Jump to content
Naimisiin.info

Kuka maksaa kaason/bestmanin ym. asut? (yhdistetty)


Guest niina04

Recommended Posts

Kaasona ollessani maksoin pukuni itse.

Morsian luotii onneksi makuuni ja oli erittäin tyytyväinen pukuvalintaani.

En olisi kyllä osannut edes odottaa että he olisivat maksaneet puvun.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 472
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Meillä bestman ja kaaso maksavat itse pukunsa. BM halusi saketin niin kuin sulhasella vaikka meille tumma puku olisi ollut ok, hän vuokraa siis saketin itse. Ja kaasolle ei mitään erityistoiveita. Hän osaa itse ottaa huomioon häiden teemavärit ja luultavasti ostaa puvun jolle myöhemminkin käyttöä. Vaikka on kyllä väläytellyt ideaa että vuokraisi puvun... Luultavasti kuitenkin viisaampi ostaa oma kun itse sen maksaa... Mennään parin viikon päästä hänelle pukua etsimään, se onkin luultavasti paljon vaikeampaa kun mulle hääpuvun löytäminen...  :) mä nimittäin ostin toisen kokeilemani puvun!

Link to comment
Share on other sites

Minä maksan itse pukuni. (kaason virka luvassa syksyllä)

Morsiusparilla ei ole erityistoiveita värin tai mallin suhteen, kunhan nyt en ahteri paljaana kirkkoon ilmesty... ;D

Link to comment
Share on other sites

Me emme maksa kaason pukua, koska emme odota hänen edes hankkivan uutta, vanha käy oikein hyvin. Jos kuitenkin uuden hankkii niin omapa on asiansa. Mutta jos me haluttaisiin kaason päälle joku erityinen vaate tai väri, toki osallistuisimme kuluihin. Bestmanin frakkiin ajattelimme ottaa osaa, samoin kaason kampaukseen.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Mie toivoin, että kaasoilla on samanlaiset puvut, joten me maksoimme.

Tosin yksi kaasoista ompeli ne puvut heille, ja se oli meidän häälahja.  :-X

Kuitenkin kankaat ja tarvikkeet tulivat maksamaan 55 euroa/ per puku ja pukuja oli kolme. Päästiin kuitenkin halvalla vastaavanlaisiin ostojuhlapukuihin nähden ja ne puvut oli hienot!   ;D

Link to comment
Share on other sites

Me ollaan alusta asti sovittu niin kaasojen kuin bestmanienkin kanssa, että me maksamme heidän asusteet. Bestmaneille saketit, kaasoille puvut ja meikit ja kampaukset. Menee just sopivasti tasan  ;D

Mitään tiettyä kaavaa tai väriä ei esim. kaasojen puvuissa täydy täyttää vaan valitsevat pukunsa ja puvun värin itse.

Meistä on kohteliasta kustantaa edes osa vaatetuksesta, kun pyytää tuollaiseen kunniatehtävään eikä voi olettaa että kaikilla olisi esim. mahdollisuus itse niitä kustantaa esim.opiskelijat.

Se on jo yksi kiitos meiltä heitä kohtaan eikä minusta siinä ole mitään sen ihmeellisempää  ;D

Jokainen pari tekee tavallaan ja juuri niinkuin se itsestä parhaimmalta tuntuu  ;D  ;D

Link to comment
Share on other sites

Ollaan lähdetty siitä, että morsiuslasten ja miespuolisen 'puettavien' (ei suuria valinnanvaikeuksia/makukysymyksiä! ;D) vaatetuksen maksamme ja järjestämme me.

Kaasoni, jopa kun heiltä itseltään kyselin, eivät halua yhteneviä asuja, eivätkä muutoinkaan että osallistumme heidän pukeutumiseensä. Mun mielestä ok näin-- luotan heidän tyylitajuunsa; asunsa varmasti löytävät käyttöä sitten häiden jälkeenkin kun itse pääsevät ostelemaan...

Näin meillä :D

Link to comment
Share on other sites

No, itse olin ensin sitä mieltä että kaaso maksaa itse pukunsa mutta muutin mieltäni. Kuten niin usein....  ;D  Siispä teetän kaasolle puvun tutulla ompelijalla, hänet kaasokin tuntee ja hyväksyi suunnitelmamme  :)  Myös bestmanille vuokraamme puvun. Ja budjetti senkun pullistuu..  :o

Link to comment
Share on other sites

Mä ajattelin ostaa kaasolle puvun ja se olis sitten se kiitoslahja samalla. Eli saa valita mieleisensä, että on myöhemminkin käyttöä. Sen verran lähden makutuomariksi, ettei siskokultani osta mitään ihan pornoa, kun hänellä on välillä maku vähän sellanen...  ;)

Link to comment
Share on other sites

meillä kaaso saa pukeutua miten tahtoo. ja siten myöskin maksaa oman pukunsa. ja samoin  bestman, paitsi hänelle sanomme että mielellään tumma ouku, jokahäneltä varmasti löytyy.. eli sulhoni on ainoa jjoka pukeutuu sakettiin.. ja jos tulee morsiusneitoja, niin heillä saa olla myös ihan omat vaatteet.. budjetti on nyt jo niin suuri, etten mielellään ottaisi siihen mitään ylimääräistä.. matkoineen kaikineen n.13000€

Link to comment
Share on other sites

Meillä myös kaaso/kaasot saavat pukeutua sellaisiin juhlavaatteisiin kuin haluavat, joten en koe tarpeelliseksi ostaa heille pukuja. Bestmaniltä myös löytyy ihan omasta takaa tumma puku. Kukat tietysti ostan kaikille.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Meillä kaaso sai vapaat kädet pukeutumiseensa ja hankki puvun itse omilla rahoillaan.

Tosin munsta se sit oli kuitenkin epistä kun bestmanin puvun vuokra me maksettiin...  ???

Link to comment
Share on other sites

Minulla on kaksi kaasoa. Toinen heistä on aika varakas ja toinen taas nippa nappa selviää plussalla. Maksoin varakkaamman kaason puvusta puolet (eikä puku ollut sitten laisinkaan kallis). Toiselle kaasolle maksan koko puvun, jonka myös itse ompelen hänelle, hän on nimittäin odottamassa viimeisillään lastaan meidän häissämme, jotenka vaikea on varmasti löytää sopiva hieno puku häihin juuri hänelle.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Mun kaasot ottivat asian itse puheeksi: Toinen ilmoitti, että häneltä löytyy sopiva mekko edellisen kaasoilun jäljiltä ja hän käyttää mielellään sitä. Toinen taas ilmoitti muuten vaan hankkivansa vatteensa itse tyyliin "ihanaa kun voi kerrankin ostaa jotain juhlavaa". Koska meillä ei ole mitään vaatimuksia kaasojen pukeutumisen suhteen, niin tämä järjestely on varmaan ihan ok.

Link to comment
Share on other sites

En vaadi kaasoltani jotain tiettyä pukeutumista/vaatetta, joten itse maksaa sen mitä haluaa laittaa päällensä.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Meillä ei vielä ole puhuttu asiasta kaason kanssa, mutta luulen hänen haluavan, että osallistuisimme hänen pukunsa ostoon. Meillä ei kuitenkaan ole siihen varattu rahaa budjetissamme, joten minulla ei ole hänen pukeutumisen suhteen mitään ihmeellisiä vaatimuksiakaan. Hän joutuu näin ollen maksamaan itse pukunsa. Ajattelimme kuitenkin maksaa hänelle kampauksen ja meikin.

Link to comment
Share on other sites

Meillä kaasot saavat pukeutua ihan miten haluavat. Toinen teettää pukunsa ompelijalla (viimeisimmästä Moda lehdestä!) ja maksaa sen itse. On kuulemma äärimmäisen iloinen, kun vihdoin on hyvä syy hankkia juhlapuku! Toiselta kaasolta kysyin, miten aikoo pukeutua, ihan vain siksi, että tiedän millaiset rannekukat heille teetän!

Link to comment
Share on other sites

Olen "mimmelin" kanssa samoilla linjoilla. En ole esittänyt kaasolle minkäänlaisia vaatimuksia esim. puvun värin suhteen. Sovin kampaajani kanssa, että hän varaa kampausaikaa meille molemmille.

Link to comment
Share on other sites

Olen kesällä kälylleni kaaso ja itse maksan pukeutumiseni, ainoa vaatimus kaasolta on se, että puku on viininpunainen, mutta muuten valita on mun, siispä sen myös itse maksan. Mielummin niin!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Kaaso on alusta asti ollut erittäin intensiivisesti mukana kaikessa suunnittelussa ja olemme oikeastaan tehnyt kaikki häiden tyyliin ja teemaan liittyvät päätökset yhdessä. Kaasoni teettää puvun tuttavallaan. Sovittiin, katsotaan yhdessä sopiva väri ja malli. Olen luvannut maksaa kuluista puolet.

Link to comment
Share on other sites

Meillä kaaso ostaa itse pukunsa. Eikä ole ollut mitään hämminkiä tässä järjestelyssä. Toi puvun maksaminen tuntuu olevan enemmän suosiossa tuolla rapakon toisella puolella.  :)

Link to comment
Share on other sites

Meillä kaasot maksoivat itse pukunsa, enkä esittänyt puvun suhteen minkäänlaista toivetta. Hyvin kauniit puvut olivat kuitenkin itselleen valinneet.

Itse toimin kaasona ensi kesänä ja aion maksaa pukuni itse.

Link to comment
Share on other sites

Itse olen kaason pukuni maksanut, - enkä usko, että morsian olisi sitä minulle maksanut vaikka olisin pyytänytkin. Tosin, ei kyllä käynyt mielessäkään edes pyytää.  ::)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...