nedis

Häät 2015 (yhdistetty)

982 viestiä aiheessa

Ooo täälläkin ollaan aktivoiduttu!

 

Luulenpa että suurimmalla osalla varmaan on monet jutut tauolla aina joulukuun, kun eka hössötetään ja sitten rauhotutaan. Kuitenkin lopulta on vielä pitkä aika kuljettvana, vaikka aika kuluukin lopulta äkkiä!

 

Mä alkaisin kyseleen varmaan levin mökkejä aika ajoissa. Tuntuu että saattaa sitten täyttyä nopeestikkin.

 

Mulla alkaa ensi viikolla todellinen juhlapaikan metsästys. Oon jo joitain tiloja ja hintoja katsellut. Meille tulee niin toiminnalliset häät, että tilan pitäisi olla aika sopivanlainen ja toimiva kaikin puolin.

 

Kuinka paljon teillä muilla osallistuu muuten miehet suunnitteluun mukaan ja pitävätkö he näin pitkää suunnitteluaikaa hyvänä vai huonona?

 

Mulla mies touhuaa aika paljon mukana kyllä. Se on aidosti kiinnostunut kuvista ja teemoista ja omista pukeutumisistaan jne. Tottakai se oon minä, joka aktiivisesti vie hommaa eteen päin, mutta haluaa olla mukana kaikessa.

 

meillä mies ois halunnut jo ensi kesänä naimisiin, mutta lopulta ymmärsi, että rahan takia esim. tarttee pidemmän ajan ja että on oikeesti aikaa suunnitella kunnolla.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me saimme päivän lyötyä jotakuinkin lukkoon ja nyt on käynnissä juhlapaikan metsästys. Yhtä käytiin jo katsomassa ja se oli kyllä aivan ihana, mutta jonkin verran kallis. Ensi viikolla menemme katsomaan toista paikkaa ja sitten täytyy pohtia, että onko jompi kumpi niistä meille passeli vai jatketaanko etsimistä.

 

Olemme kertoneet lähisukulaisille ja vähitellen varmaan puhumme päivästä myös kavereille, jotta eivät sitten suunnittele häitä samalle viikonlopulle.  :P Ajattelin myös alkaa katsella pukuvaihtoehtoja ja käydä kenties sovittamassa hääpukuja tässä alkuvuodesta, jotta saisi vähän sitä mallia itselleen mietittyä ja sitä kautta voisi selailla netin tarjontaakin, jos ei sitten uutena päädy pukua ostamaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mun mies ei juurikaan vielä tässä vaiheessa osallistu, koska sen mielestä häät voi kuulemma järjestää kuukaudessa :D Nojoo, se oli onneksi vitsi sen suunnalta, mutta meillä on aika hyvä työnjako asioiden suhteen tällä hetkellä. Miestä ei hirveästi kiinnosta mitkään pikkujutut, kun taas mä rakastan suunnitella ja miettiä kaikkea paperipillien kuviosta ja väristä lähtien. Siksipä mies saa hoitaa musiikin ja ruokajuttuja, kun taas mä mietin näitä yksityiskohtia sitten enemmän. Mennään kuitenkin ensi viikolla pidettäville häämessuilla Wanhaan Satamaan, että ehkä siellä vähän selkiintyy jotkut ideat.

 

Molemmat ollaan mietitty paikkoja ja vaikka kovasti aluksi puhuttiin että täällä etelässä järjestettäisiin, ei sellaista täydellistä paikkaa täältä oikein löydy ja hinnatkin on aika sikamaisia. Vertauksena, lapsuudentuttuni järjesti kotipaikkakunnallani häät 1000€ budjetilla, johon sisältyi kaikki. Siis paikka, ruoka, asut, kukat, ihan kaikki. Paljon tehdään mekin itse, ihan siitä syystä että pidetään siitä ja halutaan saada mahdollisimman oman näköiset häät. Samalla siinä tuntuu säästävän pitkän pennin.

 

Tuntuu jotenkin absurdille ajatella, että ihan oikeasti voi kohta alkaa varailemaan asioita ja lyömään lukkoon suunnitelmia. Mitäs sitten kun kaikki on tehty ja suunniteltu valmiiksi ja juhlat juhlittu? Mitä mä sitten suunnittelen?  :girl_haha:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mekin ollaan suuntaamassa häämessuille miehen kanssa ja helmikuun alussa täällä Tampereella on häämessut kanssa, mihin sitten suunnataan!

 

Kun häät on ohi alat tehdä tapahtumia ;) Voin kertoo, että siihen saa tuhlattua ihan tarpeeksi aikaa ja suunnittelutyötä ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Pikapäivitystä:

 

Hui, perhosia vattassa! Viime yönä kun ei uni tullut, niin selailtiin sitten vielä niitä levin mökkejä/huoneistohotelleja, niin päädyttiin sitten siihen levin omaan kylpylähotelliin. Ihan varsin laitoin (muka alustavaa) kyselyä sinne, niin vastauksia tuli ihan muutamassa minuutissa.. Hetken päästä ensikyselystä huomasinkin jo alustavasti varanneeni huoneen (ensi kertaa) TULEVALLA NIMELLÄNI!! :ph34r: Järkkyä!  :grin:

 

Meillä mies on vaihtelevan innostunut; osallistuu kyllä kaikkiin juttuihin ajatuksen tasolla mutta minähän se saan olla päällepäsmärinä  ;)

Itseasiassa tuo huoneen varauskysely oli miehen idea... :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ootteko kuinka paljon budjetteja miettineet? Missä vaiheessa teillä noin yleisestikin on suunnittelut menossa? Vielä asiat suunnitteluasteella vai jo ihan konkreettisesti edetty, kuten Lilja- tuossa ylempänä? Tuntuu jotenkin hirveen vaikeelle ite hahmottaa näitä asioita, kun lähipiirissä on ollu tasan yhdet häät, joista oon jopa jotain ymmärtänykin :D

 

Meinaatteko tehdä ja lähettää Save the Date -kortteja? Miehen suora ja rehellinen mielipide oli, että rahanhukkaa, mutta toisaalta ite taas pidän siitä ajatuksesta :D Plus, saisin jotain askarreltavaa jo ennen kunnollisia askarteluja :D

 

Muoks. Mitä mieltä ootte ryhmäpäikystä? Ja sais jo avautua toi 2015-päikkypuoli! Tekee mieli blogiakin kirjottaa, mutta siinä on se ongelma että sukulaiset ja tutut pääsis turhan aikasin sitä lukemaan ja tieto hääjutuista leviäis kulovalkean tavoin ja siitä ois stressittömyys sit kaukana...

Muokattu: , käyttäjä: BohoChicBride

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Emme todennäköisesti laita Save the Date -kortteja vaan kerromme ydinhenkilöille päivän hyvissä ajoin jo etukäteen ja muuten laitamme sitten viralliset kutsut menemään myöhemmin.

 

Olen itse aloittanut piilohääblogin pitämisen ihan omaksi ilokseni, mutta julkista siitä en aio ainakaan vielä hetkeen tehdä (jos koskaan).

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

me aiotaan tehdä sähköiset save the date kortit :) Tykkään piipertää koneella ja sitä varten voi valokuvatakkin jne. niin se on musta ihan hyvä oidea.. lisäksi pelkään, että toi meidän hääpäivä voi olla lopuksi aika suosittu...

 

Mä oon ihan tulisilla hiilillä siitä, miksi toi 2015 osio ei jo aukea  :girl_cray2:  Kukaan ei oo ees vastannut mun kyselyyn tuolla palaute ja kysely osiossakaan  :girl_mad: Ei sillä etteikö ois ihan kiva tännekkin kirjoitella kuulumisia ja lukea muiden, mutta haluisin alkaa päikyn avulla miettimään yksi asia kerrallaan ja jakaa sen muiden kanssa ja ihaninta ois lukea myös muiden samassa vaiheessa menevien juttuja!

 

Onko muita suuntaamassa häämessuille ensi viikolla tai sitten helmikuussa Tampereelle?

 

Me miehen kaa tossa pohdittiin budjettia ja luulen, että kokonaisuudessaan sormuksineen päivineen budjetti ois 7500e. Halutaan kunnolla kaikki hoitaa... kattotaan miten se muotoutuu.. Tottakai jos jostakin saadaa tingittyä sitä aina parempi!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

KetunMetku, me ollaan menossa tulevana viikonloppuna täällä Helsingissä! Ollaan jo öööö, puolitoista vuotta sitten ekan kerran huvikseen käyty, mutta nyt pitääkin katella kokonaan uudella tavalla siellä kaikkea :D

 

Mä luulen että päädytään sittenkin siihen std-korttien lähettämiseen, koska halutaan "varata" se viikonloppu ja ihmiset joutuis kuitenkin tulemaan melko pitkältä matkalta sinne. Osaavat sitten varata hotelleja jne... Tässä vaan mietin sitä, että mikä on se järkevä aika laittaa noita menemään. Meillä on alustavasti puhuttu toukokuusta häiden suhteen, joten joulukorttien mukana meneminen ois mun mielestä vähän liian lähellä virallisten kutsujen lähettämistä. Ehkä syksyllä sitten? Tiedetään jo millanen kuva siihen halutaan ottaa ja se jo itestään vähän antaa vihiä meidän tulevista meiningeistä. Meillä on miehen kanssa reilu 20cm pituusero, joten aattelin että mies pistää omat Reinot ja mä Ainot, mutta mä seison pienellä jakkaralla ja se kuva on vaan meidän jaloista. Emmätiiä, en osaa varmaan selittää, mutta mun päässä se näyttää hauskalle :D

 

Tuossa laskeskeltiin budjettia mekin ja aateltiin päästä alle 4000€. Siihen ei kyllä mahtunu sormusta, mutta koitetaan ensin vähän kurkkia jos sukulaisilta saisi jonkun perintökorun siihen hommaan. Jos ei sieltä löydy passelia, niin sitten varmaan kierrellään etsimässä vanhaa sormusta. Uudet ei vaan miellytä silmää samalla tavalla. Jos mikään ei natsaa, niin sit varmaan päädytään teettämiseen, mutta se on sit sen ajan murhe ja katotaan paljoonko rahat riittää :D

 

Mäkin odotan että toi päikkyosio aukeaa, en tänne viiti alkaa kuvia lisäilemään ja alkaa sen enempää fiilistelemään. Ja uskokaa kuinka paljon mä sitä haluisin tehdä :D Olis mukava myös lukea ja seurata missä tahdissa muut etenee. Toivottavasti se aukee nopeesti!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hääpaikka varattu ja on kyllä niin mieluinen kuin olla ja voi!  :girl_in_love: Seuraavaksi jatketaan pitopalvelun etsimisellä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Voi eikä! Minkä paikan varasitte Vihkikupla? Tässä alkaa tuntua sille, että pitäis iteki vähän siirtyä sanoista tekoihin, mutta jostain kumman syystä se jännittää ihan kamalasti :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me kanssa käytiin alustavasti varaamassa juhlapaikka! On tapahtunut muuteskin tosi paljon.

Hääpäiväkirjaosiota ei oo vielkään avattu ja ylläpito ei reagoi mitenkään, vaikak muutkin on jo asiaa toivoneet. Onkohan täällä foorumilla yleisesti jotain jatlumisongelmia vai mistähän tää johtuu.

Alkaa tuntuu meinaan kohta siltä, että pitä alkaa ettii jotain toista paikkaa purkaa ajatuksia ja suunnitelmia, jos tänne ei saa. Harmittaa, koska tykkään tästä paikasta kovasti.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heippa kaikki. Ei ole tullut pitkään aikaan kirjoitettua, eivätkä häät ole olleet mielessäkään. Isäni sairastui vakavasti ennen joulua, kun hän sai ensimmäisen aivoinfarktin. Tähän päivään mennessä hän on saanut niitä jo neljä. Lääkärit ovat vihdoinkin saaneet tietoon syyn, joka nämä tukokset aiheuttaa. Kyseessä erittäin harvinainen sairaus Vaskuliitti, joka on isäni aivoissa. Vihdoinkin hänellä on aloitettu lääkitys, ja nyt vain odotamme lääkityksen tehoamista. Voitte vain kuvitella ettei häiden suunnittelu ole nyt number one. Jollen ole töissä tai kotona, istun isäni sängyn vieressä sairaalassa. En ole nähnyt isääni näin paljon kuin viimeksi kun asuin kotona. Häihimme on suunnilleen vuosi ja muutama hassu päivä, joten suunnittelu pitäisi aloittaa toden teolla. Tähän asti olemme vain säästäneet rahaa häihin, minkä budjetti on yli 10000€. Säästöjen suhteen tosin olemme jo puolessa välissä, emmekä ole saaneet avustuksia sen suhteen.

Kaasoni on tulossa käymään luonamme tammi-helmikuun vaihteessa, jolloin viihteellä olon lisäksi voisimme uhrata muutaman tunnin häiden ideointiin. Yritän mahdollisimman paljon aktivoitua täällä ja kirjoitella, kun jotain saadaan aikaiseksi. Seuraavaksi pitäisi saada mies kastettua ja rippikouluun, jotta ylipäätään saamme järjestettyä kirkkohäät jotka haluamme. Pitäkää peukkuja ettei ole jo liian myöhäistä. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me kanssa käytiin alustavasti varaamassa juhlapaikka! On tapahtunut muuteskin tosi paljon.

Hääpäiväkirjaosiota ei oo vielkään avattu ja ylläpito ei reagoi mitenkään, vaikak muutkin on jo asiaa toivoneet. Onkohan täällä foorumilla yleisesti jotain jatlumisongelmia vai mistähän tää johtuu.

Alkaa tuntuu meinaan kohta siltä, että pitä alkaa ettii jotain toista paikkaa purkaa ajatuksia ja suunnitelmia, jos tänne ei saa. Harmittaa, koska tykkään tästä paikasta kovasti.

 

Mä kanssa mietin, että missä tätä sitten jatkaa jos tänne ei enää päiväkirjoja avata. Bloggaaminen tuntuu jotenkin niin erilaiselta, kun ihmisillä on aina suurempi kynnys kommentoida sinne. Täällä saa kuitenkin olla paljon enemmän anonyymi kuin blogissa ja siksi kynnys hössöttää ja kysellä tyhmiä on paljon pienempi. Samoin vuorovaikutus on paljon helpompaa ja sitä tapahtuu enemmän. Toivottavasti edes ilmottaisivat mikä tuossa on homman nimi, niin tietäisi mitä tehdä, eikä vain odottaisi... Mihinkäs me täältä sitten siirrytään, jos tämä ei enää päivitykään?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä hyppään kans pulisemaan tänne, kun ei tuolla Helmikuu -15 ketjussa näytä ketään olevan :D

 

Mäkin hössötän mieluummin foorumilla kuin blogissa, ihan vaan jo senkin takia, kun blogia lukee ainakin muutama irl-kaveri. Vähän mälsää jos heille selviää kaikki pienimpiä yksityiskohtia myöten jo ennen häitä. Tosin enhän mä toki tiedä, että onko täällä foorumin puolella joku tuttu stalkkaamassa :D

 

Voimia Ms-Jonnalle ja perheelle isän sairauden kanssa!

 

Meillä on varattuna sekä kirkko että juhlapaikka :) Ruoat tulevat talon puolesta, joten ei tarvitse enää pitopalvelujen välillä pähkäillä. Sormus odottaa laatikon pohjalla ja hääpuku on matkalla Suomeen! Ihan hyvässä vauhdissa ollaan valmisteluissa, turhauttaa vain kun ei ihan hirveästi vielä tässä vaiheessa voi tehdä :D

Std-kortteja tuskin lähetellään, lähes kaikki kutsuttavat tietävät muutenkin kyseisen päivämäärän :)

 

 

Kuinka paljon teillä muilla osallistuu muuten miehet suunnitteluun mukaan ja pitävätkö he näin pitkää suunnitteluaikaa hyvänä vai huonona?

Eipä tuo ukonrohjake hirveästi suunnitteluun osallistu. Kiltisti se kuuntelee mun alituista häähöpötystä, ja välillä kertoo jopa oman mielipiteensäkin. Lähes kaikki on "ihan niinkun sä vaan haluat" :rolleyes:  On hän kysynyt jo molemmat bestmaninsa, sekä pyytänyt isäänsä kuvaajan hommiin, ja vähän udellut hääautoista. Siinäpä se. Välillä tulee kommenttia, että ei kai kaikkea tarvitse tietää näin aikaisin. ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ja hei, nyt näyttää auenneen päiväkirjaosasto vuodelle 2015 ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Juu niin aukesi! Eilen jo illalla kävin kiittämässä ylläpitoa ja aukaisin hääpäiväkirjankin vihdoin. Tulkaa nyt te muutkin, niin pääsee lukemaan teidän ajatuksia tarkemmin ja suunnitelmia!

 

On kyllä ihan hirvee hääkuume päällä. Muo pelottaa eniten se, että teen ihan hirveet suunnitelmat ja sitten ne muuttuu kokonaan jossakin matkan varrella toisiksi... Tosin haittaneekohan tuo nyt sitten muka mitään :D

 

Jäin vuoden vaihteessa työttömäksi ja tää ei sovi mulle yhtään. Hengailen netissä ja kirjoitan juttuja ihan liikaa. Spämmään foorumeita ja kirjoitan työhakemuksia. Kohta olen vain täällä omassa kolossani kuolaava mustasilmäinen olento, jonka päässä pyörii vain häät.

 

Ihanaa kun muutkin morsiot on aktivoituneet <3

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä vielä arvon, että jaksanko alkaa kirjottamaan päiväkirjaa tänne. Jotain tulee kuitenkin blogiin kirjotettua, ja jonkun verran tulee täällä foorumilla kirjoiteltua sinne sun tänne. Voipi olla ettei samoja juttuja jaksa moneen paikkaan rustailla :girl_sigh: Kyttään kyllä varmasti muiden -15 morsioiden päikkyjä!

 

Mullakin tulee näin äippälomalla roikuttua aika paljon netissä... Neitin päiväuniaika kuluu aika tehokkaasti täällä ketjuja kahlaten :ph34r:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Pitkästä aikaa vois kirjotella taas tännekin. Täälläkin vietetty joulunaikaan vähän lomaa hääpohdinnoista. ;)

Asiat on edennyt sen verran, että kaaso on nyt pyydettynä. Lähetin siskolleni joulukortin mukana toisen kortin, jossa pyysin häntä kaasokseni. Soitti heti kun kortti oli perillä ja ilolla suostui tehtäväänsä. :girl_sigh: äidille asia paljastui tänään, kun pyysin häntä mun ja siskon mukaan häämessuille lauantaina. Vähän kuulosti hölmistyneeltä puhelimessa, mutta ihmekös tuo. Viikko sitten pudotettiin toinen pommi, kun jouluna raskaustesti näytti pitkän yrityksen jälkeen plussaa. :girl_pinkglassesf:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onnittelut Ninni_ , aivan mahtava joululahja :give_heart:

 

Itse näin hieman vaivaa häihimme, ja päätin laittaa eräälle valokuvaajalla kyselyä. Toivotaan ettei olisi vielä varattu, vaikka pelkään pahoin. Taidan olla hänen suhteen jo myöhässä, mutta katsotaan. Rakastuin häneen ottamiin valokuviin, ne olivat juuri sellaisia kuin omista häistä haluan nähdä. No jos ei onnistu niin pitää jatkaa etsiskelyä. Jos en monen muun asian suhteen ole tarkka häiden suhteen, niin ainakin valokuvista olen. Kyseinen päivä on kuitenkin meille kaikille se tärkein elämän aikana, enkä halua sitä halvinta harrastekuvaaja ottamaan kuviamme. No okei, toinen asia missä en pihistele on ruoka ja morsiuspuku. Ehkä tuo lista on kuitenkin pidempi, kun alan tarkemmin miettimään. :girl_haha:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Pitää tulla tänne hehkuttamaan, nyt meillä on valokuvaajakin. Varsinkin kun on juuri se valokuvaa jonka halusimmekin. Kyseessä on Petri Mast, aivan upeita kuvia. Lisäksi surffailin hääforumilla ja en löytänyt hänestä mitään pahaa sanottavaa. Sen verran pitää vielä kehua, että vastaus tuli heti tuntia myöhemmin minun lähettämästä viestistä. Viestien pohjalta vaikuttaa todella mukavalta, enkä usko että tarvitsee jännittää kameran edessä. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ms-Jonna, Petri Mastista oon kuullu mäkin paljon hyvää! Oli kuvaamassa ystäväni häit viimekesänä, niin näin hänet ihan työssäkin ja oli kyllä mukavan oloinen tyyppi. Teitte hyvän valinnan!

 

Ja Ninni_lle onnea!!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.