Jump to content
Naimisiin.info

Vaihtoehtoja häänameille?


Guest Lily_of_the_valley

Recommended Posts

Sain täältä hyvän idean antaa vieraille lahjaksi heijastimet. Ne toteutettiin fimo-askartelumassasta, heijastimen malli on tähti ja värejä on viisi: musta, harmaa, pinkki, vihreä ja punainen. Uunissa kovetetun massan päälle vain liimattiin heijastintarraa, molemmille puolille, nauhana on vahanauhaa mustana ja vihreänä. Olen todella tyytyväinen lopputulokseen, toivottavasti myös vieraatkin ovat.  :)

Niin, heijastimet toimivat myös paikkalappuina: ne pakataan sellofaaniin, johon päälle tulee kartongin pala, missä on kunkin vieraan nimi.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 506
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Eilen illalla mietiskelin hääpaikkaa ja tuli mieleen et mahtokohan siellä olla henkareita tarpeeks. Josta siis syntyi kuningas ajatus: jos jostai löytyis halvalla henkareita, kirjotan niihin vaan nimet&pvm ja annetaa ne vieraille mukaa lähtiessä.  :) Siihe voi sit ripustaa jonkun aforismin tms jos huvittaa. Mut eikai siihe välttämättä tarvii muuta ku kauniisti vaikka kultatussilla kirjotettuna V :-X K 15.3.2008 ja joku rusetti sopivasta narusta koristeeks. Onko aivan daiju idea?! Jäis varmaa ainaki vieraiden mieleen ja varmaa suurimmalle osalle tulis käyttöönki.  :) Vaan onko ihan tuulesta tempastu ajatus,  vieraat sit lähtee henkareita heiluttaen himaan  ;D

Link to comment
Share on other sites

Meille tulee vieraiksi enimmäkseen aikuisia, korkeintaan 3 lasta koska pidetään pienet juhlat lähimpien kesken. Joten lahjaksi olemme päättäneet antaa kynttilät :D ne muistuttaa suklaanameja ja tuoksuu suklaalle :) ne pakataan läpinäkyvään rasiaan ja mukana tulee seuraavanlainen teksti: "Näyttää herkulliselta, tuoksuu taivaalliselta. Syödä et saa, mutta sytyttämällä nauttia voit." ja onnekseni satuin löytämään todella halvalla vastaavanlaisia tuikkuja lähiputiikista :):-X

ja tuossa viitettä antavaa kuvaa

2483picture1Upload.jpg

Link to comment
Share on other sites

Almonga: Mistä noi värilliset osat on tehty? On kyllä mielettömän hienot :)

Kiitos :)

Ne on tehty fimo-askartelumassasta. Tilasin sitä tuolta: http://kauppa.claymountain.com/index.php?m...8e010e7e05d4c1e

En tiedä saako sitä jostakin askarteluliikkeestäkin. Yhdestä paketista tulee reilu kymmenen tähteä, eli on aika riittoisaa ja tosi helppo käyttää. Muottina mulla oli piparkakkumuotti.

Link to comment
Share on other sites

Tämä on todella hieno idea, enkä ainakaan itse heittäisi tälläistä pois :) Jaksamista vaan sitten niiden näpertelyyn, siinä on melko kova työ :)

Kiitos!

En ookkaan ollut tässä ketjussa näköjään viestini jälkeen. Ja kiitos tsempistä. Ollaan alotettu jo ja kieltämättä on näpertelemistä ja parisuhteen ensimmäinen todellinen koitos ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Oisko vielä lisää ideoita hääkarkkien tilalle. Tykkäsin heijastin ideasta mutta koska hääpäivä on 12.7.08, niin se ois ehkä vähän tyhmää... Burana ois kanssa ideana hyvä koska meillä on juomahäät, mutta se laki.... Noi pilttipurkkijutut oli kivoja mutta olen niin saamaton laiska että mulla menis ikä ja terveys väsätessä jotain hilloja niihin.

Siispä mikä neuvoksi?

Tässä Jotain infoa mein häistä: Vihkiminen juhlapaikalla sähkökitaran säestyksellä. hääbändinä kaverien punkrock bändi Luomakunta. teema väreinä valkoinen (ivory) kulta ja vihreä (koska luonto on silloin juuri vihreimmillään). me tykätään veneilystä ja musiikista. kakunkoristeeksi hankin viivi ja wagner korsiteen, se kuvaa aikas hyvin meitä. Haluamme jotain hauskaa ja erilaista ja noi perinteiset karkit vaan on niin out. .. :unsure:

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

En jaksanut ihan koko ketjua lukea mutta tuli mieleen idea noista sinällään hyödyttömistä kivistä, jotka voisivat nimikoituina toimia paikkakortteina.. Mitä jos niiden taakse liimaisikin magneetin? Olisi vähän erilainen muistilapun pidike jääkaapin oveen :)

Tietysti ongelma on siinä että kivet painavat aika paljon, koosta riippuen, joten magneetin pitäisi olla aika vahva.

Link to comment
Share on other sites

^Meille tule servettipikkeet (tosin ei itsetehdyt) :) Minusta ainakin se on ihan kiva pieni muisto häistämme vieraille - ainakin naisvireille sillä miehet tuskin niistä kovinkaan paljon välittävät. Vieraat saavat kyllä myös karkkia - pienistä kulhoista pöydillä hääkakun ja kahvin kanssa. Että näin meillä!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Mielestäni tuo taimen antaminen on ajatuksena hyvin viehättävä. En huomannutkaan kirjoitustasi kun ehdin aloittaa sitä koskevan aiheen.

Miten olet ajatellut toteuttaa idean käytännössä? Mistä hankit taimet? Kuinka laitat ne esille?

Entäpäs jos tilaa näitä metsäistutuksiin takoitettuja puuntaimia, nehän kuivuvat melko herkästi.

Olisi kiva kuulla kuinka olet jalostanut ideaa.=)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...