Kaikkea mahdollista asiaa kirjekuorista


Guest bigmama

Recommended Posts

  • Replies 223
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Ansku ent. SG

Akateemisessa pitäisi olla ja jos ei ole niin pyydä tilaamaan. Nillä on Artozin paperituotteita valikoimassa ja Artozilla on mustia kirjekuoria C5 ja C6 koossa. Jos ne ei kuitenkaan suostu tilaamaan niin ilmoittele.

Link to comment
Share on other sites

Jepjep, Akateemisesta hain. Oli montaa väriä ja kokoa, alk 30 cnt zipale!!!

Ainakin Helsingin keskustan Akateemisessa myydään myös puolet halvempia kierjekuoria. Lähellä alikulkukäytävää myydään sarjaa, johon kuuluu ainakin punaisia, mustia ja vitivalkoisia kirjekuoria ja korttipohjia. kaikkia on saatavana sekä neliön, että suorakaiteen mallisina. Ko. sarja kuulemma lopetetaan eikä uusia enää tilata, joten kannattaa käydä nopeasti, jos niitä haluaa ostaa.

Link to comment
Share on other sites

Jos tästä on jo ketju niin antakee anteeksi. Etsillä en löytänyt...

Kysymys kuuluu, mistä löytäsiin pieniä erivärisiä kirjekuoria?

Ideana on, että vieraan kirjoittavat terveisesnsä, elämänohjeensa jne. pienille korteille, jotka laitetaan kuoriin ja myöhemmin kuoret liimataan kansioon valokuvien kohdalle. Mutta missään en ole nähnyt sopivia kuoria! Kuorten pitäisi olla jotain 6x8 cm tai jotain sinnepäin...

wishbowl.jpg

Link to comment
Share on other sites

Sinellissä on italialaisia pieniä kirjekuoria myynnissä, hinta tosin on huima (10 € paketti), joten minäkin otan mieluusti vinkkejä vastaan pienistä kuorista...tarvitsemme niitä kutsujen mukaan liitettäviä rsvp-kortteja varten.

Meille tulee muuten ihan sama idea, mutta hieman eri tavalla toteutettuna. Eli meilläkin vieraat kirjoittavat elämänohjeensa, terveisensä ym. värikkäille pikku korteille (saavat myös piirtää yms., laitan värikynät esille ;D) ja kortit kerätään lasimaljaan. Mutta me ajattelimme tehdä niistä vieraskirjan, eli liimaamme kortit sellaisinaan kirjaan, ilman kuoria. Näin vieraskirjasta tulee eläväisempi mielestäni, ainakin mun sukulaisilla ym. on tapana kirjoittaa vieraskirjoihin vain nimensä, ilman sen kummempia värssyjä....tällä tavalla 'joutuvat' vähän panostamaan luovuuteen.... ;)

Link to comment
Share on other sites

Apua, en löytänyt minäkään Tiimarista pieniä kuoria. Ansku -- missä Tiimarissa olet niitä nähnyt?

Raumalla käydessä näin. Kävin samalla myös Suomalaisessa Raumalla ja sielläkin noita kortteja oli. Ihan samoja oli kyllä täällä Hesankin Tiimarissa ja Suomalaisessa. Ainakin keskustan Tiimarissa oli...Siis Hesan keskustan ;D

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Hakusessa olisi ihan tavalliset valkoiset C6-kirjekuoret kutsukortteihin. Rahaa ei viitsisi pistää niihin kovinkaan paljon. Ajattelin vain kysyä jos joku tietää mistä löytää halvimmat, ettei tarvitsisi ravata kaikkia Helsingin kauppoja läpi... Tiimariko? Kiitoksia etukäteen jos tiedätte! :-)

Link to comment
Share on other sites

Tarjoustalossa näytti olevan valkoisia kestävän tuntuisia kuoria n.1,80 euroa / 50kpl. Ei siis mitään sellasia superohuita vaan ihan tavallisia kirjekuoria. Hinta oli siis jotain 1,70 ja 1,90 välillä, en muista tarkkaan. Mutta edullisia silti ;) Ja Kirjatorillakin oli aika edukkaita: 2,50 euroa / 50kpl. Toivottavasti näistä oli apua  ::)

Link to comment
Share on other sites

Ja Prismoissa (ainakin) myydään Luontevat- merkkisiä sisuspainamattomia kirjekuoria. Paketissa mainostetaan: Valkoisesta erikoisvahvasta paperista valmistettuja kirjekuoria, soveltuvat erinomaisesti kortti- ja kutsukuoriksi.

40 kpl:een paketti oli jotain 2,20-2,70e.

Link to comment
Share on other sites

Guest Helilii ja terae

Malmin suomalaisessa kirjakaupassa oli vaikka mitä alennuksessa, myös kirjekuoria (eilen kävin)... en muista hintaa, en edes sitä, oliko alennus suuri..  valkoisia ja värillisiä, marmoroitujakin löysin.. ja paria kolmea eri kokoa...

Siellä oli myös valokuva-albumeita, värillistä paperia, yms alessa.. tuntui melkein siltä kuin puolet myymälästä olisi alessa...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...