myra

Pyöreys on kaunista (pullukkamorsianten ketju)

165 viestiä aiheessa

^ Tässä ohimennen tuli mulle mieleen ainakin Olivia Rouge Shop Tampereella. Tekevät mittatilaustöitä, mutta en tiedä mitä tuotteita ja kokoja löytyy paikanpäällä hypisteltäväksi ja kokeiltavaksi.   http://www.oliviarougeshop.com/index.php

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olen kokoa 56/58. Iso takamus ja lapsien jäljiltä löytyy tota löysää mahanahkaakin :( Mutta mutta mun unelmien puku on merenneitomallin. Plääh. Oisko kenelläkään kuvia tai linkkejä tai ihan kokemusta miltä ton mallin puku näyttäis päällä noitten mahamakkaroiden kanssa. Tai sitten saiskohan jollain aluspuvulla vedettyä noita läskejä tiukaksi.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kyllähän muotoilevat alusvaatteet aina vähän auttavat! Olen itse aika paljon pienempi, joten en osaa arvioida miltä merenneitomalli näyttäisi sinun päälläsi, mutta käytin oman pukuni alla muotoilevaa alusasua ja kyllä sillä lähti senttejä ja maha litistyi ihan kivasti. Kannattaa sovittaa erilaisia malleja. Esim. jotkin vyötärökorsetit vaan tuntuivat nostavan ylimääräisen ylöspäin, jolloin selkään tuli ikävät möykyt...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olisko sulla Tipzilla jotain edotuksia, mistä aloittaa?

Kivijalkakaupoista en osaa sanoa, enkä tiedä mihin asti esim. "normi" pluskoon mallistoa voi vielä isontaa. Kokoa ~48 löytyy varmastikin monesta myymälästä, esim.tämä ja aiemmin olen lukenut, että Niinattaressa on isojakin kokoja. Mutta eiköhän lähes joka myymälä pysty tilaamaan vaikka kokoon 60 asti :)

 

Nettikirppareita kannattaa seurata, naikkareiden omaa ja tori/huutonet jne. Ompelijaa kannattaa myös harkita, se ei välttämättä tule kalliimmaksi kuin myymäläpuku! Tallinnan puolella tiedän myös pukuja teetetyn, ja tietysti esim. jos on matkalla Thaimaa tmv. saa edullisesti teetettyä.

 

Viimeisenä sitten nämä "kiinapuvut" - firmoja löytyy pilvinpimein ja taatusti tekevät koossa kuin koossa (kokemuksia kahdessa omassa ketjussaan). Toivottavasti auttoi edes vähän :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onko kellään kokemusta löytyykö mistä Turusta parhaiten pukuja isokokoiselle?

 

Jos tämä kysymys on vielä aiheellinen, suosittelen lämpimästi Sydänkäpyä. Siellä oli monenmallista plussakokoista pukua.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olikohan täällä aiemmin kyselty pitsiboleroiden perään..? Aleksi13:ssa oli laarirekissä ihania valkoisia pitkähihaisia pitsiboleroita ja jakkuja koossa XL ja XXL - ehkäpä olisi muissakin kaupungeissa :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

 Ostin vielä lisäksi ohuen tylliboleron peittämään käsivärsia, mutta varmaan hylkään sen vihkimisen jälkeen. En meinaan jaksa stressata käsivärsien läskeistä, koska ne on olemassa ja mitä sitten?  :P

 

Ihana asenne juttatatti, olen miettinyt aivan samoin! Ei ne läskit tule kellekään yllätyksenä enkä todellakaan aio ruveta laihduttamaan ennen häitä, stressiä lienee muutenkin, saatika kun olisi vielä huonolla tuulella dieetin takia eikä varmasti muistaisi nauttia järjestelyistä. Olen myös sitä mieltä, että tulen olemaan sulhaseni ja omissakin silmissä kaunis tuona päivänä, joten jos käsivarsissa vähän hyllyy, niin antaa hyllyä. Minun pukuni on myös muhkea tyllihelma ja äitini totesikin kauniisti, että onko se nyt hyvän mallinen, kun tukevoittaa kuulemma entisestään. Totesin hänelle vain että rakastan pukua ja se kai on tärkeintä. Eikä se edes tukevoita, kun jättää alushameen pois, silloin on varaa laittaa korkoakin jalkaan. Päivän onnistuminen tai avioliiton onnistuminen tuskin on meikäläisen puvusta kiinni :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

http://aijaa.com/VfbRCM

 

Tässä linkki mun pukuun, miltä senyt sitten näytti hääpäivänä :) puvusta otettiin tosiaan laahus pois ja tehtiin noi olkaimet :) Ja sitä jouduttiin kaventamaan 8 senttiä vielä 4 päivää ennen häitä, koska olin menny stressissäni laihtumaan :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täällä ilmoittautuu yksi pullukka lisää. Lyhyyden (163 cm) ja paksuuden (paino alkaa kahdella ykkösellä) minulla taakkana sekin että olen jo 50 v.

Kysymyksessä on kuitenkin minun ensimmäiset hääni, aiemmin en koskaan uskonut avioliittoon ja haluan että se tehdään "oikein". Varmaan ymmärrätte mitä tarkoitan.

 

Tuleva mieheni asuu Yhdysvalloissa ja paniikki iski kun hänen sisarensa (minun kaasoni) ilmoitti että mennään johonkin liikkeeseen ottamaan mittoja, jotta saadaan oikean kokoinen puku tilattua netistä.

Olin siis vierailulla siellä. Eka paikka oli ihan susi, mutta seuraava myymälä olikin sitten David's Bridal. Ekalla käynnillä saimme hoidettua vain ajanvarauksen ;)

 

Aika sovittiin seuraavalle päivälle ja yllätys olikin suuri kun oma hääkonsulltini oli myöskin vähän reilumpaa mallia. Aivan ihana, minua ehkä kymmenisen vuotta nuorempi nainen joka tosiaan tiesi mitä teki.

 

Eka puku jota sovitin oli just se unelmieni puku ja hintakin ($299) sopiva, joten eipä tarvinnut tilata netistä, vaan puku lähti heti mukaan. Nyt se odottelee tulevan anopin vaatekaapissa minun paluutani ja häitä.

 

Tässä linkki pukuun http://www.davidsbridal.com/Product_Off-the-shoulder-A-Line-with-Side-draped-bodice-9T9861_Bridal-Gowns-Shop-By-Size-Plus-Sizes

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tää pullukkamorsian oli varma, että budjetin ollessa pieni ja ruhon ollessa jumalaton ainoa vaihtoehto olisi ottaa riski kiinapuvun kanssa tai kytätä uskollisesti myynti-ilmoituksia, jos jotain tulisi vastaan. Yrittää tämän jälkeen löytää joku, joka tekisi muokkausompelut mahdollisimman edullisesti. Bonarina päälle painonpudotusprojektin vuoksi pitäisi vitkutella puvun oston kanssa mahdollisimman myöhään, mikäli yhtään mielisi välttää korjausompelun. Stressi! :hysteric:

 

Paikallinen tarjonta ei ole järin kaksista, mutta päädyin varaamaan ajan yhteen (ja liekö peräti ainoa!) morsiuspukuliikkeeseen ihan vain saadakseni käsityksen, näytänkö kuinka pahasti rantautuneelta valaalta valkoisissaan. Kauhuskenaariot ylleni jumittuvasta puvusta, saumojen repeytymisistä ja myyjän ilkkumisesta oltiin käyty mielessä useaan kertaan läpi. Jokainen peloista oli aivan turha. Siinä itseäni peilistä katsoessani en voinut kuin hymyillä ja seurata kostuvia silmiäni. Kysei ei ollut siitä, että tämä olisi ollut juuri SE puku. Kyse oli siitä, että tajusin olevani valovuosien päässä valaasta. Näytin kauniilta jokaisen kurvin ollessa kohdillaan. Vielä enemmän minut yllätti se, että kahden sovituskerran jälkeen poistuin liikkeestä hääpuvun tyytyväisenä ja huojentuneena omistajana.

 

MINULLA ON SIIS IHAN OIKEASTI HÄÄPUKU! Voisiko joku nipistää minua... :blink:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

USKALSIN SITTENKIN :girl_smile: Kävin ensimmäisen kerran sovittelemassa pukuja. Puvut ei revenneet. Myyjä ei nauranut. eihän minusta toki hoikkaa saa vaikka mitä tekisi, mutta ihmeen hyvältä näytti. Mitä minä sitten tein...Ostin puvun, jota en ole koskaan nähnyt missään koossa, näin kyllä muita saman suunnittelijan pukuja, ja sovitin jotain samantapaista... joudutaanhan sitä sitten muokkaamaan jonkin verran... tarkoitus on sitten myydä puku seuraavalle keskimittaiselle, pullukalle joka on REILULLA povella varustettu...

 

mutta summasummarum... MINULLA ON PUKU JA SE ON IIIHHHANA!!!

 

kokeilen josko osaisin linkittää puvun kuvan

 

http://www.ladybird.nl/en/collection/ladybird--more-plus-size-wedding-dresses

 

jos ei näy, niin se on tuo puku numero 35052  :girl_in_love: 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Missä olette käyneet kokeilemassa pukuja? Munkin olisi PIAN uskallettava, mutta kun pelottaa että ei siellä kuitenkaan ole mun kokoa jne...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

No niin häät on juhlittu ja puku oli juuri niin ihana kuin haaveilin, oli oikeasti melko imarteleva tämmöiselle omppuvartalolle ;) hirveästi se on saanut kehuja jälkikäteen, myös ihmisiltä jotka eivät edes ole häissä olleet (kuulemma vieraat kehuneet) koko päivänä ei ollut mitenkään hankala olo, ei kiristänyt, eikä tuntunut että makkarat tursuaa, pystyin olemaan täysin rennosti sen kans... vessakäynnitkin sujui helposti yksin :D  en oikeasti ole koskaan ollut niin kotonani missään muussa vatteessa tässä koossa ollessani.

 

nyt vaan pullukat rohkeasti pukuja hankkimaan, sillä jos minulle löytyi puku, niin se löytyy kenelle vain, minä oon oikeasti ISO

 

nyt pitääkin sitten raskia myydä ihanuus, mies kyllä sanoi että ei ole pakko, mutta mitäpä minä sillä, vaikka olo on haikea :) Harmi etten saa tähän parempia kuvia puvusta kun herjaa niiden kokoa. takaapäin otettu kuva on ensimmäisestä sovituksesta, siksi nyörit roikkuu näkyvillä ja puku on ruttuinen.  :girl_in_love: mutta ahh, rakastan tätä pukua.

hups on tuo laskuri alareunassa hiukan väärässä, mutta väliäkö sillä :D

 

 

Muokattu: , käyttäjä: ikisinkku

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Elokuussa pitäisi sanoa saksalaiselle kullalleni ICH WILL! :D Olen kaukana nykyajan kauneusihanteista: 169-senttinen, erittäin rintava, lyhytsäärinen ja muutenkin tukevarakenteinen. Tuntuu, että kaikki kauniit puvut on tarkoitettu hoikille naisille. :( Haluaisin niin kovasti punaisen tai valkoisen prinsessapuvun, jossa on palllllljon kangasta, pitsiä ja vanteita. Mutta mistä löytää sopiva? Pitääkö teettää? Asiaa hankaloittaa myös se, että olen täysin sokea. Värit ym. ulkoiset seikat ovat minulle kuitenkin erittäin tärkeitä, ja kullallani on tarkat, hyvät silmät. Olen tosi kiitollinen kaikesta avusta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään