Jump to content
Naimisiin.info

Kappelinranta / Kirjala


Nanna<3

Recommended Posts

Me ei ole ehditty vielä siellä juhlia, mutta pianpian. :) On kyllä ihan mahtava paikka enkä malttaisi odottaa! Milloin teillä on häät tulossa?

Kokemuksia löytyy muuten jokin verran tuolta Turun seutu -ketjusta ja sitten on olemassa oma "Kappelinranta (Parainen)" -niminen ketjukin tuolla juhlatilakohtaisissa. Se on tainnut tipahtaa aika alas mutta hakutoiminnolla löysin vielä.

Link to comment
Share on other sites

Meillä on häät vasta kesällä 2014, ollaan muutaman viikon päästä menossa katsomaan Kappelinrantaa. :) Alustavasti jo varattiin se, vaikuttaa kyllä kaikin puolin ihanalta!!! :) En kyllä malta odottaa, että pääsee katsomaan sitä, niin pystyy sitten tekemään päätöksiä. Oletteko menossa kirkossa naimisiin siinä lähellä?

Link to comment
Share on other sites

Meillä on vihkiminen paikan päällä, siellä yläkerrassa. Säästyvät vieraat siltäkin siirtymältä ja juhlille jää enemmän aikaa. :) Monet myös majoittuvat paikan päällä niin ei tarvitse lähteä liian aikaisin kotimatkalle.

Kannattaa kyllä tosiaan käydä katsomassa, kuvat eivät mielestäni tee paikalle oikeutta vaikka paljon hienoja nettisivuilla ja facebookissa onkin. Minkälaiset häät teille on tulossa?

Link to comment
Share on other sites

Tila vaikuttaa just sellaiselta kuin haluttaisiin, yhtenäinen tila, jossa kaikki vieraat on. Ärsyttävää, jos on monta pientä huonetta ja kaikki istuu eri huoneissa.

Meille tulee n. 80-100 vierasta. Ei olla vielä yksityiskohtia kauheasti ehditty miettimään, mutta aika perinteiset häät varmasti tulee. :) Luultavasti kirkkovihkiminen, jos päästään Paraisten vanhaan kivikirkkoon.

Milloin teidän häät on? :)

Link to comment
Share on other sites

Ajattelimme vielä harkita myös talvihäämahdollisuutta, koska miettimämme päivä ei ole ihan ehdoton. Tila oli niin uskomattoman kaunis ihanassa valaistuksessa. Uskosin, että tila tulee paremmin oikeuksiinsa talvella kuin kesällä!! Tilaa on kuitenkin niin paljon, että hyvin pystyy olemaan vain sisälläkin. :)

 

Toivotaan, että lunta riittää teidän häihin asti!! :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Nanna <3, miten teidän hääpaikkavalinnan kävi? Tuosta tickeristä päätellen päädyitte talvihäihin? :)

Oletteko muuten menossa Kappelinrannan hääiltaan 30.1.? Me ajateltiin mennä vaikka järjestelyt ovatkin jo loppusuoralla. Eniten siitä varmaan olisi hyötyä jos ei vielä olisi niin paljon päätettynä, mutta eihän sitä tiedä vaikka sieltä saisi vielä jotain uusia ideoita ja ainakin voi sitten vielä miettiä pöytäjärjestyksiä yms. Ja kun se ei maksa mitään niin mikä ettei :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Nanna<3, onpa hauska kuulla että päädyitte myös Kappelinrantaan! Voin sitten kertoa miten meillä meni. :)

Hääillassa oli mukavaa, tosi kivasti järjestetty niin että siellä oli sekä pitopalveluita maistiaisineen että muita firmoja. Kaikki olivat siinä juhlasalissa tai aulassa, joten oli helppo löytää kaikki. Vähän kuin mini-häämessut. :) Itselleni täysin uusi firma oli Morris-timanttikorut, siitä esittelystä kyllä jäi hautumaan asioita mieleen. Paljon oli väkeä (sanoivat, että yli 100 illan aikana), mutta myös tilaa kierrellä ja katsella ja suunnitella. Ja kun siellä oli vielä iltavalaistus kynttilöineen, jäi kyllä tosi ihana fiilis. Ylös oli laitettu malli vihkijärjestelystä, suunnilleen sellainen kuin meille tulee. Kannatti mennä, vaikka järjestelyt loppusuoralla olivatkin.

Majoituksia ja uutta saunarakennusta ei tällä kertaa päästy katsomaan, mutta eipä sinne ulos olisi halunnutkaan lähteä. Sää oli sinä iltana ihan karmea, mutta ei onneksi aiheuttanut mitään ongelmia.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...