Jump to content
Naimisiin.info

Menukortit ja noutopöytä


J<3R

Recommended Posts

Meillä menu tulee pöytiin vaikka onkin noutopöytä. Ja yksi menu toki myös noutopöydän alkuun. Minusta on ollut kiva kun häissä joissa olen käynyt, näin on ollut.

 

Menuhan kiinnostaa vieraita jo vähän ennen itse ruuan otto hetkeä. Varsinkin kun on tulossa isot häät ja ruokaa mennään ottamaan pöytäkunnittain, on kiva että vieraat voivat lukea menun pöydässä odotellessaan omaa vuoroaan. Lisäksi se saattaa jopa nopeuttaa ruuan ottamista, kun vieraat eivät ruokaa ottaessaan enää jää lukeman menua niin tarkkaan.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

me otetaan graafiselta suunnittelijalta kaikki menut, pöytäkorit, kutsut jne.. tarkoitus oli, että jokaiselle vieraalle tulee oma menukortti, jonka toisella puolella on illan ohjelma. Ensin ajateltiin, että teetetään jonkinlainen "häälehti", mutta ei jaksettu alkaa etsiä sisältöä siihen..

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 years later...

Minustakin on kiva, että menu on pöydässä nähtävillä. Varmasti vieraita kiinnostaa jo etukäteen, mitä on ruokana - minua ainakin vieraana kiinnostaa :) Myös jotakin ruoka-ainetta välttävät (esim. itse en syö lihaa) voivat jo valmiiksi miettiä, mitä voivat ja eivät voi syödä. Mutta minusta riittää, että pöydissä on muutama menu/ohjelma nähtävillä, ei kaikille omaa. Esimerkiksi meillä kahdeksan hengen pöytiin tulee kaksi menu/ohjelmakolmiota.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Yleensä on varmaan tapana, että menukortit on pöydässä. Muutamissa häissä ruokapöydän ääreen päästyä on ollut kuitenkin vähän epäselvää, mikä ruoka on mitäkin. Eli ei haittaa yhtään, vaikka ruokien kohdilla lukee, mikä ruoka on kyseessä. Lähtökohtaisesti voisi kuvitella, että aikuinen ihminen osaa kyllä ruuat toisistaan erottaa, mutta ei se aina ole niin helppoa.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...