Jump to content
Naimisiin.info

lastusatiiniruusukkeiden teko


kukkanen2007

Recommended Posts

  • Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Hei kaikki,

Voi olla hieman tyhmä kysymys... mutta mistä tuota nauhaa voi ostaa?

Askartelukaupat, Sinelli, Sinooperi, Tiimari ym ym ) ja hyvin varustetut kaupat! Ja täällä vantaalla on sellanen paikka kun Ilmapallokeskus (Varistossa?) Siel on aivan mahdottoman paljon eri värejä. Ja niitä voi myös tilata. Muistaakseni meidän viininpunanen/aniliinipunen maksoi 5 €. Rullassa on 100m. Riittää todella hyvin 1 rulla esim 10 ruusukkeen tekoon. Tässä kuva rullasta:

Edit. Hieman kirjotusvirheiden korjausta...  ::)

Link to comment
Share on other sites

Kiitos mvrzm!

Täytyy lähteä jossain vaiheessa ostoksille. Onhan tässä vielä aikaa.... ihan liikaa. Intoa askarteluun ja kaikkiin muihin hääjuttuihin olisi vaikka muille jakaa. Tuntuu vaan niin hassulta alkaa tehdä mitään vuotta ennen juhlia.

Heh, siltä mustakin tuntui, kun viime vuoden syyskuussa aloin miettimään näitä koristelu ym juttuja=) Jos joka päivä jaksat noin 2 kuukautta niitä tehdä ym, niin kyllä se innostus hälvenee... hetkeksi, kunnes taas tulee inspiraatio! No, joka päivähän nää on mielessä! Kannattaa ensin miettiä ja sit vasta tehdä, ettei käy silleen, että et haluakaan jotain mitä oot jo tehny. Mullakin vaihtuu mielipide joka viikko vieläkin, lähinnä kimpusta. Häistä pitää tehdä oman näköisensä. Pitää tietää etä varmasti haluaa juuri niitä asioita mitä on miettinytkin. Kannattaa laittaa paperille ylös kaikki ideat, koska huomasin, että ei välttämättä muista kaikkia ideoita ja myöhemmin niitä pystyy yhdistelemään toisiinsa. Ala vaan valmistelemaan. Hyvissä ajoin, niin ei tule paniikkia häiden kynnyksellä! Muista laittaa paperille! =)

Nimimerkillä, kokemusta on  :D

Link to comment
Share on other sites

Heippa!

Sattuisiko teillä olemaan tietoa siitä, kuinka paljon tuota nauhaa tarvitaan (monta metriä siis), jos tehdään auton konepellille suht' iso ruusuke?

Metrejä en muista, mutta tollasesesta 100m rullasta riittää todella moneen edellä mainittuihin ruusukkeisiin. Mäkin hamstrasin 3 rullaa, ja yks meni... Tehtiin 6 ruusuketta + 1 iso ruusuke auton konepellille.

Link to comment
Share on other sites

Metrejä en muista, mutta tollasesesta 100m rullasta riittää todella moneen edellä mainittuihin ruusukkeisiin. Mäkin hamstrasin 3 rullaa, ja yks meni... Tehtiin 6 ruusuketta + 1 iso ruusuke auton konepellille.

Mulle käy varmaan samalla tavalla kuin sulle,liikaa nauhaa tulee kuitenkin ostettuu... :-[

Link to comment
Share on other sites

Hei taas!

Olen yrittänytkin laittaa kaikki ideat paperille, piirrellä kuvia yms. Pelkään juuri sitä, että kun saan jotain askarreltua niin mieli muuttuu ja kaikki menee uusiksi. Aion pitää kaiken aika yksinkertaisena, koska olen aika lailla minimalisti. Joskus kyllä käy mielessä, että saanko aikaan mitään romanttista kun ei nuo röyhelöt ja krumeluurit suuremmin kiinnosta. Mutta sanontahan kuuluu, että yksinkertainen on kaunista :-)

Ensi viikolla olisi tarkoitus lähteä käymään Lempäälän Ideaparkissa. Huomasin, että siellä on Sinellin myymälä, joten saattaa olla että kotimatkalla on kassi täynnä hääkutsu yms. materiaalia.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...