Paikkakortit (kuvia)


huuma2005

Recommended Posts

  • 4 weeks later...

Kiitos H@kkis! :) Puukirjaimet maksoivat 0,40 e/kpl ja sit siihen vielä hopeatussi ja pari purkkia hopeasprayta + kiinnitykset, niin tulihan siitä useampi kymppi.. Mutta muita koristeluja ei juuri tullutkaan. :) Entäs jos tuunailet samaan tyyliin pahvista? Niissä vois toimia ihan lankakiinnityskin.

Todella kivat nuo teidän "paikkakortit", hyvä idea! Saisiko vielä tiedustella mistä olette nuo kirjaimet tuohon hintaan hankkineet? :)

Muokattu: , käyttäjä: Chantelle
Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Voiko paikkakortit tehdä vain per pöytä tasolla? Eli pelkkä nimilista ketä samassa pöydässä istuu, ei paikkakohtaisesti. Yritän säästää nyt kaikessa ylimääräisessä "hömpässä" laput+pidikkeet on taas lisää ylimääräistä rahanmenoa.. Meneekö se vieraille (n.60) liian sekavaksi jos ei ole sitä nimettyä istumapaikkaa? En myöskään ajatellut antaa ohjelmaa erikseen, onko se liian epämääräistä? Meillä kun ei oikein muuta ohjelmaa todennäköisesti tule kuin muutama puhe ja bändi, ruoan ja häätanssin lisäksi.

Link to comment
Share on other sites

Itse olen miettinyt samaa ja tullut siihen tulokseen että jos pöydät on esim.8hengen pöytiä ja pöydällä on yksi lappu jossa lukee ketkä siihen tulee, niin mitenkäs se nyt sekaannusta aiheuttaisi... Varmasti toimii hyvin! Ja hääohjelman suhteen, niin teet Miima ihan niinkuin itse hyvältä tuntuu! Sinun häät ne tulee olemaan :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Itse mietin olisiko hullua laittaa vain yksi pieni valokuvakehyksessä oleva paperi pöydän päähän josta näkyisi kaikki pöydässä istuvat? Itse saisi sitten päättää mihin haluaa istuutua..? Tai toinen vaihtoehto on laittaa ´jokaisen lauasen viereen teemamme kukka ja siihen pieni nimilappu narun päähän..

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Sinellin nettivisulta löysin nuo :)

Hääkarkkiasia kun on välillä mielessä käynyt, ( ajatellut etten ehkä karkkia laittais ) niin tuli ajatus jos sittenkin ja tekisi niistä paikka"kortit" samalla..

Sydäntikkari johon ei tulisikaan runo tms vaan vieraan nimi.. Kaksi kärpästä yhdellä iskulla eikä kukaan pääse riitelemään tikkareista :D

Link to comment
Share on other sites

Mä mietin samaa juttua Elo2013. Itseäni vain mietityttää nuo lapset. Ihan pikkulapsille (1-2 v) voisi keksiä tilalle, jonkun minikarkin tai pienen rusinapaketin (esim. tulitikkurasiaan muutamia rusinoita) nimellä varustettuna, mutta meille tulee myös muutamia 3-5 vuotiaita. Pelottaa, jos ne lähtevätkin juoksemaan tikkari suussa ja sattuu jotain kamalaa. Onko ihan tyhmä pelko? Eihän näitä ole kuin muutama, mutta tiedän, että ihmettelisivät, jos heille tarjottaisiin jotain muuta kuin muille tikkarien saajille.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Nonniie, mihinkäs päädyitte?

Luojan kiitos tässä on vuosi aikaa jaapata edestakaisin..

Nyt nimittäin taas olenkin noiden kylttien kannalla!! :girl_haha:

Innostuin karkkibuffa - ajatuksesta ja siten jäisi pöytäkarkit kokonaan pois..

Kyllä pitäisi jo hyvissä ajoin ostaa esim nuo pyykkipojat niin eipä voi enää mieltä vaihtaa sitten!! ;)

Olen nimittäin päättänyt, että kaikki mitä ostan etukäteen tulee käyttöön enkä vaihda mitään sitten enää toiseen.

Pihistely - meiningillä yritän mennä joten ei siinä kannata moneen kertaan alkaa mitään ostelemaan...

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

En ihan koko ketjua ehtinyt kahlailla läpi, mutta onko joku tehnyt sellaista ratkaisua, että olisi laittanut paikkakorttien kääntöpuolelle jonkinlaisen kirjoitustilan tyylillä "terveisiä morsiamelle ja sulhaselle"? Toimisikohan sellainen?

Link to comment
Share on other sites

Tuo elo2013 morsiammen idea oli kyllä tosi hyvä (siis tuo liitutauluhomma). Itse olen miettinyt että pöudät olisi tosiaan katettu valmiiksi ja jokaisella lautasella olisi yksi omena johon olisi nuppineulalla kiinnitetty painettu nimi (tosin mietin että onko liian vihreää kun meillä on teemavärit musta, valkoinen ja haalea vaaleanpunainen). Toinen idea olisi laittaa kaksi eriväristä kakunalusta (doilies) päällekkäin liimalla ja päällimmäiseen leimata vieraan nimi. Mutta en ole mistään suomesta löytänyt kuin valkoisia kakunalusia... Näitä pitäisi pikkuhiljaa alkaa askartelemaan joka tapauksessa...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...