Jump to content
Naimisiin.info

Mitä te heittelette?


siipiveikkosi

Recommended Posts

  • Replies 511
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Meidän vihkikirkossa on aika päinvastainen politiikka kuin monissa muissa - kuulemma ruusun terälehtiä ei saa heitellä, riisiä sen sijaan saa. Olen joka tapauksessa kallistumassa saippuakuplien puolelle niin ei tarvitse vääntää kättä seurakunnan väen kanssa heittelyistä. tähtisädetikut kuulostivat kyllä myös ihanilta, meilläkin on tulossa talvihäät samoin kuin i_sabelillä! :give_heart:

ps. meillä heitellään välillä myös lautasia seinään, jos oikein ketuttaa. tai kirjoja.

^otsikosta inspiroituneena

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Jaan tästäkin aiheesta kokemukseni. Kun riisiä tai muuta linnunruokaa ei saanut heittää, päädyttiin raesokeriin. Näyttää kuvissa riisiltä, on levyttä mutta lentää hyvin, on halpaa ja liukenee veteen ensimmäisen sateen tullen. Sain tälle vielä suntiolta siunauksen, tosin vasta juuri kirkon ovella sisään mennessä. Sokeri tahmasi käsiä vähän, mutta ei esimerkiksi liuennut vaatteiden sisään ja tahmannut, vaan pysyi kuivana ja kiinteänä ja rapisi sitten hotellissa lattialle, kun riisuin korsettia illalla. Hyvä ratkaisu sis kaikin puolin.

Noin Kartio kertoi kokemuksistaan :) Me olemme miettineet juuri raesokeria, suolaa tai sitten jotain jyviä, koska kirkkomme edessä ei saa heittää riisiä.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Me ei heitellä, huiskutella tai puhallella mitään. Esiintymiskammoinen sulhanen rauhoittui sillä tiedolla, ettei kirkosta poistumisesta tarvitse tehdä "ohjelmanumeroa", tullaan kirkosta varmaankin ulos ihan kahdestaan ennen vieraita tai vaihtoehtoisesti samaan aikaan heidän kanssaan. Kuvat kuitenkin poistumisesta saadaan, joten tämä riittäköön minulle ^_^

Tähtisadetikut olis kyllä ihania.

Link to comment
Share on other sites

Meillä ollaan päätymässä saippuakupliin, kun niistä tykkään muutenkin niin paljon:) Ainoa pelko on, että ne kuplat jättää jälkiä vaatteisiin... Onko kenelläkään saippuakuplista kokemusta?

Link to comment
Share on other sites

^Voi ei! Miksi mä en oo kuullu näistä aiemmin :( no mentiin kuitenkin jo ostamaan riisit. Jos jotain positiivista tästä haen niin riisi on ainakin halvempaa :D saako kysyä Pelargonia mistä hankitte noi kuplat?

Me tilattiin niitä ihan hääpukuliikkeestä, Turun Fianceesta. Nopealla googlauksella näyttää siltä, että niitä taitaa olla myynnissä muissakin hääpukuliikkeissä. Halvemmalla kyllä pääsette tuolla riisillä, nuo maksaa 1 €/pullo. Mutta jää kuitenkin kiva pieni muisto sitten vieraille siitäkin hetkestä :)

Link to comment
Share on other sites

Guest Enchante

Meillä ei heitetä mitään. Yksi syy on se, että häät ovat talvella, joten en tahdo seisottaa vieraita pakkasillassa yhtään ylimääräistä. Harmittaa, sillä pimeässä illassa tähtisädetikut olisivat olleet kaunis vastaanotto kirkosta ulos astellessa!

Link to comment
Share on other sites

Saippuakuplia meillä kun kaikenlaiset riisit on kielletty. Olin ajatellut että hankin kaikille vieraille omat putkilot, mutta näitä lukiessa tulin vähän epävarmaksi. Nyt joku rouviintunut / kaasona toiminut asiantuntevaa mielipidettä tähän. Jos on 44 kutsuttua vierasta joista lapsia 3 (jotka ainakin haluavat) niin paljonko varaan saippuakuplapulloja? Onko 40 overkill? Tai jos kaikille annetaan omat onko tuhlausta? Ollaan teetetty tarroja joissa lukee minun etunimi sydän sulhon etunimi ja nämä ajattelin lätkäistä niihin saippuakuplapulloihin (en halua siis niitä kuoharipullon näköisiä vaan niitä simppelin mallisia).

ELI Minkä verran tulisi saippuaputkiloita varata ?

Link to comment
Share on other sites

Meidän häissämme saippuakuplien menekki oli kyllä hyvä. Ostin saippuakupla putkiloita 75kpl ja vieraita häissämme oli vajaa 90. Ainoastaan 5kpl saippuakuplia jäi tähteelle. :) Nämä ylijääneet haluan säilyttää muistona itselläni häälaatikossa.

Itse olin tosi positiivisesti yllättynyt, kuinka innokkaasti vieraat ( myös miehet! :)) halusivat puhaltaa saippuakuplia... Näyttää tosi ihanalta jälkikäteen valokuvissa.

Muokattu: , käyttäjä: miuski85
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Itse en ole järin innostunut mistään jyväsistä tukassa tai tissivaossa. :lol: Joten mitään heitettävää tuskin tulee. Saippuakuplat olis ihania, mutta jäätyisivät varmaan jo siihen tikkuun talvihäissä. Tähtisadetikut on vahvana ykkösenä suunnitelmissa ja varavaihtoehto vois olla jotkut pienet kilikellot, joita vieraat vois kilkutella aikansa kuluks. :girl_wink:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...