Jump to content
Naimisiin.info

Vaihtoehtoja häänameille?


Guest Lily_of_the_valley

Recommended Posts

Ave, meillä oli n. 120 vierasta ja kaikki tykkäs tosi paljo. Mä olen pl konsultti ja varasin helmikuussa ku oli kynttilöitä tarjouksessa tuikkivat valmiiksi.. et ei tullu edes niin kauheen kalliiks ku ajatteli et 4€ / 12 kpl. Kaikki tykkäs, lapsille tein karkki rasiat omar karkeista ku niitä voi syödä kaikki, niin pienet ku isotki.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 506
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Tuttavani opiskelee hammaslääkäriksi, heidän häissä oli jaettu karkkien sijaan häähammasharjat ;)

Erään uuden vuoden aaton morsiamen hääpäikystä löysin loistoidean karkin korvikkeeksi: Tinakenkä silkkinauhalla ja mietelauseella varustettuna  :D

Link to comment
Share on other sites

Meille tulee pieni oranssinruskea kynttilä, johon nauha ympärille ja rusettikohtaan liimataan esim. pihlajanmarja/kuivakukka ja nimilappu roikkumaan...toimii samalla paikkakorttina - tuoksuvat kanelilta ja tällä hetkellä vielä mietimme ovatko liian hajustettuja, sillä taju meinaa lähteä, kun otamme koko kanelikynttiläsatsin esille tuola parvekkeelta, YÖK :)...ja allergikkoja en halua lähteä kiusaamaan!

Link to comment
Share on other sites

Meille Hääkarkkien virkaa ajaa Lasiset tuikkukupit, joihin tulee vieraan nimi (toimivat samalla paikkakortteina) ja sisälle ihan tavallinen tuikkukynttilä. Lasikupit on ostettu Ikeasta ja kirjoitusväri ostetaan jostain askartelulikkeestä. Hinnaksi n. 160 vieraalle tulee kutakuinkin 50 euroa (tuikkukupit 38euroa, kynttilät n.6 euroa ja kirjoitusväri sitten sen loput). Jää vieraille pysyvä muisto meidän häistä ja samalla tulee askarreltua ne paikkakortitkin :)

Link to comment
Share on other sites

Meille tulee pieni hunajalla täytetty lasipurkki. Kannen ympärille sidotaan satiininauhalla kangas, ja nauhaan kiinnitetään teemaan sopiva tekstinkatkelma. Purkin kylkeen liimataan etiketti, jossa lukee meidän yhteinen sukunimi ja hääpäivämäärä. Toimii siis samalla pikku informaationa, kun juhlaohjesäännön ja ohjelman kannessa on lukenut vain meidän etunimet :-X

Häämme ovat syksyllä, joten pimenevinä iltoina on sitten kiva hörppiä meidän rakkaushunajallamme terästettyä teetä :-X :-X

Link to comment
Share on other sites

Olin juuri häissä, joissa kaikille jaettiin tulitikkuaskit, joissa oli toisella puolella hääparin nimet ja hääpäivä ja toisella puolella runo. Monella pääsivät käyttöön heti.

Itse olen harkinnut heijastinta jo pitkään. Pitäisi vaan selvittää, onko niitä saatavilla ja kuinka paljon maksavat. Syyshäihin olisivat oiva juttu!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Meillä on talvihäät ja ajankohta 1. adventti ja tästä syystä olen ideoinut hääkarkkien sijasta askartelevani joulukuusenkoristeita. Teen näitä lasihelmistä, helmistä, helmisydämmistä jne..valikoimaa on aivan valtavasti ja helmiä ja lasikoristeita eri kokoisia. Koristeeni muistuttavat jääpuikkoja (talviteema), helminauhoja (häissähän helmi on useasti nähty)jne.  Laitan koristeen jokaiselle vieraalle itse tekemääni juhlalliseen pussukkaan. Joka toinen saa helmenvaalean pussukan ja joka toinen ns. "old white"-värisen pussukan, joka on solmittu kullansävyisellä nauhalla, jota en muuten missään nimessä ollut edes ajatellut, mutta kangaskaupan myyjän ehdotuksesta kuitenkin testasin nauhaa molempien kankaiden kanssa ja lopputulos oli täydellinen! Suosittelen, kannattaa kuunnella ammattinsa osaavia! Onnellisia askarteluhetkiä teille, jotka päätätte toteuttaa ideoitanne. :-X

Link to comment
Share on other sites

tuo heijastin idea on aivan huippu!!! ;D Kannattaa varmaan kysyä suoraan tehtaalta tukkuhintaa. Kaupat vetävät hurjan paljon välistä >:(

Link to comment
Share on other sites

Ihastuin taikataikina ideaan!! meillekkin voisi tulla taikinasta sydämiä ja ne maalattaisiin fuksianpunaisella. Sitten joko nauha reiästä tai magneetti taakse ;D. Pitääpä miettiä vielä.. Tosiaankin karkki ja mietelause jäi meilläkin yksistä häistä laatikon pohjalle pyörimään :-[ Tai no yksi kappale, mies vetäisi karkin naamaan kun päästiin autoon ;D

Link to comment
Share on other sites

Itse olen harkinnut heijastinta jo pitkään. Pitäisi vaan selvittää, onko niitä saatavilla ja kuinka paljon maksavat. Syyshäihin olisivat oiva juttu!

Tässä ketjussa on juttua heijastimista.

edit. nostin kyseisen ketjun ekalla sivulle.

Link to comment
Share on other sites

Meillä sulho esitti nyt aamulla aivan huiman idean häämuistoiksi: eli tehtäisiin itse sellaiset pienet kirjat joissa olisi erilaisia ajatuksia rakkaudesta ja avioliitosta... siis sellaiset about 5cm korkeat.... printattaisiin sivut ihan A4-paperille, leikkattaisiin ja ommeltaisiin sivut nätisti nippuihin joita sitten yhdistetään, kansi tulisi vanerista ja tausta nahasta, ja kanteen sulho polttaisi jonkun nätin kuvion.... pitääpi kokeilla onnistuuko....

Link to comment
Share on other sites

lähetin sisaplastille postia heijastimista melkeen viikko sitten eikä mitään ole kuulunut!  :'( en oo vielä varma ottaisinko roikkuvat vai pinssit... vai otanko mitään kun ei tule vastausta millään!  :-/

Link to comment
Share on other sites

Hunaja purkitetaan normaalisti ihan vaan muovipurkkeihin, eikä niitä tietystikään kuumenneta. ;)  Ainoa mitä pitää varoa on ettei mene hiuksia, roskia sekaan. (vierestä seurasin joskus hunajan linkousta ja purkitusta.)

Hunaja säilyy kauuuan ilman mitään ihmeempiä säilöntäkikkoja :)

Link to comment
Share on other sites

Hunaja purkitetaan normaalisti ihan vaan muovipurkkeihin, eikä niitä tietystikään kuumenneta. ;)

Niin no, jos haluaa kauniita "hääkarkkeja", niin siihen tarkoitukseen eivät muovipurkit sovi. Tilasimme Lahtisen vahavalimosta hunajan purkitukseen tarkoitettuja pikkuisia lasipurkkeja, ja lopputuloksesta tuli tosi kaunis. Ammattilaisfoorumilta voi lukea tarkemmin, miten toimimme:

Hunajan purkittaminen

Link to comment
Share on other sites

Mä oon päättäny tehdä juuri nuo mainitut tulitikkuaskit, joihin toiselle puolelle tulee mietelause ja toiselle puolelle meidän kutsuissa käytetty kuva...Päädyin tähän kun halusin jotain "käyttö"tavaraa jonka vio viedä kotiin ja käyttää myöhemminkin..

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Enpä tiiä kuuluuko tää tänne, mutta eiköhän joku minua viisaampi sen sitten siirrä jos on väärässä paikassa! Toivottavasti tästä ei oo jo keskustelua, en jaksanu plärätä 30 sivua läpi...!

Mietin hääkarkin korvikkeeksi kynttilää, sitten tuli mieleen, että pitäiskö lapsille antaa jotkut karkit, kun ei niille niin paljoa iloa siitä kynttilästä synny? Helpompaa tietty olisi laittaa kaikille vaan samanlaiset, mutta onko se sitten okei? Miten te kynttilöiden antajat ootte tehneet?

Link to comment
Share on other sites

Tulitikut?  ::) ::) No eeei.. ;) Itse meinasin myös alunperin antaa aikuisille kynttilät ja lapsille namia tai heijastimet, mutta päädyin siihen tulokseen että en aiokaan lahjoa vieraitamme  :D. Lapset varmasti ilahtuisivat karkista enemmän kuin kynttilöistä.

Link to comment
Share on other sites

Meillä tulee häihin lapsille puuhapussit, joihin tulee värikynät, värityskirja ja kaikke muuta tekemistä jos tylsyys yllättää! Tämä ei tosin toimi meillä karkin korvikkeena mutta olisi kuitenkin yksi vaihtoehto!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...