Kenelle kerrotte hääjuttuja?


maarittti

Recommended Posts

Miehelle ja kaasolle/kaasoille. Myös blogiin tulee kirjoiteltua ja toki täällä. Monet kaverit myös on ihan suht kiinnostuneita, ja heidän kanssaan tulee juteltua ja kertoiltua häistä. Yksi työkaveri on menossa naimisiin ja hänen kanssa on tullut hääjuttuja myös jutskailtua (paisti nyt on lomalla ja mulla olis kauheesti kaikkee uutta kerrottavaa!). Niin ja myös tulevan anopin kanssa käydään melko paljon hääjuttuja aina läpi kun tavataan. Eli aikalailla kaikille :D Onneks ihmiset (ainakin yleensä) jaksaa kuunnella.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Mä puhun varmaan eniten äidilleni, musta jotenkin tuntuu että se on ainoa kuka jaksaa kuunnella :jere: Kaasoja mulla on kolme,joista yhdellä ollut itsellään juuri heinäkuussa häät,enkä viitti nyt ihan vielä pistää sitä uuteen pyöritykseen ja kahdelle muulle olen jo puhunut niin paljon että tuntuu ettei ne jaksa enää kuunnella. Siinä siis syy,miksi tännekkin tulin ja miksi aloitin oman blogin, saa purettua sitä hössötystä jonnekkin :grin:

Link to comment
Share on other sites

Mä puhun sulholle, äidilleni, anopille ja kaasoille. Jokunen sukulainen ja ystäväkin on kysellyt häävalmisteluista. Tykkään puhua häistä ja joskus tuntuukin, että pitää ehkä hieman jopa rajoittaa, häihin kuitenkin on vielä melkein vuosi ja on ihan hyvä keksiä välillä muutakin jutun juurta kuin häät :gpari: .

Link to comment
Share on other sites

Heippa!

Itsellänikin vähän samaa ongelmaa kuin ketjun aloittaneella; en tiedä kenen kanssa puhuisin.. Minulla on vielä se, että olemme vasta kihlautuneet ja tuntuu ettei kukaan ota sitä vakavasti! (Eilenkin yksi tuttavani kysyi oliko kihlat lupaus häistä vai ihan vaan kihlat. Mikä ihme on ihan vaan kihlat?! MUR!) Eli tottakai olemme tosissamme, olen paljon jo suunnitellut/pompotellut erilaisia ideoita, tosin budjetti ja rahan lähde on vielä epäselvää, mutta se on asia erikseen... Ei se minua ainakaan estä haaveleimasta ja suunnittelemasta :wub:  Kaipaisin vain jonkun jonka kanssa jakaa nämä ajatukset ja saada mielipiteitä... Työkaverini (eli toisinsanoen pomoni) välttelevät aihetta, varmaankin siksi kun tietävät häiden johtavan jossakin vaiheessa lapsen syntymään = äitiyslomaan :D  Noh, ehkä tämä tästä, kun ihmiset vain tajuavat meidän olevan tosissaan :)

Link to comment
Share on other sites

Pari hyvää ystävääni on joutunut kuuntelemaan hääjuttuja. Tosin uskon kyllä, että ihan mielellään puhuvat ja kuuntelevat, kun toinen itse tarjoitui avuksi joihinkin juttuihin, mitä tarvitsee ennen häitä tehdä ja toinen ehdottomasti halusi olla mukana vihkimisessä (joka suoritetaan vain meidän ja muutaman todistajan läsnäollessa). Ihanaa että ainakin kaksi ystävääni on innoissaan asiasta. :) Myös oma äitini on asiasta onnellinen ja kyselee ja haluaa osallistua joihinkin kustannuksiin. Täällä "häähullujen" parissa on myös kiva fiilistellä. :)

Link to comment
Share on other sites

Mä en vissiin kertoile enää kenellekään, kun kiinnostus on tainnut tuttavilta hävitä.  <_< Eikä johdu kyllä siitä, että olisin koko ajan juhlista touhottamassa, aika harvakseltaan on ollut mitään asiaa tai kysyttävää.

 

No, onneks on toi mies kenen kanssa turista järjestelyistä.

Muokattu: , käyttäjä: fru
Link to comment
Share on other sites

Mä puhuin järjestelyistä eniten miehelle ja kirjoitin blogia. Muutoin en tykännyt puhua häistäni ihmisille, kun en ole oikein hääihminen, enkä oikein keksiny niistä mitään kerrottavaa. Esimerkiksi töissä ihmisillä oli aina sellainen valmis oletus, että "joo toi on morsian, se haluu nyt varmaan selittää näitä hääjuttuja", vaikka en todellakaan halunnut! Ja sit ne aina väkisin kyseli niistä häistä, vaikka ei ollut mitään sanottavaa! Tosi kiusallista! Menin aina ihan lukkoon, kun multa kysyttiin jotain häistä.

 

On ollut huojennuttavaa, että häät on nyt ohi (kk sitten mentiin naimisiin). Nyt jengi on vain onnitellut ja kysynyt nopeasti, onnistuiko häät, eikä oo tarvinnut enää vastailla mihinkään väkinäisiin kysymyksiin jostain hääpuvuista ja juhlaohjelmasta. :D Meitä on niin moneen junaan. Toiset keksii puhumista häistä, ja nauttii siitä, ja toiset ei.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Eniten varmaankin äidille :)

 

Töissä paljon hehkutan ja kysyn mielipiteitä 55-vuotiaalta mieskollegaltani ja hän on ihan mukana suunnittelemassa ja kertomassa mielipiteensä :girl_haha: Valitettavasti meille tulee muutenkin niin vähän porukkaa häihin, että hän ei pääse paikalle. Mutta on kyllä hengessä mukana.

Link to comment
Share on other sites

Minä olen kyllä ihan itsekin yllättynyt, kuinka hurahtanut olen tähän häiden suunnitteluun. :girl_haha:  Mies saa siitä suurimman osan tietenkin kun asutaan yhdessä, mutta oon yrittänyt vähän rajoittaa nyt...

Onneksi oma isäni on valtavan innoissaan ja suunnittelee mun kanssa jo häätarjoiluja ym., vaikka häihin on tosiaan se 17kk aikaa. :girl_sigh:

 

Äitini ei taasen ole vielä kovin innoissaan..eilenkin sovitettiin tädin ja äidin kanssa pukuani, kun mietittiin pitääkö sitä pienentää vai ei, niin äitini lähti siitä aika pian toiseen huoneeseen ja soitti jollekin ystävälleen pitkän puhelun. Noo, ehkä hän innostuu lähempänä juhlia. Ehkä ei.

 

Anopille en kehtaa enää yhtään puhua hääjuttuja, koska hän on ihan selkeästi viestinyt, ettei ole kiinnostunut.

Vai miltä teistä tuntuisi, kun ilmoitatte varanneenne kirkon *xxxx päivämäärä*, niin vastaukseksi tulee vain "Selvä." :girl_sad:

Sen vastauksen jälkeen tein päätöksen, etten puhu hänelle mitään häihin liittyvää oma-aloitteisesti. Eikä kyllä ole kysynytkään. No, seuraavan kerran saa infoa kun tulee kutsut heille. Jospa haluaa kuitenkin tulla edes poikansa häihin, vaikka miniä ei niin miellyttäisikään. :unsure:

 

Tänään mennään kaasojen kanssa syömään, mutta YRITÄN...ihan tosissani...olla ainakaan aloittamatta hääkeskusteluja. Tosin toinen kaasoista menee jo ensi kesänä vihille, ja jos hän haluaa puhua häistä, niin sittenhän minäkin saan. Eikös? :girl_wink:

Link to comment
Share on other sites

Itsekin rupesin miettimään, kenelle kerron hääjuttuja. Sulhon kanssa puhutaan järjestelyistä (tai minä puhun :D) ja kumpikin puhutaan siitä, miten häät rupeavat jännittämään pikkuhiljaa. Kaason kanssa en ole hössöttänyt paljoakaan, väriasioista koristelujen ja kaunistautumisen suhteen olen häneltä mielipidettä kysellyt, mutta that's it.

Sen sijaan sulho on kuulemma puhunut oman perheensä kanssa häistä. Itse en ole äidin kanssa häistä puhunut mitään, hän ei edes tiedä mihin pisteeseen ollaan häitä järjestetty. Eikä hän ole kertaakaan kysellyt että "mites hääsuunnitelmat?" :/ Toivoisin että hän olisi kiinnostunut enemmän.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Äidin ja kaasojen kanssa lähinnä, ja tietysti sulhon kanssa käytännön järjestelyistä. Ihan mukavaa että on ihmisiä joille saa hössöttää ja joita kiinnostaa, kun tuntuu että muita ystäviä alkaa hääjutut kyllästyttämään. Enkä kyllä ihmettele, kun tässä on ennen meidän häitä kahdet muutkin häät, niin alkaa joillain tulla jo korvista ulos  :grin:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Sulhasen kanssa aika paljon, kun saman katon alla ollaan.

Äidin  kanssa tulee myös juteltua paljon ja äiti onkin ihan innoissaan ideoimassa ja auttamassa :) Mutta ei ole silti tuputtanut mitään vaan kyselee, että millaista ME halutaan. Nytkin se halusi katsella jotain pöytäliinoja ja servettejä ja kyseli niiden värejä :D 

Ihan hyväkin kai sillä itse en oikeastaan edes ajatellut mitään kukkakimppuja tai pöytäliinojen värejä. 

 

Sitten on pari kaveria joiden kanssa tulee juteltua jonkin verran. Eivät ole kaasoja (minulla kun ei sellaista ole) mutta ovat tulossa häihin kuitenkin. Yksi kaveri ilmoitti erikseen, että meidän täytyy tavata jotta se pääsee häähössöttämään, tarjosi jo lainaan omista viime kesäisitä häistään jäänyttä tavaraa :)

 

Myös veljen kanssa on juteltu koska hoitaa ruokatarjoilut. 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 year later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...

Minä olen höpötellyt lähinnä sulhaselle, kaasolle ja niille kavereille, jotka on kutsuttu. Anoppi ja appi ovat myös saaneet osansa häähömpötyksestä, mutta vielä ei ole kenelläkään hermot menneet! :D Ennen hääpäivän julkistusta juttelin tietty enimmäkseen sulhasen kanssa, kun mikään ei ollut vielä varmaa. Puskaradio käy suvussa niin kovaan tahtiin!

Muokattu: , käyttäjä: Rilmariel
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ideat kulkeutuvat sulhon seulan läpi, minkä jälkeen kaason kanssa mietitään käytännön järjestelyitä. Toistaiseksi ei ole ollut mitään turhia höpöttelyjä (jos sellaisia onkaan). 

Lähtökohtaisesti en halua häävieraille puhua häiden yksityiskohdista. Moni kyllä tietää, ettei kyseessä ole mikään perinteinen pariskunta, mutta esimerkiksi pukuni väri pysyy salassa hääpäivään asti. Vanhemmillekin olen kertonut vain sen oleellisen, eli juhlapaikan sekä -ajankohdan. Ja sen, ettei meidän häissämme pappi saa kahvia juodakseen. <_< 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 4 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...