Jump to content
Naimisiin.info

Ruusuja suodatinpusseista


jansq

Recommended Posts

Mitenkäs nuo valkaistut suodatinpussit, onko se sävy yhtään luonnollinen jos ajattelee että haluaa valkoisia ruusuja (vrt. kimpussa valkoiset ruusut)? Vai pitäisikö nekin värjätä kuitenkin?

Mietittiin siis siskon kanssa että pääsisi aika vähällä jos niitä ei tarvitsisi värjätä ollenkaan.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • Replies 207
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 2 weeks later...

ehdottoman hyvä ratkaisu tuo että maalaan terälehdet ensin, nimittäin maalatessa kukkateippi vettyy ja terälehdet lähtee irti.... kun teen kukan maalatuista terälehdistä tiedän että väriä on tasaisesti ja voin heti muotoilla kukan. Huomasin myös että kun kiepautan kukkateippiä rautalangan päälle ihan ensimmäiseksi, pysyvät terälehdet paremmin paikoillaan eivätkä valu :girl_sigh:

Onko kukaan muu tekemässä näitä ruusuja? Tulee kyllä tosi sieviä ja melko aidon näköisiä, samalla menetelmällä olen nyt väsännyt muitakin kukkia, en tiedä muistuttaako mitään oikeaa kukkaa, ovatpahan kivan näköisiä kimpun täytteitä :-X

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Vautsi minkä näkösiä olette saaneet aikaan! Niin aidon oloisia! :D

Taidanpa minäkin kokeilla, vaikka en mikään askartelun ihmelapsi olekaan. :D Näyttää aika yksinkertaileta loppujen lopuksi tehdä. ja jos mä en onnistu, niin onneksi minulla on ihana kummitäti joka osaa tehdä käsillään vaikka ja mitä. On tehnyt mulle mm. pari ruusua kahvipusseista :D

Voisin vaikka heti tänään käydä vähän ostamassa tarvikkeita ja kokeilla. Ensin kyllä teen ihan valkoisia, nehän vissiin pystyy värjäämään sitten kun valmiita ovat, vai olenko ymmärtänyt oikein?

Link to comment
Share on other sites

Mäkin innostuin tähän hommaan. Ekat meni aika lailla kyseenalaisiks, mutta tekemällä kehittyy! Tosi kauniita tulee, ja heti kun saa rutiinin, niin aika helposti ja nopeastikin. Mä oon ainakin käyttäny sitä teippiä vähän runsaammin kuin ohje sanoo, ja ilmiselvästi (tiimariteippi) on sen varran joustavaa, ettei mitään ongelmia oo ollu a) maalauksen/vettymisen, b)ruusun avaamisen ja c)terälehtien paikallaan pysymisen kanssa. Mun mielestä niitten sisempien terälehtien ei ees tarvii kauheesti aueta, mutta kyllä siihen saa pikkusen voimaa käyttää, ei se suodatinpussi (varsinkaan maalattuna) eikä teippi ihan vähästä säikähdä :)

Link to comment
Share on other sites

Vetäisin muuten maalamisen ja muotoilun jälkeen ruusujen pintaan ihan markettihiuslakkaa. Sai vähän kiiltoa ja ehkä lisäkestävyyttäkin (ja Garnierin lakasta tuli bonuksena hyvä tuoksu :D). Sen totesin myös, että mitä enemmän jaksaa käyttää aikaa nättien terälehtien leikkaamiseen ja kasaamisessa asetteluun, niin sitä parempaa jälkeä tulee. Näin koulutetaan kaikki-mulle-heti-vähän-äkkiä -luonteista ihmistä huolellisuuteen :D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 5 months later...

Meille tulee hääpöytiin suodatinpussiruusuista pöytäasetelmat, yhteensä 25kpl, ja kuhunkin asetelmaan 9kpl ruusuja :) Olen värjännyt pussit etukäteen veteenohennetulla akryylimaalilla ja elintarvikevärillä(tulee kaksiväriset). tulee todella tasavärisiä, vaikka väriä meneekin vähän hukkaan, ja on minun mielestä paljon nopeampaakin noin päin. Kuivaa n.2h ja uus satsi narulle kuivamaan, pyykkipojilla vaan kulmasta kiinni.

olen nyt värjännyt 1200 pussia, vielä on 600 tuolla odottamassa. Täytyy siis tehdä muutamia ylimääräisiä kun vasta toukokuussa teen asetelmat valmiiksi ja avaan ruusut niin eivät mene ruttuun. (häät 28.5)

Odotan innolla vieraiden kommentteja, ja ompahan oman näköistä eikä kaupan valmista ja kallista.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 4 months later...

Tässä mun ruusukokeilut:

suodatinpussit värjätty etukäteen:

P1000941.jpg

Tässä ruusu ensin kootti ja sitten kastettu väriaineeseen: (vettä ja elintarvikeväriä)

P1000938.jpg

P1000937.jpg

Ajattelin nyt tehdä talven aikana joka pöytään kaksi ruusuasetelmaa josssa kummassakin on 3 ruusua. Siihen pari lehteä mukaan tyyliin näin:

images.jpg

Jos nyt talven aikana sais kaikki reilu 120 ruusua tehtyyn niin sit ens keväänä kesänä vois ne dippailla ja kuivata narulla ja sit vasta avata. Säilyvätkin paremmin varmaan kun niiden antaa olla "nupussa" säilytyksen ajan. Vielä pitäs kokeilla lehden tekemistä ja värjätä kaikki ruusutikut vihreeksi ennen kun sarjatuotanto pääsee rullaamaan. :girl_sigh:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

vinkatkaa mulle se ohje! :) siis tosi kivoja ja varmasti tulee myös meijän häihn! :girl_haha:

Ohjeeseen löytyy linkki tästä ketjusta, selaa pari sivua taaksepäin. Löytyy myös jos menee Martha Stewartin (en muista kirjotetaanko noin) sivuille ja laittaa hakusanaksi paper rose

Töpselillä ollut kaunis kattaus!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...