Mitä te heittelette?


siipiveikkosi

Recommended Posts

  • Replies 511
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

  • 1 month later...

Mä mietin, että meidän ollessamme kirkon portailla, voiskohan esim. kaasot ja bestman päästää sydämenmuotoiset ja punaiset foliopallot (vois vaikka lukea I love You) ilmaan. Joku ottaa varmasti esiin tän luonnon"turmelemisen", mutta jos kyseessä ois vaan 3 ilmapalloa omissa häissäni, ni mä en kyllä siitä ala ottamaan huonoa omaatuntoa...

Link to comment
Share on other sites

Päätimme sittenkin (toisin kuin edellisessä postauksessa kerroin) jättää tähtisädetikut käyttämättä. Syy on yksinkertaisesti se, että ne eivät kerta kaikkiaan tule näkymään juuri yhtään jos aurinko paistaa (todettiin tämä kirkkoharjoituksissa). Miehen ehdotuksesta päällemme heitetään siis merisuolaa... Suolan nyt ainakin pitäisi sulaa maahan eikä jäädä kenenkään poimittavaksi :) En ole kuullut, että näin olisi tehty, mutta toivottavasti tämä toimii ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Pitkällisten pohdintojen jälkeen päätettiin miehen kanssa, että meidän vieraat saa puhallella saippuakuplia, kun tullaan kirkosta ulos :) Tilasin tosin 48 putkiloa saippuakuplia ja vieraita on joku 70, mutta halukkaat saavat sitten ottaa saippuakuplikset :) (kaikki ei kuitenkaan halua..).

Pitää nyt vaan toivoa, että hääpäivälle sattuis ihana auringon paiste, niin kuplat näyttäis tosi kivoilta kuvissa <3

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Ihana tuo pikkukäpyidea. Sopisi hyvin johonkin syksyisiin tai luontoaiheisiin häihin. :girl_smile:

Meillä puhalletaan saippuakuplia. Mietitään vaan, että annetaanko ne puhallettavaksi lapsille vai joillekin muille? Osaako lapset niitä puhaltaa ylöspäin ja kohti meitä?

Kaverini häissä oli saippuakuplia. Ne näyttivät ihanalle, mutta kaikki eivät puhaltaneet niitä, joten niitä oli liian vähän... Kannattaa siis ehdottomasti antaa niitä kaikille puhallettavaksi, jotta niitä on riittävästi. Lisäksi kannattaa aloittaa niiden puhaltaminen jo ennen kuin hääpari tulee ulos, jotta niitä leijailee ilmassa jo valmiiksi! :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Täällä oli joku laittanut joskus, että heidän häissään heilutellaan/huiskutellaan nauhoja, ja ehdotin sitten sitä miehelle niin tykästyi ideaan. Pitäisi tilata lastusatiininauhaa, josta sitten saisi tehtyä pitkät nauhat mitä vieraat voisi sitten heilutella kun tulemme kirkosta.. :)

En riisiä saati muutakaan heitettävää ole ikinä häihin halunnut.. Saippuakuplia mietin, mutta ne on olleet niin monissa häissä nyt viime vuosina, että haluan jotain erilaista.. Noi nauhat nyt kuulosti parhaimmalta!

Link to comment
Share on other sites

Kaverin häissä kirkon portailla vain hurrattiin, ja riisin heittely tapahtui sitten juhlapaikan pihalla, kun he saapuivat paikalle. Hyvä idea, jos haluaa pitää kiinni riisin heittämisen perinteestä, mutta kirkon pihalla se ei ole sallittua.

Minäkin olen miettinyt noita nauhakeppejä. Pitääpä kokeilla minkäpituisella nauhalla tuo toimisi - tuskin tarvii voimistelijoiden nauhojen pituisia.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...