Jump to content
Naimisiin.info

Kutsukortteja


Guest Nella_ja_John

Recommended Posts

  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

Hii, pitkän ja hermoja repivän räpellyksen jälkeen onnistuin kai nyt sitten kuitenkin vihdoin ja viimein liittämään kuvia tähän! :girl_dance: Tässäpä siis meidän tällä viikolla matkaan lähteneet tuotokset (kaverin tekemät<3):

 

kutsunkansi.jpgkutsusislt.jpg

 

Siinäpä nuo. Tuo Kutsu-lehdykkä siis avautuu tuosta vielä erikseen ja sen sisältä löytyy sitten vasta se varsinainen kutsuteksti ja pätkä eräästä kappaleesta. Kaveri näki noiden kanssa paljon vaivaa ja mielestäni se kyllä näkyy lopputuloksesta, oltiin miehen kanssa ihan hurjan tyytyväisiä ja muutama muukin ihminen on ehtinyt niitä meille jo kehumaan. :girl_in_love:

Link to comment
Share on other sites

Tämä foorumi on ollut todella hyvänä apuna häitä suunniteltaessa. Olen saanut täältä todella paljon hyviä ideoita ja apua häitä suunniteltaessa. Siispä ajattelinkin jakaa oman ideani kutsusta täällä, jotta se voisi olla joskus apuna jollekin toiselle tulevalle morsiamelle.

 

Itse halusin jonkun persoonallisemman hääkutsun. Pitkään mietittyäni löysin netistä yhden toteuttamiskelpoisen idean. Ostin puisia ruusuja (netistä tilaamalla, hinta per ruusu n. 0,40€), joihin askartelin kiinni kutsukortin. Kutsukortin toisella puolella oli runo ja toisella puolella itse kutsuteksti ja itse kutsukortti laitettiin ruusuun kiinni kaunilla nauhalla.. Lähetimme ruusut pienissä laatikoissa ja lisäksi liitimme vielä erillisen hääinfon koska itse kutsu oli pieni. Olen itse todella tyytyväinen kutsuihin, vaikka jossain vaiheessa meinasin jo luovuttaa ja tilata valmiiksi painetut kutsut. Hyvä, että teimme kutsut kuitenkin, sillä saimme paljon kehuja niistä.

 

javod3.jpg

Muokattu: , käyttäjä: Wenlu
Link to comment
Share on other sites

On kyllä ihanat! :girl_pinkglassesf:

 

Mutta paljonko maksoi postittaminen?

 

Posteineen 24 ruusua maksoi muistaakseni noin 13€, eli ruusut sai tosi halvalla. Ainostaan laatikoiden hankkiminen suomesta oli haastavaa ja kallista.Yksi laatikko maksoi 1,20€ ja niitä etsittiin tosi monesta paikasta. Noita kyseisiä ruusuja+kortteja myydään ebay:ssä, siellä koko paketti maksaa posteineen n. 4€ (sis. ruusun, kortin painatuksineen ja laatikon) Sieltä meidän piti ne alunperin tilata, tilattiin jo mallikappalekin. Kyseinen myyjä jäin kuitenkin kesälomalle ja kutsujen tilaaminen sieltä kautta ei onnistunutkaan.

 

Edit: Jos tarkoitit mitä kutsujen postittaminen vieraille maksoi, niin ne meni normaalin kirjeen hinnalla. Laatikot oli korkeampia alunperin, leikkasin niitä matalemmiksi, jotta ne menivät postiluukusta. Näinollen ne sai lähetettyä kirjeen hinnalla.

Muokattu: , käyttäjä: Wenlu
Link to comment
Share on other sites

Meidän kutsuista tuli tällaiset! Häät ovat rennot ja rockhenkiset ja yritin saada sitä näkymään korteissa. Myös häidemme väriteema on sama kuin kutsuissa. Näitä on väsätty reilu 40 kpl. Kortti on aukeava, ja sisällä on erillinen juhlainfo, sekä minun piirtämäni kartta.

post-39899-0-45270800-1371464727_thumb.j

Muokattu: , käyttäjä: lattemau
Link to comment
Share on other sites

 

 

 

meidän kutsut jotka tein pari viikkoa sitten =)

 

muoks, tulipas kummallisesti...en ossoo korjata ilman et katoo koko viesti =D

post-42688-0-66165900-1371464688_thumb.j

Muokattu: , käyttäjä: traakki
Link to comment
Share on other sites

Ihanat kutsut lattemau! Yksinkertaiset, ja silti niissä on väriä ja särmää. Osaispa itekki. Mä väsäilin jonkinsorttisia koekutsuja tänään, tällaisia sain ekalla kokeilulla aikaan. Mietin, että sopisiko tuohon vielä ohut oranssi nauha kulkemaan pinkin keskellä...

 

86a0f3fa-224e-4126-bf2b-83f2069141f2_zps

Muokattu: , käyttäjä: aivansama
Link to comment
Share on other sites

^ tuossa ehkä toi kuultopaperi jää sitten liian vaaleaksi, jos vain päällimmäisellä on reunat. Muuten kyllä olisi ehdottoman hyvät! Ja tuo versio tarvitsisi sen oranssin nauhan :) onko alimmainen ja päällimmäinen samaa kartonkia? Jos ei niin saisiko alimmasta hyvän kehyksen päällimmäiselle tuon mustan sijasta?

Link to comment
Share on other sites

Aivansama: muista että "less is more", eli mun mielestä tohon ei tarvii toista silkkinauhaa, tai ainakaan lisää uusia värejä. Jos siihen haluut nauhan voisi se olla vaikka hopea(?) Kehys on hyvä idea, mutta samaa mieltä että ei mustana.. Joko harmaa/ hopea tai vaikka nauhan värinen.. Testailemalla tulee paras!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...