Jump to content
Naimisiin.info

Servettirenkaat


tuittis

Recommended Posts

  • Replies 85
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Minä pyöritin pajusta servetti renkaat. Oli yllättävän helppoa ja niistä tuli ihan kivoja, valitettavasti minulla ei ole kuvaa liittää tähän. Pajun pitää olla vaan, joko tuoretta tai sitten uitettua, jotta se ei katkea. Materiaali on ilmaista ja aikaa ei mennyt kauaa. Tosin niiden pitää sointua muuhun  koristeluun, mutta meidän syyshäihin ne ovat juuri oikeat.

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...

Nostellaanpa tätä taas, josko jollakulla olisi ideoita/kuvia servettirenkaiden tekoa varten. Itse värkkäilen parhaillaan helmistä ja rautalangasta pätkiä, jotka olisi tarkoitus kiertää servettien ympärille. Vielä olisi kiva nähdä muidenkin ideoita :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

hienoja juttuja! mulla on kanssa idea, mutta täällä olis näköjään helpompia, varmaan halvempia ja silti toimivia ja hienoja malleja ja ideoita... täytyy nyt uudestaan miettiä mitä teen... muttä tälläset ajattelin: ostan hopean värisiä metallisia verhorenkaita niihin sitten vääntelen ohkasesta hopeasta rautalangasta yksinkertasen perhosen. :) paljon työtä, ja verhorenkaat maksaa ihan kivasti. onneks löysin halpojaki, kuten biltemasta ja ikeasta. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

tälläsiä siis ajattelin väkertaa suunnilleen 150 kpl... mitä mieltä ootte? joo ei oo symmetrinen, mutta mun mielestä ei tarviikkaa olla. tota pitää ihan pikkasen vielä tehdä, litistellä joitakin kohtia, mutta ei ollu työvälineitä. :P

http://www.aijaa.com/v.php?i=1186623.jpg

muoks. servetti ei sit tuu oleen tollanen... vaan ihan tavallinen valkonen/kerma. :)

Link to comment
Share on other sites

Mä pohdin, että jos servettirengas toimisi samalla plaseerauskorttina. Onko kukaan nähnyt missään sellaista? Meille tulee valkoiset damastiset lautasliinat ja teemaväreinä on suklaanruskea ja pronssi/kulta.

Link to comment
Share on other sites

me ajateltiin tehdä vaaleansinisestä lastunauhasta servettien ympärille olevat "renkaat",joihin sitten kirjoitetaan vieraan nimi.tulee renkaat ja paikkakortit samalla kerralla :)

Link to comment
Share on other sites

murmeli_: kiitti. ;D oon vaa ruvennu pähkäilee että onkohan ne oikeesti niin välttämättömät että jaksan niitä n. 170kpl vääntää... ;) saas nähdä. kyllä ne servetit paikoillaan pysyy ilman niitä renkaitakin... ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

mie tilasin paikalliselta nuorisoverstaalta ihanat syksyiset servetti"renkaat"

vaahteranlehteen kipsiä ja annetaan kuivua, ennen kuivumista kipsiin upotettu rautalanka ympyrä ja lopuksi vielä syysvärein maalatut. aivan ihastuttavast :)

ajattelin hyödyntää niitä myös paikkakortteina :P

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Minä tein tällaisia reilu 80kpl. Tai no, nyt on vähän päälle 60 valmiina, loppui rautalanka kesken :rolleyes:

img1022419.jpg

Lautasliinat tulee ihan yksiväriset vaaleanpunaiset. Nuo lumihiutaleet on irroitettu sellaisesta lumihiutaleketjusta, jota ostin Ellokselta. Ja sitten tein ihan vaan rautalangasta lenksut niihin, mihin lautasaliina sitten pujotetaan.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

:girl_smile:

Tämä servettirengas keskustelu on jäänyt aika vähäiseksi, niin nostetaan sitä vähän ylöspäin. Tässä siis edullinen vinkki servettirenkaiksi!

Itse ajattelin tehdä servettirenkaat pajusta. Halvaksi tulee, sillä materiaalia kasvaa jokaisella tienpientareella ja maanomistajat on vain onnessaan kun joku käy hieman "raivaamassa". Valmiit renkaat voi sitte spreyllä maalata teemaan sopiviksi. Halvaksi tulee, sillä pajurenkaat maksavat vain näpräämisvaivat ja purikllisen maalia. Keväällä uudet pajut ovat vielä hyvin "notkeita", joten niitä ei tarvitse edes liotella.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Meille tulee tämmöset, eli servettirenkaana sydänpiparimuotti ja siihen liitetään nimilaput. Teemaväriinä oranssi höystettynä sinisellä.. Teksti tulee sit paremmin, kun oikeet printataan, tämä oli nyt tällänen koevedos.. Mitä ootte mieltä?

Muokattu: , käyttäjä: martsu80
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

minäpäs vääntelin tällaiset paperinarusta. näitä tarvii tehdä siis n. 60kpl.

img0650okp.th.jpg

img0649yuj.th.jpg

Muokattu: , käyttäjä: Tuu-tikki
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Hei onpa kiva ketju! Mullakin vielä ihan suunnitteluvaiheessa koko homma.. Olin ajatellut päästää itseni helpolla :girl_blum: (teen tosi paljon itse koristeita yms meidän häihin) ja tilata Now&Foreverilta nimikoidut servetit ja laittaa niihin vain organza- tai satiininauhaa ympärille. Mutta nytpäs inspiroiduin keksimään jotain uutta.. Näin äkkiseltään ajattelin, että josko ostettaisiinkin ihan vaikka ikeasta valkoiset servetit, tekisin taikataikinasta sydämiä jotka maalattaisiin punaisiksi, ja sydämet liimattaisiin edelleen kultaiseen tai punaiseen satiini- tai organzanauhaan.. Tai miksei sitten kultaiseen rautalankaan? Teemavärit pääsis ainakin taas edukseen. Sydämiin voisin sitten kirjoittaa sen tekstin minkä olisin painattanut servetteihinkin, eli meidän nimet ja päivämäärä! Säästyis taas vähän rahaa, oon huomannu et jos mikään muu ei häiden järjestelyssä suju kuin itsestään, niin ainakin rahaa saa palamaan kyllä joka käänteessä :girl_haha: Täytyypä yrittää tekaista esimerkkikappaletta!

..Tai olisko ihan hölmöä jos ne sydämet liimaisikin valkoisiksi/punaisiksi maalattuihin pyykkipoikiin, jolla nipsaisis servietin kiinni reunastaan? Mahtuishan se teksti siihen pyykkäriinki!! Ja kun oon sellasia pyykkipoikia tekemässä kuitenkin, kun ripustetaan seinille naruja, joihin kiinnitetään meidän lapsuuskuvia ja kuvia meistä jne.. Täytyypä tosiaan alkaa kehitellä eri systeemejä! :girl_sigh:

Muokattu: , käyttäjä: *Mona
Link to comment
Share on other sites

Me tehtiin meidän servettirenkaat helmistä. Aluksi oli tarkoitus käyttää renkaisiin valkoisia, kultaisia ja ruskeita helmiä, mutta niistä tuli niin sekavan näköiset, että suunnitelma muuttui. Pelkkiä ruskeita helmiä siis, lautasliinaksi tulee kankainen, valkoinen lautasliina. Yksinkertaista ja tyylikästä mun mielestä! :) Tässä vielä jonkinlaista kuvaa..

8143010478548690456web_0.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Helppo lautasliinarengasohje, ja varioitava:

Leikkaa vessapaperirulla saksilla neljään osaan, muotoile uudestaan pyöreäksi, liimaa pintaan haluamaasi paperia ja koristeita.

Mä käytin liimattavana paperina leveätä avattua paperinarua, joka sattumalta on just sen levyistä että siitä riittää renkaan ympäri. Ohuet liiat reunat voi liimata toiselle puolelle.

KOristeeksi voi liimata vaikkapa kiiltokuva, jonkun teemakuvan, napin, tarran...

Link to comment
Share on other sites

Tällaiset oli meillä. Olin kyllä tyytyväinen lopputulokseen- vaikka itse sanonkin:) tehty siis lastunauhasta, satiininauhasta ja helmistä.

Muokattu: , käyttäjä: K82
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Kattaus_servettirengas_paju2.jpg

Tällainen meillä oli mielessä, mutta hopeisina

Servettirenkaat_1.jpg

Pajurenkaat ennen spreijausta krominvärisellä spraylla

Servettirenkaat_2.jpg

Koemaalattu rengas :) Anteeksi kamala tausta. Kuvitelkaa ideakuvan tapaan kattauksessa.

+ Helpot tehdä

+ Luontoystävälliset

+ Ei maksa mitään

+ Tuo persoonallisuutta ja itse tehdyn tuntua häihin

- Joskus pajunoksat eivät kunnolla pysy renkaina, vaan lähtevät avautumaan

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...