Miljöö- vai studiokuvaus


nuppu77

Recommended Posts

  • 3 weeks later...
  • Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Me mennään maistraatissa naimisiin ennemmin ja siitä parin kuukauden päästä hääjuhla. Tarkotus olisi maistraatin jälkeen mennä studiokuvauksiin ja hääjuhlaan tulisi valokuvausta harrastava tuttavani kuvaamaan koko hääjuhlaa sekä jotkut viralliset potretit maalaismiljöössä <3

 

Eli molemmat! :D

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Ehtiikö juhlapäivän aikana ottamaan hyvin kuvia miljöössä? Meille tulee ammattivalokuvaaja, joka ehdotti miljöökuvien ottoa koekampauspäivänä (jolloin meidät virallisesti vihitään) 1-3 tunnin kuvaussessiona. Kuulemma tulee paljon rennompia kuvia ja aikaa luoviin kuviin eri tavalla. Se maksaa tietysti lisää, mutta harkitaan asiaa. Olisi kuitenkin kiva seurustella juhlissa vieraiden kanssa, eikä poistua välissä kuvauksiin. Tai niin, että vieraat saavat odotella meitä ennen juhlien alkamista. 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 11 months later...

Miljöökuvaus, mikäli vain sää sallii. Kuvat otetaan sulhasen toiveesta vasta vihkimisen jälkeen, eli kuvia otetaan välillä kirkko-juhlapaikka todennäköisesti rantaviiva taustalla. Lisäksi otetaan kuvia sitten juhlan aikana vieraiden kanssa. Mikäli taivaalta tulee rakeita, kuvat on otettava varmaankin juhlapaikalla.

Link to comment
Share on other sites

Meille tulee miljöökuvaus juhlapaikalla. Alunperin ajattelin ihan studiokuvausta (kun en muusta edes tiennyt ;)), mutta koska juhlapaikka tarjoaa niin kivat puitteet (vanha rakennus kuisteineen, rantamaisemat, laituri, metsäisiä maisemia) niin päädyimme miljöökuvaukseen. Jos olisi tarvinnut erikseen miettiä joku paikka miljöökuvaukselle juhlapaikan ulkopuolelta niin enpä varmaan olisi jaksanut nähdä vaivaa, mutta nyt kuvaus tapahtuu kätevästi ennen hääjuhlan alkamista kun paikalla ollaan sopivasti jo valmiina. Kuvaaja jää sitten juhliinkin kuvaamaan joksikin aikaa.

Link to comment
Share on other sites

Suunnitelmissa olisi miljöökuvaus vihkimisen jälkeen. Sää tietysti asettaa omat rajoituksensa, mutta jos nyt heinäkuun lopussa voisi toivoa... Haluaisin kovasti dokumentaarisen kuvauksen koko päivästä, saa nähdä. Studiokuvaus ei olisi onnistunutkaan, vihkiminen kun on Sastamalassa eli sieltä ei Tampereelle ihan äkkiä kuvaukseen pyörähdetä. (Lieneekö Pori melkein jo lähempänä... Ei kai sentään.)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Minä just viestittelin pitkät pätkät meidän kuvaajan ('amatöörikuvaaja') kanssa, ja sovittiin meidän kuvauksista. Otetaan miljöökuvaukset sään salliessa tuossa meidän lähimetsässä, mikä meille on ollut tässä 2,5v semmonen yhteinen paikka, jos sää on lokakuun lopulla ihan hirveä, niin sitten varmaan otetaan juhlapaikalla(?). Saa nyt nähdä missä kuvataan, mutta tosiaan ei tule omaleen sitä perinteistä studio-pönötystä, vaan me halutaan luonnon helmaan :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Meille tulee studiokuvat :) Aluksi olin enemmän kiinnostunut miljöökuvista. Niitä kuitenkin yleensä otetaan paljon kauemmin kuin studiokuvia, eikä me kumpikaan tykätä olla kuvattana :D Lisäksi oikeastaan kaikki kuvaajat joille pistin sähköpostia, ilmoittivat etteivät mieluusti ota miljöökuvia hääpäivänä, vaan ennen sitä tai sen jälkeen. Ennen ei kuitenkaan käy, koska haluan pitää pukuni hääpäivän aamuun asti salaisuutena. Jälkeen ei myöskään mieluusti, koska hiukset ja meikki pitäisi tehdä uudestaan. Eikä kukaan pysty takaamaan sitä, että edes kesällä Suomessa voisi kuvata ulkona. Ts. sää arvelluttaa. Studiokuvat ovat siis meille parempi ja kenties luontevampikin vaihtoehto. Ja ovathan ne kivan klassisia :) 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...