Jump to content
Naimisiin.info

Vaihtoehtoja häänameille?


Guest Lily_of_the_valley

Recommended Posts

paljonkos tintti2007 nuo sun mainitsemat "häänamuset" tuli maksamaan kappaleelta? ihana idea, ensimmäinen ajatus vaan, että tuleeko kuin kovasti hintaa... ;D :-X mäki haluaisin jotain muuta, ku niitä iänikusia karkkeja mut saas kattoo nyt...

Hmmm, kuinkahan paljon nuo tulivat maksamaan...Enpä nyt tarkkaan muista, mutta, jos ajatellaan, että esim. Ikean Galej-tuikut maksavat 0,95€/4kpl ja jos vieraita olisi esim. 100 niin silloin menisi 25 pakettia tuikkukippoja ja yksi pussillinen lämpökynttilöitä, eli noin 4€. Siihen sitten n.kolme rullaa sellofaania n.1€/rulla ja sitten esim. paperinarua 2€/puntti, josta riittää tuohon sataan..

Hmmm...eli nyt sitten matikkapää surraamaan: yhteensä maksaisivat n. 32,75€

Eli mielestäni hyvinkin kohtuullisen hintainen :) Ja ovat kyllä hauskan näköisiä :)

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 506
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Olen pohtinut hääkarkinkorvikkeita ja esittänyt kangasnenäliinaa ja nyytiksi solmittua nyplättyä pöytäliinaa. Nyt olisi taas mielessä uusi idea, joka ei vaatisi niin kohtuutonta työmäärää.  :D Ajatuksena on siis antaa jotakin, mistä kaikille vieraille on iloa / hyötyä. Kävin äidin kanssa Rauman pitsiviikoilla ja näin siellä avaimenperiä, joiden sisällä oli nyplätty kukka/ muuten vaan pitsi, itse ajattelin laittaa nyplätyn, tyylitellyn sydämen avaimenperäkotelon sisälle. Miltä tämä idea kuulostaa?

Lisäksi olisi tarkoitus koristeeksi solmia avaimenperärenkaaseen satiininauha, johon on kirjoitettu meidän nimikirjaimet ja päivämäärä. Tätä ketjua lueskellessani mieleeni tuli, että avaimenperän voisi "pakata" kauniiseen laatikkoon tai pieneen pussiin. Mistähän saisi pieniä läpinäkyvällä kannella varustettuja rasioita halvalla??

Link to comment
Share on other sites

Mä taidan taipua noihin itsetehtyihin magneetteihin.

Mistä olette magneetteja löytäneet? Siis pelkkiä magneetti-osia, Tiimaristako?

Myös pienet enkelin siivet sellofaanissa ja mukana joku suojelusenkeli runo olis kiva.

Mistähän sellasia löytäis...

Sinellin verkkokaupassa oli erikokoisia magneettipyörylöitä ja ihan halpojakin, halvempia mitä tiimarissa. Siellä oli myös erilaisia koristeita mitä voi liimata siihen magneettiin. Erilaisia hääkelloja, enkeleitäkin oli. Koristeet olivat nappikoristeiden kohdalla.

Link to comment
Share on other sites

Minä vastarannan kiiski vastustin koko hääkarkki-/hääkarkkikorvike-ajatusta. Koko idea on minun mielestä hassu. Älkää nyt kukaan loukkaantuko, jooko. Minä itse vaan en kaipaa mitään ylimääräistä turhaa roinaa kotiini - ja sitten jos sitä hää"karkkia" ei voi edes syödä, niin sehän on kiusantekoa.  ::) Tulipa sitten kuitenkin ajatus - ja kun kerran askartelu on kivaa, niin on kai minun se ajatus toteutettava. Saavat sitten vieraat muistokrääsää - halusivat tai eivät. Ähä!  ;D Töissä olen jo pitkään hypistellyt avaimia, joilla ei tee mitään (uusien sisäovien mukana tulee yksinkertainen avain - jokaisessa ovessa samanlainen) ja miettinyt, että mitähän niistä voisi askarrella. Nyt olen viettänyt liiaksi aikaa häähössötyspalstoilla ;) koskapa mieleeni juolahti "hääkarkki!". Meidän häiden värit on musta, punainen ja hopea. Maalaisin siis avaimet mustaksi ja laittaisin punaisen ja hopeisen nauhan siihen kiinni. Tai vaikka punainen nauha ja sitten ihan vaan avainlenkki/rinkula/mikäseon?, jolloin siitä tulisi avainavaimenperä -> olisi edes joku funktio... Ehdin jo suunnitella kiinnittäväni niihin jotain nemi sarjakuvan suuria elämänviisauksiakin. Niin ja se avain tietenkin olisi sitten se "avain onneen". Tulipa selitystä. Ajattelin vain jakaa ideani teidän kanssa. :)

Muoks: Näin juuri jossain kuvan 'after eight' karkeista häänamuina... Tiedättehän ne 'after nine' kondomit?  Ne on pakattukin kovasti 'after eight' karkkien oloisiin paketteihin.  Meidän (=vapaaehtoisesti lapsettomien) rentoihin hääbileisiin, jonne ei kutsuta vanhuksia eikä herkkähipiäisiä, sopisi hyvin ko kondoomit hää"karkeiksi".  ;D Olisi ainakin hauska, erilainen ja ennen kaikkea käytännöllinen!  ;D Voi vihne! Tässähän höperöityy ideoinensa. ;)

Link to comment
Share on other sites

Tuikkiva, nenäliina-ideasi oli mielestäni loistava! Harmi, ettei se kestä pesua. Minä tekisin sen varmaan siltikin, on se niin tyylikäs ja erilainen idea.

Minä olen kai sen verran kahjo häävieras, että minua kyllä kiinnostaa hääkarkit ja vastaavat näperrykset. Niiden puuttuminen ei tietenkään ole mikään ongelma mutta olisin kyllä vieraana otettu nätisti laitetusta karkista tai persoonallisesti muistosta tms. Mielestäni tärkeintä on kuitenkin tunnelma juhlapaikalla, ei niinkään muisto-esineen pitkäaikainen säilyvyys. Siksi varmaan Tuikkivan kohdalla päätyisin kuitenkin niihin nenäliinoihin.

Meidän häihin on näillä näkymin tulossa vieraille origamit (teemana Japani) ilman värssyjä. Mallia en ole vielä päättänyt mutta saman pöydän vierailla olisi keskenään erilaiset origamit. Tämän lisäksi innostuin Hattuhirmun ideasta antaa vieraille kotiinviemiseksi kukkiva "teepallo", joka aukeaa kun se laitetaan veteen. Näihin tulisi sitten selitys mukaan, jotta vieraat tietävät mistä on kyse.

Link to comment
Share on other sites

VOI APUA!!!! MÄ EN KYLLÄ OO TARKOTTANU HÄÄPARILLE PAHAA.... :P no joo en kyl usko sellaseen. mut hyvä tietää toi et miks ne pitäs säästää. :) munki mielestä se on karkkien haaskausta.

mä tykkään kyl kans et oon hääkarkit tai jotain niitten tilalle. jotain sellasta kivaa pientä juttua. :) vaikken mäkään sitä murehtimaan silti jäis jos jostain häistä ne puuttuis. :)

Link to comment
Share on other sites

uusi ensi kesän tuleva morsian uskaltautu vihdoin mukaan..vaikka kauan oon jo ihania ideoita täältä lukenutki  ;D

meillä on ensitapaaminen tapahtunut apteekin kulmalla,niinpä koitettiin miettiä "häänamin" ideaa sen ympärille.. :)

mielessä kävi laastari,ja siihen muistovärssy,mutta on aika valju..eli saa laittaa ideoita jos tuleen mieleen  ;)

Link to comment
Share on other sites

^ Niitä hääkarkkeja ei kuulemma pitäisi syödä... Ne kuuluisi säästää. Tahtoo huonoa onnea parille, mikäli röyhkeästi karkin syö. Minä syön sen aina. Vaikken pahaa tahdo kenellekään. Karkkien väärinkäyttöä jättää syömättä!  ;D

Meillä on kyllä ollu uskomus että jos syö sen karkin ja ei itse ole vielä naimisissa, niin sitten ei pääse koskaan naimisiin. Oon nimittäin itse säästäny vielä kaikki... ja ihan pieniä lapsia tähän ei koske.

Link to comment
Share on other sites

En muista oliko se tässä ketjussa vai jossain muussa, mutta joillain oli hääkarkit laitettu sellaisiin apteekin lääkepurkkeihin ja niihin oli printattu vielä ihan aidon näköiset "etiketit" omilla teksteillä. Oli tosi hauskan näköiset! Sorry kun en muista tarkemmin kenen idea oli ja missä sen näin...

Täällä on kuvia kun joillakin on näitä lääkepurkkeja ollut, ja kuten sielläkin kerrotaan niin näitä purkkeja pystyy ostamaan ihan uusina tavallisten apteekkien kautta, ja etiketti malli löytyy ainakin osoitteesta http://www.amoriini.com

Link to comment
Share on other sites

Me olemme kans tuumineet, että jos ei häänameja.

Teinkin eilen sit tarjouskyselyn 130 kynästä mein nimellä ja päivällä varustettuna  ;D

Ja kun meidän värit tulee olemaan sininen ja hopea,niin löytyikin semmonen paikka, missä on kyniä noilla väreillä  :-X

Se putki on läpinäkyvä, ettei semmonen tylsä mattapintainen.

Jos ottais puolet hopeaa ja puolet sinistä.

Ja niihin sitten lahjanarulla ripustais mietelauseita.

Oonkin jo miettiny että tilaan laminointikoneen ja niitä pieniä laminointitaskuja, ja sitten ne mietteet päällystän niin  :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...