Paikkakortit (kuvia)


huuma2005

Recommended Posts

elena87 aivan ihanat paikkakortit teillä!

Paljon ideoita tuli täältä, melkein tulee valitsemisen vaikeus. Mutta päädytään varmaan noihin puusydämmiin, kun ne on helppo kiinittää pikku pusseihin joihin laitamme karkin sijaan kukkasipulin.

Muokattu: , käyttäjä: Vihqu
Link to comment
Share on other sites

Tässä meidän...idean sain tämän ketjun alkupäässä olleesta kuvasta

post-16388-1258375041_thumb.jpg

Itse ajattelin samaa mallia.. :) yksinkertiasen kauniit. Tilasitko korttipohjat ja painatuksen jostain, vai miten toimit?

Ei tilattu, vaan tehtiin itse. Kartonki/paperi ostettiin Sinellistä A4-arkkina, ja noita paikkakortteja yhdestä arkista tuli muistaakseni 4. Timanttitarrat on ostettu Akateemisesta. Fonttina on Afternoon Delight, joka ladattiin netistä. Vaati jonkun verran (mieheltä) asettelua, että saatiin nuo tekstit kohdalleen siihen arkille, mutta muutaman kokeilun jälkeen onnistui ihan hyvin. Meillä oli myös teräsviivotin ja mattoveitsi, jotta saatiin reunat leikattua suoraan ja siististi.

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Meille tulee pienet, ruskeat, pystyssä seisovat paperipussit, jotka mä ite askartelen. Niihin tulee sisälle hääkarkit ja ne laitetaan kiinni sudenkorentohaaraniiteillä, sudenkorento kun on teemana. Onko ideoita, millä ne nimet kannattais kirjottaa siihen pussiin? Haluisin et ne ois violetilla, ku se on teemaväri, mut en oikeen keksi, millanen kynä voi olla sopiva. Niiden nimien pitäis kuitenki näkyy hyvin sieltä. Kultatussi eikä hopeetussi oikein käy, ku meillä on enemmänki sellasia karkkivärejä tulossa..

Link to comment
Share on other sites

Onko ideoita, millä ne nimet kannattais kirjottaa siihen pussiin? Haluisin et ne ois violetilla, ku se on teemaväri, mut en oikeen keksi, millanen kynä voi olla sopiva.

Ainakin aikoinaan oli ihan tavallisissa kirjakaupoissa ja tiimareissa sellaisia kimalteisia geelikynätusseja, minulla oli joskus ala- tai yläasteiässä violetti ja pinkki. Luulisin että niitä on vieläkin ja väri on sellaista paksua, ei läpinäkyvää, joten luulen että ajaa hyvin asian. Koita googlettaa vaikka "glitter pen" tms, mutta eiköhän noita ihan kaupoista katselemalla löydy :)

http://www.alibaba.com/product-gs/203385488/glitter_gel_pen_JZ_116G/showimage.html <-- tuon tapaisia.

Mikäs olisi apuna, kun minulla irtoilee muste paikkakorteista? Tulostin muutaman koekappaleen joita olen kuljettanut kirjekuoressa mukana, ja meidän lasertulostimen muste näyttäisi kuluvan pikkuhiljaa pahvin pinnasta pois. Pahvi ei ole ihan tasainen joten yllättävän hyvin se siihen tulostuikin, mutta en haluaisi stressata sitä että korteista katoaa nimet jos tulostan ne liian aikaisin..

Muokattu: , käyttäjä: Mokka
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 months later...

Hei tietäiskös kukaan, mistä voi ostaa/tilata A4-tarra-arkkeja, jotka sopii tulostimeen??

Tarkotus ois siis tulostaa kuvia suoraan tarra-arkille ja sitten leikata ne irti arkista ja liimata ne pahville - itse tehdyt paikkakortit.

En tarvitsisi kuin jonkun 10-20 arkkia, netissä surffailemalla olen löytänyt vain 100 arkin paketteja.

Ystävällisit vinkit otetaan vastaan, myös yksityisviestiä saa laittaa :flirt:

Link to comment
Share on other sites

^^ Itse ostin 25kpl:een tarrapaperipaketin Suomalaisesta kirjakaupasta pk-seudulta. Vaihtoehtoina oli joko kokosivu tarraa (minkä itse valitsin ja leikkailin sitten itse tarvittavan kokoisiksi tulostuksen jälkeen) tai valmiiksi muutamaa eri kokoista tarraa. Hinta oisko ollut n.10eur tiennoilla(?). Vain muutamalla eurolla enemmän olisi kyllä saanut sen 100kpl:een paketin, mutta kun ei ole tarvetta niin turha ostaa niin isoa nurkkiin pölyyntymään :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 3 months later...

Anteeksi kuvan koko, mutta ajattelin että joku haluaa kuitenkin lukea nuo tekstit. :girl_wink:

aa01.jpg

Meille tulee siis tällaiset paikkakortit. Ovat ihan peruskokoisia vaniljankeltaisia kirjekuoria joihin tulostin vieraan nimen ja jokaiselle eri mietelauseen (tykkään leikkiä sanojen kanssa joten ei tuntunut työläältä ^_^ ), ja sitten leimasin tuon lintukuvan jota käytimme myös kutsussa. Kuoren sisään tulee jokaiselle yksiosainen keltainen kortti, johon printtaan samalla fontilla hääpäivän ohjelman, sekä taitetulle A5-kokoiselle paperille pianistiystäväni "settilista" jonka hän soittaa kahvittelun taustalla.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 3 months later...

Onko kukaan käyttänyt paikkakorttien sijasta esimerkiksi taulua tai jotain, mikä olisi keskellä pöytää ja siinä lukisi kaikkien pöydässä istujien nimet? Tuntuisi helpommalta, että saisivat itse päättää siinä pöydässä, että kuka istuu kenenkin vieressä, ettei ole ressiä että voikohan nyt vaihtaa paikkaa. :)

Haluaisin omiin kaukaisiin häihini tällaiset Ikean kehykset, joihin sitten kummallekin puolelle (kun on kivasti kakspuoleinen) tulisi aina sitten nimet.

http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/30151035

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...