nedis

Häät 2015 (yhdistetty)

982 viestiä aiheessa

^ Täällä kiinnostunut tiedustelee miten eilinen vierailu juhlapaikassa sujui? :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^ Buffy, kiitos kysymästä. Juhlapaikan katsastus meni erinomaisesti, oli juurisellainen kuin haluttiin. :girl_dance:

Paikka meni varaukseen ja häät aikaistuivat viikolla, hääpäivä on 7.2.2015. Juhlapaikaksi valittiin Salmisali http://www.salmisali.fi/valokuvia.html oheisesta linkistä pääse katsomaan kuvia. Paikan sopimukseen kuuluu mukaan Anninjuhlapalvelun catering, eli catering on myös hoidossa. Kaksi tärkeää siis jo hoidettu (ennakkomaksukin tehty, joten sopimus on sitova molemmin puolin), enää kirkko pitäisi varata (mutta siihen on vielä aikaa) :girl_smile: . Sen jälkeen ei oikeastaan ole kuin kutsut + muut askartelut, ehkä save the day-kortit sukulaisille, koristeiden yms. suunnittelu (IKEAan hyvällä syyllä ->), toki morsiuspuku myös.... No ihan liikaa kuitenkin.

 

Taidankin suoraan mennä ihailemaan morsiuspukuja, ja haaveilemaan omastani. Kaaso pitäisi saada vain Hämeenlinnasta Helsinkiin viikonlopuksi, täytyy pyytää oikein kauniisti. :give_rose:

Muokattu: , käyttäjä: Ms-Jonna

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onpa upea juhlapaikka! :girl_pinkglassesf:  Paljonko teille tulee vieraita?

 

Käytiin hakemassa Turku Touringista opas, jossa on listattu kaikki Turun seudun juhlapaikat 100 km säteellä. Sitä ollaan nyt selailtu ja päässä vaan pyörii kun on niin paljon kivoja vaihtoehtoja. Vinkiksi siis muillekin turkulaismorsiammille!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^niin on :girl_in_love: , en millään malttaisi odottaa. Toisaalta puolitoista vuotta taakse päin ajateltuna, tuntuu erittäin lyhyeltä ajalta. Joten uskon ajan menevän nopeasti, ja hetken päästä huomaankin häiden olevan jo ylihuomenna :rolleyes: .

Vieraita meille on tällä hetkellä tulossa 72 joista 5 on lapsia, kaverini mukaan pitää lisätä vielä yksi baby laskuihin. Mietin että onkohan kyseinen miekkonen vielä tietoinen asiasta? :girl_haha:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Iiks! Pikapäivitys puhelimella; meillä olisi tunnin päästä meno tutustumaan hääjuhlapaikkaan!! Jännittää ihan hulluna.. :o:D

Meen yöksi töihin niin kirjoitan sitten kuinka meni, jos ei kamalan kiire yö ole :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^ Jee! Kerrohan sitten meille miten meni! :)

 

Olen tässä lähiaikoina lähetellyt tarjouspyyntöjä eri paikkoihin saadakseni käsitystä siitä, mitä kaikki oikeasti maksaa ja saisin tehtyä pitävän budjetin. Ollaan kyllä iloisia siitä että meidän häihin on vielä aikaa, ehditään rauhassa säästämään rahaa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me ollaan nyt käyty katsomassa kahta paikkaa ja vielä kaks pitäis käydä katsastamassa torstaina. Suosikit alkaa kyllä jo löytyä. Halusin käydä katsomassa nämä nyt vielä ennen lumien tuloa niin sitten vuodenvaihteessa on helpompi tehdä päätöksiä. Tä tekee kyllä jo heti paljon konkreettisemmaks tätä suunnittelua. :girl_sigh:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Noniin! Hääpaikka käyty katsastamassa ja ERINOMAISEKSI todettu! :tender: Tuntui vaan ettei oikein osannut vielä kysellä paljon mitään, mutta onneksi paikan pitäjä tuntui tietävän mitä tekee ja osasi kertoa esimerkkejä aiemmista vastaavista tapahtumista paikassa ja kertoi kuinka toimitaan jatkossa.. (Käytännössä jatkuu suunnitteluhommilla ja vasta noin vuoden päästä ruvetaan tositoimiin)

 

Meillähän suunnittelu tosiaan lähti käyntiin nimenomaan hääpaikan mietinnästä; asustamme kainuussa, ja täällä on aika nihkeästi sellaisia paikkoja jotka minua (ja sulhoa) miellyttää. Tämä, minne häitä nyt ollaan suuntaamassa, oli sellainen paikka minkä luulin olevan vain turha unelma, jota ei voi tällainen tavantallura saavuttaa; laitoin kuitenkin piruuttani sähköpostilla kyselyä, onko häiden vietto ko.paikassa kuinka mahdoton ajatus, ja millaisilla kustannuksilla. Alunperin oli tarkoitus että tehtäisiin talkooporukalla kaikki tarjottavat itse, mutta kun tämä juhlapaikan ravintoloitsija halusi välttämättä tehdä tarjouksen mieleisistä eväistä, niin yllätys oli suuri hinnan kohtuullisuudesta!

 

Tämänhetkisten verotusten mukaan ilman alkoholeja kaikki tulisi kustantamaan 25,50€/hlö (Meillä vieraslistan henkilömäärän raakaversiossa kutsuttavia olisi noin 110hlöä). Hinta sisältää siis ruoat seisovasta pöydästä, tilat, valkoiset liinat pöytiin, äänentoisto/av välineiden käytön sekä käyttäjän niille, sekä tietenkin henkilökunnan tarjoilemaan/korjaamaan astiat pois. Hintaan kuuluu myös paikan loppusiivous. Koristelemaan saa mennä jo keskiviikosta lähtien (kun häät siis lauantaina), ja paikanpäällä on myös baari auki, jos vieraat haluavat nauttia muita alkoholijuomia viinin lisäksi. :grin:  Paikassa on myös runsain mitoin tilaa, että pystytään pitämään tunnelmalliset, muttei kuitenkaan ahtaat talvihäät. :girl_in_love:

 

Uskomatonta että tämä asia, minkä koin itse alunperin vaikeimmaksi, sutjaantuikin näin "helposti". Toivon sydämestäni että kaikki muukin loksahtelisi kohtuudella paikoilleen eikä tapahtuisi mitään kamaluuksia.. :unsure:

 

ONNEKSI tosiaan on vielä aikaa miettiä ja suunnitella kaikkea! Kiva lukea teidän muidenkin kuulumisia ja hauska nähdä että meitä on jo näinkin monta v.2015 morsianta! :girl_smile:

 

Mietin tuossa että milloinkohan kannattaisi ruveta katsastelemaan hääpukuja; syysale varmasti olisi hyvä sauma saada puku edullisesti, mutta ehtineekö enää vuoden päästä (kun hääpäivä olisi se 21.2.2015)?

 

Muoks: teinpäs sitten joutessani myös tuon hääpäivälaskurin ;)

Muokattu: , käyttäjä: Lilja-

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^ Mahtavaa! :) Ja todella edullinen paikka!!

 

Mun mielestä ei olisi lainkaan huono idea käydä nyt jo katsomassa ja sovittelemassa pukuja, jos sieltä syysaleista löytyisikin se mieluinen puku. Ja jos ei löydy, niin sitten on vielä koko ensi vuosi aikaa etsiä. Puku on kuitenkin sellainen missä pystyy säästämään paljonkin jos käy tuuri.

Muokattu: , käyttäjä: Buffy

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^Kaunis tuo siviilivihkimiseen ostamasi mekko :girl_smile:

 

Polttelisi kyllä jo kamalasti lähteä mekkokaupoille niitä mahdollisia syysaleja katsomaan, mutta kun olen hiukan pyöreämpää mallia, ja tällä hetkellä elämäntaparemontti menossa (aloitettiin sulhon kanssa joskus puoli vuotta sitten ja tähän mennessä painoa jo lähtenyt reilut -10kg), niin vähän hirvittää ajatus että jos/vaikka saisinkin mekon nyt jo edullisesti, niin entä jos se onkin ihan väärän kokoinen sitten lähempänä aikaa.. Ei niitä kuitenkaan ihan mielinmäärin pysty muokkailemaan ilman että mekon malli/ryhti kärsii...

 

On tämä mulla aina niin "vaikeeta" ainakin ajatuksen tasolla, mietinköhän ihan liikaa?? :girl_sigh:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^ Kiitos! :) Laitanpa tähän nyt kuvavilautuksen tuosta vihkimekostani, ei nimittäin näytä ihan samalta mun päällä kuin tuossa mallikuvassa :D

 

Tässä muuten kuvavilautuksena myös kuvia varsinaisesta hääpuvustani, hieman täytyy saada painoa pois häihin mennessä, jotta vetskarin uskaltaa laittaa kiinni ylös asti.

 

Muoks. kuvavilautukset pois :)

Muokattu: , käyttäjä: Buffy

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Vihdoinkin uskaltaudun tähän ketjuun! Saatiin lopulta hääpäivä päätettyä tänä kesänä ja hiljalleen olemme aloittaneet suunnittelun. Mies on antanut minulle luvan suunnitella rauhassa, lähinnä olemme nyt yhdessä keskustelleet vain budjetista ja juhlapaikoista. Ensi viikolla olemme menossa katsomaan erästä ylivoimaisesti kiinnostavinta juhlapaikkaa. Toivottavasti paikka on yhtä upea luonnossa kuin mitä se on kuvissa.

 

Ihana lueskella myös teidän muiden 2015-morsmaikkujen suunnitelmista! Ja Buffy, todella kauniita nuo molemmat pukusi. Erityisesti huokailin ihastuksesta Monique Lhuillierin pitsiunelman kohdalla, sopii sinulle erinomaisesti :-* 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^Tervetuloa :)

Buffy: sinulla on tosi kaunis morsiuspuku, rohkaisit minuakin hankkimaan jo morsiuspuvun jos oikea löytyy. Itselläni alkaa kiinteytyskuuri tässä talven aikana, ja tarkoituksena olla kesäkunnossa 2014. Joten voi olla, että puvun hankkiminen jää ensi keväälle.

Meidän häiden suhteen ei ole tapahtunut mitään uutta, koska palasin tällä viikolla töihin viikonsairasloman jälkeen. Ja niin kuin arvattavissa töitä oli paljon jäänyt rästiin, mutta eiköhän ensi viikolla helpota. Jos vaikka pääsi vimeistään ensi viikolla kirjoittamaan taas blogiankin. Lisäksi olemme nyt ajatelleet kilpailuttaa valokuvaajia ja bändejä sekä dj.tä, jos saataisiin heiltäkin jo tarjouksia keväälle 2015. Onko teillä ehdotuksia näihin?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitos ihanat Lilja, Ronteliini ja Ms-Jonna:give_heart: Ja Ronteliinille tervetuloa meidän 2015-morsianten ketjuun, kiva kun uskaltauduit jo mukaan! Voisin kuvitella että vuodenvaihteesta eteenpäin meidän ketjulaisten määrä kasvaakin sitten tasaisesti. Liljalle piti sen verran vielä kommentoida, että huikean hienosti olet jo saanut painoa pudotettua! Sinuna saattaisin vielä malttaa puvun hankkimisen kanssa, mikäli tarkoitus on pudottaa painoa vielä lisää. Olen samaa mieltä siitä, että kyllä sen puvun malli ja muoto väkisinkin kärsii jos sitä kovastikin joudutaan pienentämään tai muokkaamaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tänään lähti tilaukseen illan kakkospuku, joka tullaan näkemään loppuillasta hääjuhlassa ja jatkoilla päälläni (jos vai istuu päälleni). Tilasin puvun Zalandosta, josta olen kuullut hyvää ystäviltäni. Jännittää kuinka puku tulee istumaan päälleni, vai näytänkö vaateripustimelta. Alla kuva tilatusta puvusta, kyseessä Jane Normanin suunnittelema juhlapuku. Rakkautta ensi silmäyksellä :girl_pinkglassesf:, toivottavasti näyttää yhtä kauniilta päälläni.

 

J2721C01I-A00@1.1.jpg

 

 

Lisäksi olen jo katsellut morsiuspukuja, ja suunnittelen varaavani ajan Niinattareen. Kun vain saisin kaasoni käymään Espoossa. Puku on Lillian Westin suunnittelema, ja olen aivan totaalisen rakastanut siihen. Alla kuva puvusta

 

BB-lillian-West-6303_03_300.jpg

 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^ Ihania pukusuunnitelmia Ms-Jonnalla! Sopisivat erittäin hyvin myös yhteen nämä kaksi pukua. Kävelin pari viikkoa sitten Turun Fianceen ikkunan ohi, ja siellä oli juurikin tuo Lillian Westin puku esillä. Näytti tosi kauniilta ja sirolta ja varsinkin tuo kirjailu tuossa vyötäröllä on hieno.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Todella kauniita pukuja sekä Buffyllä että Ms-Jonnalla :tender:

Kiitoksia Buffy :)  Kyllä se on tarkoitus vielä saada poisa tuota painoa ainakin sen toiset 10 niin silloin ruvettais jo lähentelemään ihan oikeasti sitä normaalipainoa... Mutta elinikäinen elämäntaparemppahan tämä on! Ehkä minä jätän sen puvun oston vielä ensi kesän maille JOS ei nyt satu että joku puku on sellainen, että suorastaan hyppää syliin :D

 

Onkohan teillä muilla näissä suunnitteluissa sama kuin mulla?; aina välillä ensinnäkin on ihan älyttömästi ajatuksia häistä ja tekisi mieli jo tehdä paljon konkreettisia asioita eteenpäin, ja toisinaan taas on päiviä jolloin ei kiinnosta ollenkaan (ei tule edes ajateltua koko asiaa).

Ja sitten taas on ikäänkuin sellaisia kausiluontoisia päiviä, että toisina päivinä tulee päälimmäisinä mietittyä minkälaisia kutsu-/muita kortteja tekisi, toisinaan taas sitä että kuinka koristelisi juhlapaikan, missä kävisi kaunistautumassa hääpäivän aamuna, mistä / minkälainen puku / sormus yms...

 

..itselläni on parhaillaan menossa sormuskausi... Me ollaan miekkosen kanssa erähenkisiä ihmisiä, tykätään luonnossa liikkumisesta, nuotiolla istuskelemisesta (käydään usein makkaran paistossa & nokipannukahvilla jne), sekä tykätään lappihenkisistä asioista.. Tämän on tarkoitus näkyä myös häissä ainakin joiltain osin (ja lappiinhan meillä on tarkoitus lähteä sitten rentoutumaan häiden jälkeen ;) ), niin eilen löysin sattumalta kun olin miekkoselle näyttämässä ihan eri juttuja asiaan kuitenkin liittyen, niin niitä taigasormuksia! Aivan ihania! Voisin koittaa jos vaikka osaisin liittää kuvia tähän tekstiin niin näyttäisin mitkä erityisesti olisi mieleen.. :) Pitäisi melkein laittaa kyselyä että mitä tulisi kustantamaan... (Suurinosa Taigasormuksista ilmeisesti tilaustöitä).

 

 

Muoks: kuvat poisa :)

 

 

Edit: Näköjään kuvien lisäys onnistui :) Jotenkin sormuksissa olen mieltynyt tuohon valkokullan ja keltakullan yhdistelmään. Kihlasormus on ihan perus sileä kultasormus, joten siihen on helppo yhdistellä melkein mitä vain.. Vielä kun saisi ihan täysin selkeät visiot siitä että mikä on just MUN. Noh, onneksi on aikaa miettiä ja suunnitella ;)

Muokattu: , käyttäjä: Lilja-

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitos Ms-Jonna ja Buffy! Tuntuu jotenkin aikaiselta intoilla häistä näin ajoissa (täällä foorumilla), mutta aika kuluu yllättävän nopeasti ja itse ainakin haluan suunnitella kaiken hyvissä ajoin. Mutta varmasti ensi vuoden puolella tosiaan tämä ketju saa lisää osallistujia.

 

Ms-Jonna, sinullakin on tosi kauniit nuo kaavailemasi puvut. Minäkin haluan kakkospuvun loppuillaksi! :girl_wink: Valokuvaajista ja bändeistä ei ole antaa vinkkejä, koska en asu pääkaupunkiseudulla. Tsemppiä tarjousten kyselyyn!

 

Ja Lilja, kivoja nuo vähän erikoisemmat sormussuunnitelmasi!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Valitettavasti minullakaan ei ole oikein antaa vinkkejä Ms-Jonnalle valokuvaajista tai bändeistä, sukulais- ja kaveripiirissä on järjestetty niin vähän häitä ettei ole juurikaan kertynyt kokemusta. Tai no itse asiassa kahden kaverini häät kuvasi sama kuvaaja, turkulainen Arttu Arojoki http://www.haavalokuvaaja.fi/. Ainakin näiden kahden pariskunnan kuvat olivat onnistuneita. Nettisivujen perusteella toimii myös pääkaupunkiseudulla.

 

Liljan sormussuunnitelmat näyttävät kauniilta! Erityisesti tykkäsin tuosta sinunkin suosikista, tuosta alemmasta mallista  :girl_pinkglassesf:

Muoks. Iik, tällä tytöllä meni pukusuunnitelmat uusiksi! Vielä en tohdi kertoa tarkemmin miksi, se selvinnee myöhemmin  :girl_haha:

Muokattu: , käyttäjä: Buffy

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitos kauniit :tender:  Nuo kaksi sormusta on vain viitteitä sinne päin mikä on itsellä visio, mutta kumpikaan tuskin ilman muutoksia olisi SE oikea ;)

 

^Jännällä odottaen että saa kuulla mikä Buffyn suunnitelmat muutti :)

 

Minä oon jo vähän "kosiskellu" (ja oon saanut alustavasti myöntävän vastauksen) harrastelijavalokuvaajakaveriani ottamaan kuvia häissä, mutta sitten viralliset hääkuvat on tarkoitus käydä otattamassa ihan paikallisessa (parhaimmaksi todetussa) valokuvaamossa..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täälläkin odotan mielenkiinnolla Buffyn uusia suunnitelmia puvun suhteen :)

Ethän pidä meitä kauaa jännityksessä?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Voi, vielä en uskalla kertoa tarkemmin mutta raportoin myöhemmin kun se on mahdollista!  :give_rose:

 

Tein muuten yhden hääaiheisen hankinnan viime viikolla, ostin nimittäin Ikean uudelta paperiosastolta muutaman pom pom-tyylisen pallon, tällaisia http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/40251077/. Siellä oli vaikka mitä kaikkea ihanaa ja olisin halunnut ostaa sen osaston tyhjäksi, onko joku muukin käynyt siellä näitä tiirailemassa? Mikäli Ikealla on paperikauppa vielä lähempänä häitä, sieltä voisi ostaa kyllä kaikkia materiaaleja koristeluihin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nyt voin vihdoin kertoa teille mikä muutti suunnitelmani. Päätettiin nimittäin aikaistaa häitä vuodella, ja juhlimmekin jo ensi vuonna. Hääpaikka käytiin katsastamassa tänään, ja saatiin varaus vielä ensi kesälle. Ostamani hääpuvun myyn oikeastaan kahdesta syystä, se on itselleni liian pieni yläosasta (enkä välttämättä jaksa nyt laihduttaa :D) ja toisekseen häistämme tulee nyt tyyliltään ihan erilaiset ja todennäköisesti en laita perinteistä hääpukua laisinkaan.

 

Toivotankin nyt kaikille vuoden 2015 ketjulaisille elämyksellistä häiden suunnittelua, varmasti jään seuraamaan taustalle miten teillä hääsuunnitelmat etenee!  :girl_in_love:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Oi miten jännittävää Buffy! Missä kuussa juhlitte? Käytät varmaan pelkästään sitä lyhyttä pitsipukua vai..? Minusta olisi kiva seurailla jatkossakin sinun hääsuunnitelmia, kai kerrot niistä 2014-ketjussa? Toivottavasti et kokonaan häviä tästäkään ketjusta :girl_wink:

 

Ikean paperipalloista muuten: Nuo on tosi kivoja, olenkin törmännyt palloihin jo jossain hääblogissa. Haluaisin itse noita valkoisia, mutta en tiedä olisivatko ne liikaa meidän juhlapaikalla, se kun on jo itsessään koristeellinen vanha huvila. Varattiin siis jo juhlapaikka. Olisimme halunneet erään vähän modernimman ja pelkistetymmän juhlatilan (sen, josta aiemmin jo mainitsin), mutta emme lopulta edes käyneet katsomassa paikkaa, koska paljastui, että siinä oli järkyttäviä piilokuluja ja lopullinen lasku olisi ollut tuhansia euroja enemmän kuin mitä kuvittelimme. Paikka oli myös muuttunut niin, että sinne oli saatu anniskeluoikeudet eli juomista olisi tullut myös huima lisälasku. Varasimme siis söpön vanhan huvilan, jota olemme miettineet jo vuosien ajan häiden viettopaikaksi.

 

Mitä muiden hääsuunnitelmille kuuluu? Ihania suunnitteluhetkiä Buffylle, sinulla onkin häät jo lähellä! :give_heart:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.