Montako menu/ohjelmaa


Hiven

Recommended Posts

Meille tulee jokaiselle vieraalle menukortti lautasliinan väliin. Mutta uskoisin, että riittää ihan hyvin yksi kumpiakin, koska tuon enempää ei vieraita pöydässä istu, riippuen tietysti onko pöytä pyöreä vai suorakaiteen muotoinen..

Meillä on suorakaiteen muotoiset pöydät, johon mahtuu 10 vierasta istumaan, joten laitamme kaksi ohjelmakorttia pöydälle.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Meille tulee lehtinen, jossa on samassa kirkko-ohjelma, hääjuhlan ohjelma, ja menu. Nuo lehtiset jaetaan jo kirkon eteisessä, mutta pitäisikö sellainen antaa ihan jokaiselle oma, vai esim. vaan yksi yhdelle perheelle, vai kuinka? Eli paljonkohan niitä pitäisi vieraiden määrään nähden askarrella?

Link to comment
Share on other sites

[Fandango link=1179078363/0#9 date=1184875650]Meille tulee lehtinen, jossa on samassa kirkko-ohjelma, hääjuhlan ohjelma, ja menu. Nuo lehtiset jaetaan jo kirkon eteisessä, mutta pitäisikö sellainen antaa ihan jokaiselle oma, vai esim. vaan yksi yhdelle perheelle, vai kuinka? Eli paljonkohan niitä pitäisi vieraiden määrään nähden askarrella?

Mulle iski tuo sama idea tänään väkerrellessäni kirkko-ohjelmia ja tuskaillessani, että vielä pitää menulappusetkin tehdä.. Isketään kaikki samaan; Kirkko-ohjelma, menu, hääohjelma, istumajärjestys. Ja määräksi minä ajattelin yksi per pariskunta/perhe. Eli periaatteessa niitä pitäs tehdä yhtä monta kuin lähetettyjä kutsuja -jos kaikkien oletetaan saapuvan paikalle..  ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Meille piti tulla yksi menu/ohjelma-tötterö yhteen kuuden hengen pöytään, tai pöydät ovat pitkiä mutta aina 6 ihmistä kohti yksi töterö.

nyt kävi ilmi, että juhlapaikan pöydät ovat aika kapeat. Pöytiin on tulossa paljon kynttilöitä, joten en haluakaan

tulipaloriskin takia pöytiin mitään ylimääräistä. Menut laitetaan buffet-pöytien päihin isoihin tauluihin. Jonossa on varmasti aikaa tutustua siihen ja ohjelma tulee kirkko-ohjelman taakse. Näin ei tarvitse pöytiin laittaa mitään paperitavaraa nimikorttien lisäksi.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 4 months later...

Voiskos tehdä ohjelman, jossa olis samassa menu. Jaettais vieraille ennen kirkkoa? Jokaiselle tulis oma. Se olis siis sellanen A4 vaakasuoraan taiteltuna. Tulis ohjelma kirkossa (mm. virren sanat) ja ohjelma juhlapaikalla (=ei juurikaan ohjelmaa) ja sitten menu. Onko liikaa?

Kun meillä on kans aika pienet pöydät, leveys on vaan 70cm, joten ei viittis änkeä niihin mitään "turhaa". Kynttilöiden joukkoon varsinkaan en halusia laittaa mitään palonarkaa.

Link to comment
Share on other sites

Kaveri oli helmikuussa tehnyt tosi nätit vihkoset jo kirkossa jaettavaksi. Niissä oli juurikin mm. virren ja hääjuhlan yhteislaulujen sanat, ohjelma (tai ehkä pikemminkin päivän tapahtumajärjestys) pääpiirteittäin ja heidän yhteinen tervetulotoivotuksensa, jossa kehotettiin vieraita tulemaan käymään heidän luonaan uudessa kodissa. Tosi kaunista. Vihkosen kansien tyyli oli sama, kuin kutsukortissa, koko vähän suurempi. Sisälle oli kiinnitetty kansien selkämyksen ympäri kierretyllä nauhalla pari taitettua samankokoista tekstisivua.

Menu olisi laitettu pelkästään noutopöytään, mutta kuulin jälkikäteen, että se oli unohtunut (ja en kyllä osannut sitä kaivatakaan, ei se niin ehdottoman tarpeellinen osa juhlaa ole mielestäni...Jo kutsussa oli myös infottu, että kaikki on vähälaktoosista, ja kukaan ei ollut ilmoittanut muita allergioita, joten mitään "gluteeniton"-kylttejäkään ei tarvittu). (Muoks: Ainiin...) ... ;) Niin siis että sellaiseen olisi sen menun halutessaan voinut toki lisätä.

Muokattu: , käyttäjä: Malssi09
Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...
  • 6 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...