Paikkakortit (kuvia)


huuma2005

Recommended Posts

  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

Paikkakorttiteline on askarreltu Tiimarista ostetusta kullanvärisestä alumiinilangasta. Yhteen sydämeen menee noin 38cm metallilankaa - yhdestä kerästä sain helposti aikaiseksi 26 sydäntä (vaikka paketin päällä luki, että kerässä on 4m lankaa). Taittelu onnistuu helposti käsin ja langan saa leikattua tavallisilla saksilla. Paikkakortti on ruska pahvinpalanen, johon teipattu valkoiselle printattu nimi + selitys (esim. Katja - kaaso). Paikkakortti laitetaan kiinni sydämen tyveen metallilankojen väliin (pysyy hyvin ilman mitään kiinnitystä, sillä metallilankaa voi taivutella vielä paikanpäälläkin).

post-21850-1239529946_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 2 weeks later...
Yksinkertaisesti tällaisia:

gallery_23280_537_54591.jpg

Pyykkipojat ostin Sinooperista ja maalasin kultaspraylla (Kärkkäiseltä).

Se nyt vähän ärsyttää, että osa korteista ja nimistä on leikattu vähän vinoon... Sen siitä saa, kun ensin sanoo kaasolle, että ei se ole niin justiinsa. Mutta tuskinpa niitä kukaan niin tarkasti katsoo.

Hei, kiva idea :) Mitä maksoivat pyykkipojat ? :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Tietääköhän kukaan, miten saisi paikkakortteihin nimet samantyylisinä kuin tekstit niissä askartelukaupoissa myytävissä kullanvärisissä tarroissa? Olipas vaikeasti selitetty:) Haluaisin siis että paikkakorttien tekstityyli ja ulkonäkö noudattelee mahdollisimman paljon niitä Kutsu- ja Kiitos-valmistarroja. Voisikohan niitä teettää jossain? Kullanväristä printteriväriä ei varmaan ole olemassa:)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Mulla on paikkakorttien kanssa sellanen ongelma, että niihin pitäis keksiä joku juttu vielä mikä "liimataa" pintaan. Sellaset puiset punaset sydämet oli aluksi suunnitelmissa, mutta ko ne on niin tuhottoman kalliita (meille on tulossa yli 120 vierasta....) eli oisko immeisillä jotain hyviä ehdotuksia. Paikkakortin pohja on musta, sitten siihenn tulee valkonen paperi johon tulostetaan nimi ja sitten se punainen koriste asia on se joka puuttuu....

Esim. haaraniittejä on erilaisia ja erivärisiä, ainakin Sinellin nettisivuilla on myynnissä, just kävin itse sieltä tilailemassa =)

Link to comment
Share on other sites

Wau, tästä ketjusta löytyy mielettömän hienoja paikannäyttäjiä! Itse ajattelin taitella "korteiksi" isohkoja origamikissoja tämän tiikerikaavan pohjalta. Meille tulee kutsukortteihin ja hääkakun koristeeksi kaksi kissaa, joten teema jatkuu myös pöydissä. Mitkään kissateemaiset häät ei sinänsä ole tulossa :P Origamikissan kylkeen tulee sitten printattuna kutsutun nimi. Kunhan saan jotain valmiiksi niin laitan tänne.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 1 month later...

Täällä näkyikin samaa ideaa. Meille tulee Ahvenanmaan lomalta kerättyihin kiviin nimet vieraista. Kivet laitetaan pöytään röykkiöksi, koska vieraat saavat sitten itse ratkaista, miten istuvat. Pääasia, että ovat siinä tietyssä pöydäss.

Painan nimet vedenkestävällä musteella leimasimilla kiviin. Yritettiin kerätä mahdollisimman sileitä kiviä rannalta mukaan. Ihan hyvältä koekivet näyttävät. :girl_smile:

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...