Jump to content
Naimisiin.info

Vaihtoehtoja häänameille?


Guest Lily_of_the_valley

Recommended Posts

Kaasoni ja minä askartelemme heijastimia - sopii mielestäni talvihäihin. Leikkaamme askarteluhuovasta sellaisia hoikkia sydämiä. Toinen puoli on fuksianvärinen, toinen kaunis sininen. Liimaamme puoliskot kuumaliimalla yhteen reunoista, täytämme pikkaisen pehmoisiksi vanulla. Heijastavaa on sydämen molemmille puolille liimattu pienempi sydän. Ripustin on harmaata satiininauhaa (liimasin sydämien väliin) ja siihen kirjoitetaan päivämäärä.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 506
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Guest Jonna(Guest)

Me tilasimme sydänheijastimia, joihin painetaan meidän nimikirjaimet ja päivämäärä alle. Halusimme jotain pysyvää ja käytännöllistä vieraillemme muistoksi.

Mietelauseen virkaa tekee erilaiset parisuhdeaiheiset sarjakuvat, joita olen leikellyt lehdistä jo pidemmän aikaa talteen. Sarjakuva liimataan paperille, joka rullataan ja sidotaan satiininauhalla kiinni.

Jonna

Link to comment
Share on other sites

Guest morsian2.9.2006

Meillä on syyshäät ja me annetaan vieraille lahjaksi tulppaanin tai jonkun muun kukan sipuli, joka laitetaan kauniiseen pakettiin ja tekstiksi tulee "istuta tämä sipuli tänä syksynä maahan, niin sinulla on kukkiva häämuisto ensi kesänä".

Link to comment
Share on other sites

Näin koiraihmisenä vai olisko koiranättelyihmisenä tilaan jokaiselle vieraalle ruusukkeen jossa keskustapaffissa on sitten meidät nimet ja päivämäärä. Hieman kalliimmaksihan se tulee mutta onneksi vieraita ei ole paljoa.

Kaasolle tulee iso ruusuke jossa lukee Best in Show Kaaso ja best manille tietty Best man in Show!

Noh, koirapiirit ehkä ymmärtää...

Ainiin, meille tulee kaksi morsiustyttöäkin. Rosa ja Jade. Ne on mäyräkoiria.

Link to comment
Share on other sites

Guest morsian2.9.2006

Ava Adele, ihana tuo koiran ruusuke idea! Miten aiotte käytännössä toteuttaa tuon morsiusneito-osuuden? Taluttaako joku koirat? Meilläkin olisi kaksi ihanaa cavalieria, mutta ei taida onnistua tuo morsiusneitojuttu, sen verran vilpereitä kun ovat :)

Link to comment
Share on other sites

Meille tulee teetä häälahjaksi. Sekoitan itse erilaisia teelaatuja; nimeksi tulee "Perfect Blend" ja pussitan en kaupasta saatavaan teenhaudutuspussiin eli niistä tulee pussiteetä. Sellainen sitten vain sellofaaniin. Jos haluaa teetä voisi pussittaa myös irtoteenä pieniin rasioihin, pusseihin tms.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...

Me olemme harkinneet korvata hääkarkit itse kastamillamme pienillä kynttilöillä, joihin kiinnitetään mietelausekortit. Sehän hoituu kätevästi, jos sydänlangan jättää hieman pitemmäksi ja pujottaa sen rei'itetyn kortin läpi. Onhan valmistuksessa oma hommansa, mutta hauskaahan se vain on.  :) Eikä lämpimänäkään hääpäivänä tarvitse pelätä sulamista kuten suklaiden kanssa.  ;D

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...