Jump to content
Naimisiin.info

Möksy

Recommended Posts

Hei,

Löytyykö Espoon Kaisankodissa häitään juhlineita / juhlivia? Meillä on paikka varattuna ensi syksylle ja olisi kiva tietää muiden kokemuksia ja suunnitelmia. Vieraita häihimme kutsutaan ~70 ja siviilivihkiminen tapahtuu paikan päällä, sään salliessa pihalla. Jatkot vietetään kylpylän tilaussaunalla.

Link to comment
Share on other sites

Kaisankoti on ihanan tuntuinen paikka. En ole siellä häissä ollut, mutta olen kerran yöpynyt siellä mieheni kanssa. Ja se oli jopa suunnitelmissa meidänkin hääpaikaksi. Kaunis rakennus. Ruoka oli hyvää!

Hotellihuone oli hieman vaatimattomampi, mutta palvelu oli hyvää ja ystävällistä. Voi olla että parempiakin huoneita löytyy, me osuimme paikalle aika ruuhkaisaan aikaan.

Kävelymatkan päästä löytyy tosi kiva uimaranta myös :)

Link to comment
Share on other sites

Ne tavalliset huoneet ovat kieltämättä aika vaatimattomia, vähän asuntolatyylisiä. Huonekiintiöömme on varattu myös kaksi vähän paremmin varusteltua huonetta parivuoteilla, ja toinen niistä tulee luonnollisesti häähuoneeksemme. Meille se, että vieraat voivat jäädä hääpaikalle yöksi, oli iso kriteeri paikkaa varatessa. Lisäksi ihastuin miljööseen, ja kartanon päärakennus on tosi kaunis!

Link to comment
Share on other sites

Minäkään en ole häissä siellä ollut, mutta muuten käynyt. Päärakennus on tosi kiva ja varmasti sopii hyvin hääjuhlaan. Miljöökin on mukavan kesäinen, on tilaa missä ihmisten oleskella.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...