu: , käyttäjä: gondul
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

uus pullukka liittyy keskusteluun! :D häät ois ens vuoden elokuussa ja kauhulla ootan ku pitää mennä pukua sovittaan! oon netistä ahkerasti kattellu kyllä, mut en tie luottaako mihinkään ulkomaalaiseen nettikauppaan :/ pituutta löytyy huikeet 158 ja vaatekoko n.50-54.. 

 

Mulla on samat käsivarsi- ja reisiongelmat ku muillakin! Mitä ratkasuja kekseitte?

Muokattu: , käyttäjä: b-ertta
Link to comment
Share on other sites

^ Menisköhän mun puku sulle :D Oon semmoset 154 senttiä pitkä ja tällasta rintavaa ja pyöreää sorttia. Kato myynti-ilmotusta vink vink.   Toiseen asiaan. Mä en välittänyt käsivarsista vaikka ehkä olis pitänyt, oli mulla villapitsinen härpäke puvun päälle mutta ei sitä tullut pidettyä kun kesäkuumana päivänä viiletin etiäpäin. En vain jaksanut vaivata päätäni murehtimalla pikkuasioista, puku muuten oli tosi mukava päällä.

 

Tsemppiä puvun löytämiseen, mukava ja istuva puku tekee kyllä ison osan The päivän onnistumiseen.

Link to comment
Share on other sites

Tulin jälkiviisastelemaan :D Mulla on tää pyöreiden ihmisten ongelma eli reidet hankaa vastakkain.No,hääpäiväksi pistin sukkahousut ja VIRHE!Olisi pitänyt laittaa legginsit tai muut paksummat,iltapuoleen alkoi olla hiertyneiden reisien kanssa hankalaa ja vaihdoin sitten kaason varalle ottamat leggarit jalkaan.Ei hiertänyt enää ja jaksoin tampata aamutunneille mutta kotiin kun päästiin oli näky karmea,sisäreidet oli hankautuneet vereslihalle.Siinä sitten tuore aviomies levitteli kyynelehtivän vaimon reisiin bepanthenia ja vaimo paineli isännän boksereissa nukkumaan :D Eli mulle ne ohuet sukkikset ei todellakaa ollu hyvä vaihtoehto,tää kannattaa huomioida jos jollain on taipumusta samaan :)

Link to comment
Share on other sites

Talkkikin voi auttaa, käytän sitä itse välillä ihan normimekkojen kanssa kesäisin. Mutta oikein hellepäivinä ei välttämättä kertalaitto riitä ja hankalan mekon kanssa lisääminen voi olla... haaste. Mutta piti vaan kommentoida, että talkki + sukkahousut voi olla parempi kuin pelkät sukkahousut jos ei niitä spankseja tai muita housuliivejä halua.

 

Veikkaisin kyllä, että vähän muodokkaamman henkilön kannattaa ennemmin mennä sinne liikkeeseen sovittamaan kuin tilata netistä paitsi jos tuntee todella hyvän korjausompelijan. Muodokkaammalla kuitenkin on niitä muotoja vähän runsaammin (oh really!) ja eri paikoissa kun sillä vakiokoon mallilla, joten sopivasti juuri sinulle istuva puku hyvistä materiaaleista on erityisen tärkeä. Huonot materiaalit myös helposti korostaa väärällä tavalla niitä muotoja (ts. kurvista tulee makkara etc).

Link to comment
Share on other sites

^ mulla ei onneks oo tota reisi-ongelmaa, vaikka reidet hinkkaakin toisiaan :o mut mulla esim. ei ollu mitään alushousuja kummallisempaa ton puvun alla.

 

Niin ja tuo mun puku on myös myynnissä, kokoa 52 vink vink ;)

 

 

Hahaa ja joo, kyllä mäkin otin sen mun boleron jossain vaiheessa iltaa pois, mutta kyllä se aika hyvin pysyi matkassa, eikä ollut kuuma, kun oli kuitenkin pelkkää pitsiä joten tuulettui mukavasti ;)

Link to comment
Share on other sites

Sprsilly, Mistä muuten on sun bolero hommattu?

 

Mä teetätin mun boleron Fiancéessa (Linnankatu 22 Turku), eli siis ihan morsiuspukuliikkeessä. Niillä oli liikkeessä pitsikankaita, joista valkkasin mieluisimman (oisin myös saanu tuoda oman pitsikankaan) ja siitä sitten tehtiin mun mittojen mukaan bolero :)

 

 

 

aijaa :D en tiiä mahtusko mun tissit siihen XD onks  sulla jotain ympärysmittoja? ja minkä verran sitä pystyy säätään? ja ainii, minkä pitunen se on?

 

 

Mun rinnanympärys on jotain 115cm luokkaa. En löytäny äkkiseltään mittanauhaa et oisin voinu tarkistaa, kun tuo mies on sen jonnekin piilottanu! :D

Link to comment
Share on other sites

Mä kans.... oon 180cm pitkä ja painan 115kg tällähetkellä. vaatenumero on 48-50 välissä. Ratkaisen hääpuku ongelman teettämällä itselleni sopivat vaatteen... ajatuksena olis kiristyskorsetti ja sellainen erikoinen alaosa.... Huomenna perjantaina on ensimmäinen tapaaminen ompelijan kanssa.... vaikka häihin on vielä 380 päivää...... tarkoituksena oli pudottaa sellainen 15kg ennen häitä...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...