Guest Nella_ja_John

Kutsukortteja

782 viestiä aiheessa

Tämähän näyttää mielenkiintoiselta. Mitä materiaalia tuo kuori on? Reunat näyttää ommelluilta ja kulmissa näkyy pienet langanpätkätkin. Koivuhan on kai viime vuosina ollut kuuminta hottia hääkoristeluissa, tästähän se luontevasti lähtisi :D..

Tässä meidän kutsut, askartelutarvikkeet koottu lähinnä Sinooperista ja Tiimarista :)

 

13127831.t.jpg 13128037.t.jpg 13128038.t.jpg

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Leikkelin kuoret lahjapaperiarkeista jotka alkuvuodesta löysin Sinooperista. Kuoret on tosiaankin ommeltu ompelukoneella kolmelta sivulta :) Paperi on melko tukevaa eikä kone onneksi pistänyt pahakseen vähän erilaisen materiaalin ompelusta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Piirsin meistä tussilla karikatyyrit ja siitähän tuli sitten aivan sattumalta hääkutsu! :) Maailman helpoin ratkaisu, eli sopi meille! Vietiin painoon sen jälkeen, kun oltiin wordilla taiteiltu tekstit. Tekstinkäsittely oli vaikein osio, ei niinkään kirjoitusten ideointi. Suosittelen kutsujen painattamista, jos on vähänkään taiteellisia lahjoja. Paljon helpompaa ja nopeampaa kuin askartelu. Lopputulos on tyylikäs ja todella oman näköinen :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Noniin nyt on ensimmäinen kortti tehty! Häät tosin vasta ens vuonna, mutta en oo mikään kätevä käsistäni ni paras alottaa joissa:D
Nyt sitten kaveri kysy, että kokeilinko valkoista korttipohjaa. en. ja oon jo nuo ruskeet ostanu. Nyt alko mietityttään, että oisko se valkoinen sittenkin ollu parempi:D ääääääh! Teemavärit on siis lime, ruskea ja vanilja...

post-49226-0-92368600-1401122248.jpg

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minusta tämä ruskea on oikein kivan värinen. Sopii teemaankin :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

mintchoco91: Miusta tuo kutsu on tosi nätti noin. Luulen, että tuo on parempi kuin valkoinen.  :)

 

Kävin nappaamassa täältä vähän ideoita omia kutsuja varten, niitä kun pitäisi kohta ruveta väsäämään. Ihania ja persoonallisia kutsuja kaikilla!  :tender:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

mintchoco: Mielestäni valkoisen pohjan kanssa kokonaisuudesta voisi tulla jokseenkin pliisu ja epätasapainoinen. Kaunis limenvihreä ikään kuin "katoaisi" vaaleaan taustaansa ja ruskeat sydämet pomppaisivat silmille liikaa. Kutsu on just hyvä noin, ja kaunis sellainen onkin! :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitos teille:))! Oon paljon vakuuttuneempi, että tuo on parempi:) Ja mieskin sen hyväksyi, jotenka noin 50 korttia vielä jäljellä!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

*

Muokattu: , käyttäjä: tiria

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tässäpä meiän jo lähteneet kutsut:

 

post-48944-0-38386600-1401970564_thumb.j

post-48944-0-19467500-1401970574_thumb.j

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kutsuissa päädyimme haitarimalliin, koska halusin että kaikki ohjeet, kartat ym. info löytyisi kutsusta, ilman helposti hukkuvia irtolappusia. Pahvina käytettiin vaaleaa limenvihreää basic-pahvia, ja tekstit tulostettiin vihreällä ja pinkillä valkoiselle helmiäispaperille.

 

Haitarin yhdellä sivulla oli kansi, monogrammimme, itse kutsuteksti sekä takakansi. Kanteen tehtiin kirkkaalla leimasimella hopeamusteella kiehkurakuvio, ja kiehkuroiden päihin liimattiin pienet timantit. Toisessa reunassa oli kapea vaaleanpunainen satiininauha ja kaksi leikkurilla tehtyä 3D-perhosta, joiden "vartalossa" oli kaksi pientä timanttitarraa.Takakannessakin oli hopeamusteella tehty kiehkuraleima.

 

Haitarin toiselle puolelle oli liimattu Hääinfo (kaksi "sivua") sekä Ajo-ohjeet ja Kartta. Haitari kiinnitettiin sivusta "kirjaksi" satiininauhalla, joka kulki kannen takapuolella olevan Ajo-ohjeet-lapun alta.

 

Kuvassa värit ovat paljon haaleampia kuin todellisuudessa. Kuvassa on oma kutsukappaleemme, joka on jo hieman kärsinyt ja ryttääntynyt...

post-45753-0-11652600-1404216624_thumb.j

Muokattu: , käyttäjä: LimeBride

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^ Hyvä idea tuo haitarimalli!

Tässä mitä meillä askarreltiin:

20140416_200833_Android_zps09ef101d.jpg20140416_201241_Android_zps65840774.jpg

Eli valmiisiin korttipohjiin leikattiin helmiäislahjapaperia, Kutsu-teksti ja leikattiin pitsinauhaa molemmin puolin. Sisäpuolen tandem-teema oli valmis "free printable wedding template" muistaakseni wedding chicksiltä. Siihen muokattiin omat tekstit ja vain printattiin sisäsivu helmiäispaperille. Lisäksi liimattiin hopeista reunustarraa sisäsivulle.

Muokattu: , käyttäjä: Carnation_

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meidän kutsut on lähdössä huomenna matkaan. Tällaisia niistä tuli:

 

WP_20140707_002_zpsd0d77eee.jpg

 

WP_20140707_001_zpsfd34a7a8.jpg

 

Tilasin kutsupohjat välisivuineen Englannista ihanasta avioparin omistamasta pikkufirmasta www.pocketfoldinvites.co.uk. Palvelu oli tosi hyvää ja hinnat edullisempia kuin joillain vertailemillani suomalaisilla nettisivuilla. Hinta riippuu toki siitä kuinka valmiina kutsut haluaa. Hoisimme itse kokoamisen ja koristelun, mutta tekevät kyllä kutsut ihan valmiiksi astikin.

 

Kirjekuorien sulkijatarrat ovat sitten taas www.zazzle.co.uk:sta. Sieltä saa kaikenlaista tavaraa omalla kuvalla ja täysin muokattuina.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tässä meidän kutsu! Ei haluttu mitään runoja tai pidempiä jaaritteluja ja myös raikkaan rennon yleisilmeen joten olemme todella tyytyväisiä lopputulokseen! <3 Takaa tuo kortti on sinivalkoraidallinen jota koristaa meille suunniteltu "häälogo" :) Logosta on myös teetetty erikokoisia tarroja joita voimme käyttää hääpaikan materiaalien koristeluun.

post-43631-0-70631000-1405942509_thumb.j

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Häihin on vielä pari vuotta aikaa, mutta tietenkin kutsukortti on ykkössijalla to do -listalla... :D Eli ensimmäinen korttikokeilu takana jo nyt, tämän pohjalta voikin sitten väkerrellä tositoimiin pääsevät kutsut vähän lähempänä ajankohtaa. En halunnut kutsuihin sydämiä enkä mitään vaaleanpunaista, eikä häistä ole tulossa "hienostotyyliset", joten maanläheiset, leikkisät ja itsetehdyn näköiset kortit tavoitteena. Meillä on pienen budjetin häät, joten haluan korttienkin olevan sellaiset, joihin ei kalliita tarvikkeita tarvitse ostella ympäri kaupunkia. Plussana tietty se, että ne ovat niin yksinkertaiset tehdä, että sulhanenkin pystyy ottamaan osaa askartelutalkoisiin. ;)

 

Tällainen hahmotteluversiosta sitten tuli (pahoittelut, en osaa liittää kuvaa suoraan tekstiin):

 

http://aijaa.com/U3UmnF

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kutsut on painatusta vaille valmiit, tai ensinhän ne painatetaan ja vasta sitten lätkästään nuo koristukset päälle.

Mutta tuollaisia niistä tulee :

 

http://aijaa.com/GkMoT4

 

Ja anteeksi kuvan huono laatu, nopeasti napsaisin kuvan kännykällä  melkein valmiista harjoituskappaleesta, ovikello soi ja piti kutsu piilottaa :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tämmönen on meidän kutsut prototyyppi. Hyvin simppeli ja pelkistetty, kuten kaikki muukin meidän juhlassa :) Sisälle sitten tulee vain kutsuteksti ja kirjeeseen mukaan erillisellä lipareella hääinfo.

 

Edit. Kuvasta ei näy mutta kortti on helmiäispaperia, eli on livenä hiukan juhlavamman näköinen kuitenkin.

 

WP_001403.jpg

Muokattu: , käyttäjä: Elena_

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tässäpä meidän kutsut joista oon ihan hurjan ylpeä! :)

13567346.t.jpg

 

 

Ja kortin välilehdet voi lukaista täältä:
http://aijaa.com/sWiUDw

http://aijaa.com/5MBXbH

http://aijaa.com/rN6nyq

 

Kuori ei tietenkään sittenkään voinut olla vain valkoinen, koska sillä on kokoa 20cm x 20cm, joten kun kerran äitin laserprintteri oli lainassa, niin miksipä emme tuhlaisi vähän "mustetta" ;)

 

http://aijaa.com/a0KZg8

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Sekin oikeastaan lähti siitä että varsinkaan miehellä ei oo mitään sellaisia itsellään olemassa. Ja minäkin kaipaan enemmän ihan niitä arkipäiväjuttuja tekstinä. Kuviahan voi aina selata mutta oisi kiva tietää mitä siellä kuvan takana oikeasti on tehty :)

 

Kiitos! :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitos :)
Kyllä siinä hetki meni panikoidessa kun printteri ei kuitenkaan voinut lainassa olla kovin montaa päivää. Kauhea hätä saada just ne oikeat tekstit aikaan. Ihan se ei koko kutsun läpi mennyt niin sujuvasti kuten Muistot osasta voi päätellä, mutta ehtiihän tuota selitellä vielä..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään