Kaikkea mahdollista asiaa kirjekuorista


Guest bigmama

Recommended Posts

  • Replies 223
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Helilii ja terae

kyllä kirjekuoren voi taitella itse.. kokeilin juuri A4-arkista taitella, mutta siitä saa korkeintaan 100mm x 260mm -kokoisen kirjekuoren..

jos sen kokoinen kuitenkin kelpaa, niin ota yhteyttä privana, minulla kun on paljon noita hopeapapereita ylimääräisenä..

kirejkuoren taitteluohje löytyy muistaakseni ainakin sellaisen kirjan lopusta kuin "itse tehdyt kortit".

Link to comment
Share on other sites

Kävin sitten tutkimassa myös minä näitä kirjekuoria Suomalaisesta kirjakaupasta, Akateemisesta ja Tiimarista (ja parissa muussa liikkeessä) sekä Heinon tukusta. Kaikkialta löytyi samoja C5 punaisia kuoria, joita oli 20kpl paketissa, hintaa oli 1,2-4€ välillä. Heinon tukussa oli 1,20€ nämä eli sinne menen ostamaan, kunhan tarvitsen :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Heips!  

Osaako kukaan neuvoa mulle, mistä löytäisin neliönmuotoiset kirjekuoret (min. 15 cm x 15 cm) kutsukortteja varten?? Sinooperissa niitä kyllä on, mutta hinta on mielestäni karmiva: 9 eur/10 kpl!!! Jos ostan noita 7 pussia, joudun pulittamaan pelkistä kuorista 63 euroa!! :o

Kiitokset jo etukäteen!! :-X

Link to comment
Share on other sites

Kirjekuoret on kalliita ja versinkin tollaset erikoiskoot.

Oletko käynyt katsastamassa kirjakaupat ja tiimarit. En oikein osaa auttaa tamperelaisia, joten tästä ei ollut sulle varmaan hyödyä ollenkaan.

Itse ostin kalliit kirjekuoret, koska ne olivat samaa sarjaa kutsun kanssa (sinellin helmiäinen) ja ajattelin, että se on vähän niin kuin piste ii:n päälle.

Tampereella on kuulemma ollut välillä tasasin välein Sinooperissa ale kaikki paitsi sakset -40 %. Jos sulla ei ole kiire niin odota, jos vaikka tärppäis.

Link to comment
Share on other sites

JENN: Tiedätkö, minkä värisiä kuoria tuolta Akateemiselta saa??

Akateemiselta löytyy ainakin: valkoinen, kermanvärinen, musta, punainen ja sininen. Muita en muista. Kuuluvan Ordning & Reda sarjaan, joten eivät löydy muitten kirjekuorien luota. Myydään 20kpl pakkauksissa, mutta saa niitä ostaa yksittäiskappaleinakin. Toivottavasti auttaa!  ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Tavallisenkokoisia kullanvärisiä kuoria on tulossa Sinelliin parin viikon kuluessa, onko liian myöhäistä?

B6, pitkää ja neliökuorta on varastossa nytkin.

Kultakuoreen tarttuu kuulakärkikynä, geelikynä ja erilaiset liuotinpohjaiset tussit. Näissäkin on erilaatuisia, kokeilla täytyy tietysti. Ja hyvä konstihan on printata/kirjoittaa osoitteet ensin tarroille.

Link to comment
Share on other sites

Tiimarista löytyi ainakin kultaa ja hopeaa, tosin paketeissa missä oli kortitkin. Jos et löydä kokohopeisia, mieti että ostat vaikka vaaleanharmaat tai luonnonvalkoiset kuoret, ostat tavallista hopeanvärstä kartonkia tai mikksei foliotakin hätätapauksessa, leikkaat hopeasta pieniä kolmioita ja liimaat ne kirjekuoren vasempaan ylä- tai alakulmaan. Itse ostin aivan tavallilsia kuoria lidlistä, liimasin teemamme mukaisesti burgundinpunaisesta kartongista vas yläkulmaan punaisen kolmion ja sen keskelle tiimarista ostettuja sormustarroja. VAikka itse sanonkin, hyvännäköisiä tuli  :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...