Guest Silwe

Kuinka teillä kosittiin?

272 viestiä aiheessa

Oltiin molemmat viikonloppureissulla, minä ystävien kanssa ja mies työreissussa, samalla paikkakunnalla, kun yksi ystävistäni kehotti miestä illalla liittymään seuraamme, koska voin huonosti (liikaa eri drinksuja?). Siellä baarissa sitten astelin parempivointisena vessasta ja mies oli vastassa, hetki juteltiin jotain ja yhtäkkiä mies polvistui ja kosi. :o en ollu uskoa, hoin vaan "oikeesti??", "nytkö?" ja vollotin ku mikäki. :D Kai mies katsoi parhaaksi kosia, kun olin siinä mielen- ja olotilassa. :D Ihanan romanttista! Ihan oikeesti.. Kohta ystäväni tulivat seuraamme ja voi sitä kiljunnan määrää, kun kuulivat, mitä just tapahtui. :) oli tämän päättänyt jo aiemmin, ettei ihan hetken mielijohteesta kosinut.. Sattui olemaan vielä päivä 11.11.11. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olin nukkumassa päiväunia sohvalla, kun heräsin siihen, että mies suuteli otsaa. Avasin silmä ja siinä se oli polvillaan edessä, sormus kourassa!

 

Kihlautumisesta oltiin puhuttu jo aiemmin, mutta toivoin, että itse kosinta tulisi yllätyksenä. Ja niinhän se tuli. Siinä sitten unipöhnäisenä sopersin onnesta itkien myöntävää vastausta :girl_in_love:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Arkipäivänä, yllättäen, ihanasti viikkoa piristäen. Oltiin ihan vaan iltaseltaan käymässä mökillä saunomassa ja grillaamassa, kun mies syömisten jälkeen ehdottaa että käytäis rannalla käveleen. Minä kälätän niitä näitä kunnes mies pyytää oleen hetken hiljaa paikallaan ja polvistuu, ihanan sormuksen kans. Aivan sattumalta ;) läheisen puun juurelta löytyy vielä pari pikkupulloa skumppaa, sekin juuri sitä oikeaa :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä ei mennyt ihan yhtä romanttisesti kuin monilla täällä :D Päivällä oltiin kolmannen lapsen ensimmäisen ultrareissun jälkeen käyty yhdessä ostamassa sormukset,mies ei antanut silloin heti sormeen laittaa.Taisin HIEMAN kärttää että millos sen sormuksen voi laittaa ja kai sä nyt ees kosit...Viimesellä se sitten illalla keittiön pöydän vieressä polvistui ja kysyi että no tuutko sä mun vaimoks,minä siihen sitten suostuin :D ja saatiin sormukset sormeen.Toki olisin varmaan maailman tappiin asti saanutkin odottaa jos olisin jotain ihanaa yllätyskosintaa halunnut,meille riitti tämä arkisempi versio :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Arvatkaa kuinka ihana on kirjoittaa tähän ketjuun kun ikuisuuden on käynyt vain lukemassa tätä..! :girl_dance:  

Viime viikonloppuna vaihdettiin sormuksia, tiesin että ne ukkelilla on, mutta tahtoi kosia, eli puoliksi tuli yllätyksenä ajankohdan puolesta. Ihanasti ulkoillessa meille tärkeässä paikassa kosi: ensin syötiin eväitä, sitten lauloi minulle ja sen jälkeen sanoi että katsotaanko mitä muuta täältä repusta vielä löytyy..olin aikas varma että tarkoittaa sormuksia eli arvatkaa jännittikö! Ja niin siinä kävi että minustakin tuli morsian.  :girl_in_love: Itketti ja nauratti kun olin niin onnellinen.  :-X 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

pois, liian tunnistettava tarina

Muokattu: , käyttäjä: Griselda

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heh nooh mun mies vaan kysyi että koskas meidän häitä juhlitaan?, siinä se sitten vaan päätettiin päivä :D. Olisin kyllä odottanut jotain polvistumista tai jotain mutta ei ... (Mies on ujo näissä tunne asioissa :D )

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Eilen se päivä sitten koitti. Mies oli kokannut meille ihanan illallisen, ja sormus löytyi sitten jälkiruokajäätelöstä :D Olemme pitkään naureskelleet amerikkalaisten elokuvien tapaa tukehduttaa kosittava nainen ja samaan tapaan päätyi tuleva mieheni juuri samasta syystä. Toisaalta tiesin odottaa kosintaa, meillä nimittäin on maanantaina vuosipäivä, jota vietimme näin etukäteen. Jäätelöstä sormus pätyi polvistumisen jälkeen nimettömääni. Loppuilta meni hempeillessä <3

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Perjantaina 3.5. unelmien mies polvistui ihanan illallisen jälkeen Rakkauden sillalla <3 Ihan täytenä yllätyksenä ei tullut, oltiin aiemmin puhuttu että ihana olisi mennä naimisiin ja kihlautua. Ajankohta ja tapa olivat silti täysin salaisuuksia ja kosinta oli kauniimpi kuin olisin osannut kuvitellakaan. Herkkä hetki, molemmat kyyneleet silmissä, halauksista ja suukoista ei meinannut tulla loppua. Hääpäivä on päätetty ja upea timanttisormus on valittuna, tästä on hyvä lähteä suunnittelemaan itse häitä :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mua kosittiin just sellasena hetkenä, etten olis ikinä arvannut! Olin syksyllä vielä kampaamossa töissä, ja kulta tuli sitten leikkuuttamaan hiuksensa sinne. Siinä leikkasin sen hiukset ihan rauhassa, ja kun olin valmis, kulta käski mut istumaan sohvalle joka kampaamossa oli. Ihmettelin vähän, mutta tottelin kuitenki kiltisti. Siinä se sitte kaivo taskustaan taitellun ja vähän rypistyneen paperin, josta se luki mulle runon (jonka oon siis itse joskus kirjottanut), vähän muunneltuna kuitenkin ja sen jälkeen polvistu ja kysyi tuunko vaimoksi. Hieman meni pasmat sekasin kyllä siinä tilanteessa! Se oli pomon kanssa sopinu tän jutun jo etukäteen, niin että pomo oli järjestäny mulle loppupäivän vapaaksi. Siitä sitten lähettiin ostamaan sormukset ja sen jälkeen mentiin syömään :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olin saanut mieheni kotiin sairaalasta ja tietty makoilimme koko illan lähekkäin ja puhuttiin niitä näitä. Jossain vaiheessa harmittelin kun meillä ei ole vuosipäivää niin tietäis aina että sillon mentäs vaikka syömään tjsp.

Mentiin nukkumaan, ja aamulla mies sitten kosi, mentiin ostamaan sormukset heti kun kauppa aukesi ja sen jälkeen mentiin shellille kihlateet juomaan :D

Mun piti kuulemma saada se vuosipäivä!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä mies on alusta asti sanonut, että kymmenen vuoden sisällä.. Mä sitten lopulta sanoin viime vuoden puolella, että voitais mennä kihloihin. Tää oli marras- joulukuun vaihteessa. Perustelin sillä etten halua paritonta lukua sormukseen :) Käytiin sitten valitsemassa sormukset ja päivämääräksi 12.12.12. Päätettiin myös hääpäivä samalla ja se on 12.7.14. Se siitä romantiikasta ja miehen kosinnasta :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me mentiin kihloihin seurustelun 3-vuotispäivänä. Oltiin Puerto Ricossa matkalla miun valmistumisen kunniaksi, ja jotenkin kyseisenä päivänä aavistelin odottaa kosintaa. Mieheni vaikuttikin jotenkin levottomalta koko päivän. Kävimme vuosipäivämme kunniaksi syömässä hienosti ravintolassa - ja ei, kosintaa ei kuulunut. Illallisen menimme hotellimme parvekkeelle makailemaan ja juttelemaan aurinkotuoleihin viltin alle. Parvekkeemme oli merelle päin ja yllättäen jossain merellä ammuttiin kolme ilotusta ja nousimme niitä katsomaan. Sitten mieheni polvistui eteeni ja kysyi tulenko hänen vaimokseen - tottakai myönnyin hetken hiljaisuuden jälkeen ;) Myöhemmin sain tietää, että ilotulitteet oli täyttä sattumaa ja mieheni oli koko päivän miettinyt miten miuta kosisi :) Seuraavana päivänä, ennenkuin kenellekkään kerrottiin asiasta, hän soitti isälleni ja pyysi virallisesti vielä kättäni.  Isäni nauroi hänen vanhanaikaisuudelleen :) 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Oma rakkaani kosi tapaamis paikassamme karkaus päivänä... Olin aamulla ollut "romanttinen" ja kysyin herätessämme sängyssä, että mennäänkö kihloihin vastaus oli murahdus. Illalla olimme sitten ostoksilla ja samassa paikassa missä olimme tavanneet mieheni polvistui ja kysyi tulisinko vaimokseen. <3 vastaus oli onnesta itkevä kyllä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä mies kosin niinkin romanttisesti, että ennalta sovittuna shoppailureissuna mies kysyi menisimmekö kultasepänliikkeeseen vähän katselemaan valikoimaa... Siinä olin sitten niin intopiukeena, että meinasin revetä liitoksistani. Lopulta piti käydä hoitamassa muut ostokset (kesällä on muutamat häät) alta pois ja rauhoittumassa kahvikupin äärellä. Siellä kahviossa sitten mies otti käsistä kiinni ja kosi. Ihmiset varmaan katsoivat, että nyt tuo mies jätti tuon naisen, kun itkeä vollotin siellä kahvilassa.  :blush:  Sieltä sitten lähdettiin takaisin kultasepänliikkeeseen ja siirryttiin syömään ja juomaan kuplivaa. Ilta kruunautuikin sitten lätkää katsoessa.  :girl_haha:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Miehekkään kosinto oli oikein söpö ! Tässä kylän laitamilla on talo mitä himoitaan (ja se kuulemma tulee myyntiin vielä ;) ) ja noh, olin kiukutellut koko päivän  :girl_haha:

Noh, lähdettiin tankilla käymään ja sitten se ajelikin siitä sivuteitä pisin ja oltiin sen unelmientalon lähistöllä.. Sato vettä ja ihanuus polvistui (omaksi harmikseen rapakkoon) ja selitti et mitenkä minuu rakastaa ja tämän talon pihassa haluaisi meidän mukulat kasvattaa ja miun kanssa ellee sinne tulevaisuuteen asti  :wub:

Sitten oli hopeisessa rasiassa kaunis sormus ! 

 

Kotiin kun päästiin niin (en edelleenkään tiedä miten mahdollista sillä kämppä oli kuin pommin jäliltä kun lähdettiin) oli asunto silleen pikasiivottu + suklaata ja skumppaa ja mansikoita kera kermavaahdon ja ruusuja odottamassa  :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olin avokin mukana turvesuolla, kuten muutamina muinakin päivinä kesän aikana. Päivät tuntuvat niin mielttömän pitkiltä, jos yksin jömöttää 14 tuntia kotona, sillä en saanut itse kesätöitä. Istuimme Fiatin kopissa ja puhuimme siitä, millaista työtä haluaisin kullan tekevän tai mikä mielestäni hänelle parhaiten sopisi. Aihe oli kääntymässä jostain kumman syystä väittelyyn ja totesin nopeasti tulistuvaan tyyliini "Eihän tästä tule yhtään mitään, me ollaan niin erilaisia. Mäkin haluaisin nopeasti sitoutua jne, kun se on mun mielestä kristillisten arvojen mukaista ja sä vaan haluat kattella rauhassa monta vuotta...". Tässä välissä mieheni otti minua kiinni kädestä:

 

J: (nimi), kuuntele! Mä oon yrittänyt saada tässä suun vuoroa.. Haluatko mennä kihloihin mun kanssa?

H: Jos toi oli kosinta, sun pitää ottaa tuo uusiksi...

J: Okei, mennäänkö kihloihin?

H: Sun repliikkis oli "Tuletko vaimokseni?", mutta mennään vaan!

J: Sä tiedät, etten halua olla niinkuin muut. Halusin tehdä tämän erilaisesti.

H: Niin, ja siksi mä rakastankin sua.

J: Niin mäkin rakastan sua.

* suudelma *

 

 

Sormukset haettiin kaksi päivää myöhemmin, kun mieheke oli minua ja parasta ystävääni shopping kuskina keskustassa. Haki minut H&M:n rekkien välistä "Nyt kulta sovittamaan sormusta", olin pyörtyä onnesta. Nyt tämä kaikki tuntui todelliselta. Me ostimme hopeiset, sillä rahatilanne on tiukka mutta meistä ei ole oikein odottaa että "on rahaa kertoa että rakastaa", niinpä aiomme tulevaisuudessa ostaa sitten ne "lopulliset kihlat" ja näille nykyisillekkin on todella meidäntyylinen jatkokäyttö idea ja valmiina ja jostapa lisää sitten kun ajankohtaista.

Olin aina kuvitellut olevani romantikko ja ujona ja tunteellisena ihmisenä luulin kosinnan olevan sellainen kliseinen mutta kaunis polvistuminen sillalla ja paljon kyyneliä ja "Kyllä rakas, tulen". Eipä mennyt sitten niinkuin elokuvissa, mutta toisaalta ainakin mä tiedän mitä saan: Ihanan hömpän Jellonapalloni, joka ei niin noista överiromanttisista klisee-eleistä perusta, mutta joka rakastaa mua aidosti miehisen olemuksensa joka solulla. :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kosinta jäi meidän osalta tekemättä, oltiin vaan yhdessä päätetty, että mennään naimisiin kesällä 2013. Mies ei pitänyt edes kihloja kovin tärkeänä, mutta mulle oli ehdotonta, että kun naimisiin menen, niin mulla pitää olla kaksi sormusta :)

 

Niinpä sitten alkuvuodesta 2013 kun mentiin kierteleen ja katseleen vihkisormuksia ja löytyi paikka, missä oli alennusmyynnit, niin otettiin samalla kaikki sormukset.. siis kihlat ja vihkit :D Sitten vielä kun myyjä kysyi, mikä päivä kihloihin kaiverretaan, niin tuumattiin että varmaan se on se ostopäivä sitten :D haha. Ei edes juhlittu kihlausta mitenkä, koska hääjärjestelyt oli jo niin pitkällä siinä vaiheessa.. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Sain töihin kukkalähetyksen, jossa oli suklaata ja pieni nalle. Osasin odottaa kosintaa, joten tästä alkoi jännitys joka pyöri lopputyöpäivän mielessä. Autoni oli hajonnut muutamaa viikkoa aiemmin, joten jouduin menemään junalla ja bussilla kotiin, jonka vuoksi kotimatka kesti normaalia pidempään. Lisäksi töissä oli muuttohässäkkää, jonka vuoksi kotiinlähtö venyi alkuun.

 

Kotiin tullessani huomasin heti mieheni olevan kotona, vaikka työvuorolistan mukaan hänen piti olla iltaan asti töissä. Kotona oli kynttilöitä, ruusunterälehtiä sekä valmis ruoka. Ruuan jälkeen tuli käsky pakata tavarat yhdeksi yöksi. Hämilläni laitoin tavaroita kasaan, sillä kodin koristeluista luulin että h-hetki tapahtuisi kotonamme. Lähdimme autolla ajamaan ja soittimessa soi alkuaikamme yhteisiä kappaleita. Kävimme ensitreffiemme kahvilassa, paikoissa joissa olemme aiemmin asuneet sekä tulevan vihkikirkkomme pihalla. Lopulta päädyimme kotikaupunkimme hotelliin. Minun piti sulkea silmät, jotta en tietäisi mihin huoneeseen olimme menossa. Huoneeseen päästyämme seisoin keskellä pimeää huonetta silmät kiinni ja olin todella jännittynyt kun en tiennyt onko ympärillä muita ihmisiä ja mitä seuraavaksi tapahtusi. Huoneessa olimme vain me kaksi ja kulta kuiskutti korvaan kuinka paljon minua rakastaa ja haluaa viettää minun kanssa loppuelämänsä. Olin todella liikuttunut ja kyyneleitä virtasi. Lopulta mies polvistui, sain avata silmäni ja hän kysyi tulenko hänen vaimokseen. Huone oli koristeltu ruusun terälehdillä ja seisoin ison ikkunan äärellä, josta aukesi näkymä suoraan kotikaupunkimme ylle. 

 

Myöntävän vastauksen jälkeen kulta yritti laittaa sormusta väärän käden nimettömään. :D Jännitys laukesi ja juttelimme kuinka kulta oli selkäni takana järjestänyt kaiken ja käynyt kysymässä vanhemmiltani etukäteen lupaa kosintaan. Huoneessa oli shampanjaa ja nautimme illasta. Aamuksi tiedossa oli vielä huoneaamiainen. Kihlapäivämme oli 12.12.12. Olimme käyneet katselemassa yhdessä sormuksia jo keväällä ja kesällä. Vaikka osasin odottaa kosintaa, en silti olisi voinut uskoa kuinka paljon yksityiskohtia kulta oli miettinyt kosintaa varten. Tuo päivä on ollut elämäni onnellisin :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kerettiin kihlattuni kanssa seurustelemaan vajaa vuosi ennen kosintaa. Kosinta tapahtui 20.6.2013 aamuyöstä Salusjärvenleirikeskuksen saunan terassilla. 

Olimme siis molemmat ohjaajina nuorten riistaleirillä. minulle kerta oli neljäs ja miehelleni 10?

Mieheni isä on vetänyt näitä leirejä pitkään ja itse jouduin sinne ohjaajaksi oman isäni kautta. Ohjaaja porukka oli alusta asti upea ja ystävystyimme nopeasti. Kolme kertaa kerettiin mieheni kanssa olla leirillä ohjaajani samaan aikaan ennenkuin ruvettiin seurustelemaan. Seurustelukin alkoi aivan vahingossa. Ruvettiin vaan viettämään loppukesästä enemmän aikaa yhdessä ja anoppini sitten kysyi, kun olimme heillä kylässä. "Oi seurustelettekö te? oi kuinka ihanaa" Kai se oli sitten itsellekkin myönnettevä että niin kävi. 

Mieheni sitten kosi siellä mistä kaikki oli alkanutkin. Muiden leiriohjaajien itkiessä ja onnitellessa ympärillä <3

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä mies kosi onneksi kotona (oli pitkään pelotellut julkisella kosinnalla ja itse en ollut ajatuksesta kauhean innostunut :D) ja parempaa kosintaa en olisi voinut kuvitella. Katseltiin uusinta Die hardia, kun mies polvistui ja otti lapun esille ja alkoi kosia :) Enhän tietysti shokiltani kuullut mitä se sanoi, mutta kun olin hieman rauhoittunut ja vastannut myöntävästi, sain luettua lapun uudemman kerran. Itku siinä tuli  :girl_in_love:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Oi. Minut vietiin Turkuun. Hotelliin, sviittiin. Ja yhtäkkiä polvistuttiin ja raukka parka kaivo takataskustaan sormusrasian, jonka oli ite vielä valinnut. Sitten iiiiiiiiso kimppu ruusuja. Poika parka itki ja kertoi omista tunteistaan. Mie vaan tärisin ja itkiä tihrutin. Sitten ojensin käden ja sain siihen timantteja. :) Sitten sieltä romanttisesti ravintolaan syömään. :girl_in_love:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Aivan ihanaa, että voin osallistua näihin juttuihin nyt! :)

 

Minulle kosinta ei tullut täytenä yllätyksenä, koska olemme viimeisen kuukauden aikana päättäneet, että naimisiin mennään ensi kesänä. Kirkko on katsastettu ja varattu, samoin juhlapaikka. Olimme myös sopineet, että menemme katsomaan sormuksia sunnuntaina. Itseä jo harmittikin, että ei se tajua kosia, vaikka oon sanonutkin aiemmin, että haluaisin oikean kosinnan.. Mutta katsopas vain!

 

Olin eilen ystäviäni tapaamassa ja miekkonen oli luvannut kokkailla. Kun tulin kotiin, ruuat olivat miltei valmiina ja maljakot olivat täynnä ruusuja, kylmässä odotti skumppa. Olin aivan hämmentynyt, että mistäs nyt tuulee! :) Sitten mies kosaisi, mutta yksityiskohdat lienee mukavinta jättää meidän kahden välille :)

 

Tänään käytiin sitten ostamassa sormukset, ja ne jäivät kaiverrettaviksi. Kyllä ujostutti ja hymyilytti kaupoissa ja odotan jo niin kovasti, että pääsee kertomaan kaikille. Olemme siis sopineet, että ensin matkustamme vanhempien luokse kertomaan kihlauksesta ja sitten vasta kavereille kerrotaan. :)

Muokattu: , käyttäjä: hosulipusuli

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään