Tipsis

ETSY.com verkkokauppa

64 viestiä aiheessa

Tulipas tuossa idea aloittaa tälle ihanuuksien kaupalle oma ketju :)

Sieltä kun löytyy niin koristeita, vieraslahjoja, asusteita kun sormuksiakin, niin aluetta oli kyllä vaikea päättää.

 

Eli mitä olette tilanneet, menikö hyvin? Mistä Etsyn tuotteista haaveilette?

Muokattu: , käyttäjä: Tipzilla

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tilasin taannoin kakkukoristeen, joka tehtiin tilauksesta. Piti ottaa huomioon, että tilasi riittävän ajoissa, jotta se ennätettiin askarrella valmiiksi ja tietenkin lähettää (se taisi vieläpä tulla Israelista). Hyvä tuli ja ehjänä saapui perille. Kauppa oli tämä: http://www.etsy.com/shop/mudcards (kauhistus, miten hinnat ovat tuplaantuneet vuodesta 2011)

 

Vähän sama kai tuolla on kuin huutonetissä, että asioit eri Etsyn puodissa aina eri ihmisen kanssa - hyviä ja huonoja kokemuksia on paha yleistää koko Etsyä kattavaksi.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^On kyllä aika hintavia kakunkoristeita mutta NIIIIIN ihania...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tilasin tämän tuolta ja homma hoitui oikein hyvin, bolero on sellainen kuin kuvassa ( oletinkin olevan) ja varsin hyvin tehty ( myyjä tekee itse kaikki asusteet ).

Hintakin oli edullinen verrattuna jos lähtee juhla/hääpuku putiikeista ostamaan.  

 

 

 

 

gallery_40717_964_58428.jpggallery_40717_964_40060.jpg

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tilasin Etsystä hunnun, hiuskamman ja koristekoukkuja häitä varten. Kaikki olivat eri myyjiltä ja homma toimi kuin unelma! Nopeat toimitukset ja kaikki sujui. Huntu varsinkin oli mielestäni todella hyvä diili, siihen nähden että hääliikkeissä arvioitiin pitkän hunnun hinnaksi n. 200 e. Maksoin siitä muistaakseni 40 dollaria ja tuli alle viikossa jenkeistä. ;) Ja oli todella laadukas ja kaunis. Voin ehdottomasti suositella. Tietenkin kannattaa lukea asiakaspalautteita ja valita myyjä, jolla on (lähes) pelkästään positiivista feedbackiä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tilattiin vihkisormukset mulle ja miehelleni sieltä ja ei oltais voitu olla tyytyväisempiä laatuun ja palveluun :)

Etsyssä on paljon ihanuuksia, mutta myös paljon sellaista mitä en sieltä ostais, mutta kun käyttää vähän järkeä niin kyllä onnistuu!

Maksaminen sujui helposti paypalilla.

 

il_fullxfull.333036530.jpeg

il_fullxfull.354029083_8l9e.jpeg

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minäkin olen tyytyväinen Etsyyn. Tilasimme pegasus22 -nimiseltä myyjältä erilaisia sulkia ja huntuharsoa/verkkoa ja ovat juuri sellaiset, kuin kuvissa näyttikin. Toimitus otti pari viikkoa, mutta eilen onnellisena avasin paketin.  :wub:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olen toistaiseksi tilannut kolmesti Etsystä (liikkeistä littleretreats, milancreations ja joku kolmas...). Paypalin kautta olen maksut hoitanut ja aina kaikki on mennyt hyvin ja tuotteet olleet laadukkaita ja kuvan mukaisia ^_^

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minäkin olen tilannut etsystä jo vaikka mitä...  :girl_sigh: Ainakin oman hiuskorun, pieniä kirjekuoria, kaasojen lahjakorut, hääkakun koristeen, omia koruja kotikäyttöön, karkkibuffettiin koristeita.. PayPalin kautta oon maksanu ja aina on ollut tuotteet jopa odotettua parempia ja saapunut nopeasti! Kallistahan siellä tahtoo olla, mutta elämä on..  :girl_cleanglasses:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hääkakun koristeen tilasin sieltä kun ei muualta löytynyt miellyttävää, myyjänä Kikuike http://www.etsy.com/shop/kikuike , aivan ihania koristeita! Tilasin vasta äskettäin noin kuukausi ennen häitä ja maksoin ylimääräistä että tulee pikapostissa, myyjä lupasi että tulee ajoissa perille! Jännityksellä odotellaan.. :girl_sigh:

Muokattu: , käyttäjä: Pinkkikukka

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Korut ja vyön (vyö poistettiin ja pelkkä koru käytettiin hääpukuun rinnan alle) tilasin ja erittäin hyvin toimi! Ainoa, että kun en heti vyötä tilannut, hinta oli noussut melkein 20e, mutta pari viikkoa tilaukseni jälkeen hinta oli taas laskenut.. :D

 

Nyt on vielä tilauksessa Word keyssit paikkakortteihin, parin viikon sisään pitäisi tulla :) Ja ei ole tullut mitään tullimaksuja vaikka onkin yli 50e ostoksia ollut

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täälläkin ilmoittautuu yksi etsyyn ihastunut! Häitä varten sieltä hankittiin kakunkoriste, karkki buffan customoidut pussit, "here comes the bride" banneri ja kiitoslahjat kaasoille :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Oon tilannu monta kertaa etsystä ja kaikki on aina tullut perille. Nyt odottelen kakunkoristetta ja sormusrasiaa. Onko muilla paketit tullu koskaan tullin kautta?

post-40381-0-04836000-1366960450_thumb.jpost-40381-0-71486000-1366960450_thumb.j

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä tilasin pitsikangasta ebayn kautta jenkeistä. Tullin kauttahan se tietty meni  :girl_mad:  Kangas postikuluineen maksoi noin 100 dollaria ja tullia tuli n 16 € päälle. Ensin tuli tullilasku jonka maksoin samantien netissä ja kaksi päivää myöhemmin oli paketti tullut postiluukusta  :girl_smile:  Ja se kangas on aivan mielettömän ihana!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^

Noi on tosi nättejä. Voisin katsella kaasoillenikin tuolta lahjaa.

 

Olin siis aiemmin miettinyt, että vieheet ja ja kakunkoristeen voisin tilata. Kunhan nyt selviäisi tuo bestman tai bestmanit, että tietäisi oikean määrän.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kutsut tilauksessa Etsyn kautta. Jännittää todella paljon mitä tästä tulee, mutta odotellaan...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olen tilannut varsin paljon kaikkea ja pääosin on ihan ok. Nyt kävi vain niin, että tilasin maaliskuun lopussa äitienpäiväkortit. Ajattelin, että olen kunnolla ajoissa. Kuukauden päästä aloin ihmettelemään kun ei vieläkään ole tullut ja kävin katsomassa tilaustietoja ja korteissa luki edelleen ettei niitä ole lähetetty!!!

Myyjä selitti, että miehen oli pitänyt viedä ne postiin, mutta ei ollut viennytkään ja kortit löytyi pöydältä papereiden seasta... Vähän horjuva selitys, koska vaikka mies kuinka veisi postiin niin ei se posti kuittaa Etsyn tietoihin, että nyt se lähetys on lähetetty vaan ihan itsehän se myyjä sen toimituksen tilan käy Etsyssä vaihtamassa ja jos ei ole käynyt mielessä tehdä sitäkään niin eiköhän koko asia ollut iloisesti vain unohtunut.

Lupaili alennusta johon vastasin, että se on vähintäänkin kohtuullista kerta kortit ei nyt ehdikään perille juhlapäiväksi... Mussutti vielä, että sain kyllä muutenkin ne jo halvemmalla kuin pitäisi, koska toimitus on kalliimpaa ulkomaille, mutta itsehän se myyjä määrittelee toimituskulutkin Etsyyn!

Tämän jälkeen kyttään tilauksien tilaa ja juuri tilasin hunnun jota ei viikonkaan jälkeen oltu lähetetty ja taas myyjälle viestiä, että laitahan jo postiin ja lupasi seuraavana päivänä lähettää...

Tähän asti kaikki muut tilaukset on ollut todella ok ja myyjät yleensä laittaa jonkin ihanan kirjeen tilauksen mukaan. Esim tovottaa hyvää hääpäivää tms  ^_^  Jotenkin ihanan huomaavaista.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meidän vihkisormukset on Etsystä. Valkokultaa ja meteoriittia, kultaseppä Johan Rustin tekemänä mittatilaustyönä. Kullan hinta on noussut sittemmin (me maksettiin setistä alle $2000 keväällä 2011), mutta nää on ihanat. Ainoa mitä kadun, että kun mieheni tilasi, etten tarkastanut tilausviestiä kahdesti...se tilasi 18mm eikä 17.5mm kokoisen sormuksen mulle, vaikka sillä olisi ollut mulle täydellisesti sopivan kihlasormuksen mitat. <_< Sormus pysyy sormessa jos päällä on myös kihla. Näitä sormuksia ei voi kiviupotuksen takia kutistaa tai suurentaa kuten metallisormuksia. Teen tallihommia, joten en viitsi pitää siellä turvallisuussyistä koruja sormissa tai korvissa. Olen tuumannut, että hankin ketjun, jossa pitää vihkisormusta silloin kun on töissä, että pysyy mukana menossa.

 

http://www.etsy.com/shop/jewelrybyjohan/

 

Palvelun ja laadun puolesta suosittelen, jos sieltä lähtee tilaamaan tällaisia. Saatiin kaiverrus kylkiäisiksi.

 

il_570xN.191523367.jpg

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Aivan ihanat sormukset. Ei parane liikaa alkaa katteleen nuita sivuja etten tuu katumapäälle.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tilasin Etsystä koristeita hääpaikalle; akryyli"kristalleja" ripoteltavaksi pöydille ja turkooseja perhoskoristeita, en tiedä vielä mihin :) Hinnat jäivät alle 10 euron molemmissa tilauksissa, joten todella edulliseksi tuli, jos vain saapuvat perille. Laitan tänne infoa jahka saapuvat postissa. Eilen tuli ainakin Kiinasta kuittaus, että tilaus on lähtenyt matkalle...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ai ettää! Ihanat sivut  :grin: Mitä enemmän selailee, sitä enemmän haluaa tilata kaikennäköstä.. Kaasoille lahjat ja sormustyynyn/rasian ainakin tilaan tuolta :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään