nedis

Häät 2015 (yhdistetty)

982 viestiä aiheessa

Täällä näin. Sanomme tahdon heinäkuussa 2015 <3 eli pitäsi vielä malttaa odottaa vähän yli vuosi. Hääkuume on jo kyllä todella kova (ja nousee koko ajan kun katson kuvia hääpuvuista ja luen täältä juttuja muiden häistä

Muokattu: , käyttäjä: Repa

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ihana! Täälläkin on vähän malttamattomuutta ilmassa. Tekis mieli vaan tehä ja tehä häiden eteen asioita.
Käytiin tänään ostamassa mulle vihkisormus! (en ois muuten sitä ostanut, mutta oon ravannut useampaan otteeseen testailemassa sormuksia, ja juuri tää kyseinen sormus jää aina pyörimään miun mieleen. Tällä kertaa kuulin niitä olevaan ainoastaan alle 10kpl jäljellä koko suomessa ja juuri minun koko löytyi jostain toiselta paikkakunnalta ja toisekseen se oli poistuva mallisto (plussaa -50% hinnasta) pakkohan se oli ottaa?! vai mitä :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Voisin tulla huhuilemaan tännekin ketjuun :)

 

Eli meillä häät elokuussa 2015 ja suurinpiirtein nämä olemme saaneet kasaan;

 

- Budjetti suunniteltu

- Kaasot valittu

- Juhlapaikka varattu

- Kutsukorttien askartelu aloitettu

- Juhlapaikan koristelut pääpiirteittäin hankittu

- Hääkengät ja huntu ostettu

- Valokuvaaja varattu (siskoni ja serkkuni kuvaavat potretit ja häät, molemmat alan ihmisiä)

- Hääauto varattu (sulhasen isän jenkki)

- Häätanssin säveltäjä ja esittäjä varattu (ihana ystäväni tekee tämän)

- Hääbändi varattu (isäni bändi)

- Kirkko valittu (varaukset 1.9. lähtien)

- Vihkisormus hankittu (mies pitää kihlan ja minulle tulee äitini vihki)

- Hääpukuja on käyty sovittelemassa

- Pitopalvelun kanssa treffit parin viikon päästä

 

Puvun kanssa olen tarkka ja etsintä on ollut tähän mennessä vaikeaa.. olen ostanut jo yhden puvun, jonka sain onneksi myytyä eteenpäin koska tajusin ettei sovi vartalolleni ollenkaan. Sen jälkeen olen ravannut liikkeissä eikä mikään miellytä..huoh! Ensi viikolla taas sovittelemaan, onneksi kiirettä ei ole vielä!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

No jos kerta tykkäsit jo sormuksesta ja se tuntui omalta ja pyöri mielessä niin mikäs siinä :) sormus on kuitenkin häitten tärkein asia. taitaa tuo mieheni jo vähän hermostua kun en taida puhua oikein mistään muusta kun häistä. :) :) tosin nyt se pääs huilahtamaan kun lähti vanhempia moikkaan pohjoseen.

Ai niin, täällä on myös yksi ketju joka kulkee nimellä 2015 vuoden avioituvat, apua! Löytyy kohdasta häiden valmistelut. Sinne on myös aika moni 2015 naimisiin aikava kirjotellu :)

Muokattu: , käyttäjä: Repa

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Samaa mieltä muitten morsmaikkujen kanssa Miljamaarian paikasta että hyvältä näyttää! Tuollainen kelpaisi mullekin ;)

 

Mähän olen pukuja käynyt sovittamassa kolmessa eri liikkeessä ja kahta käytettyä pukua kokeillut. Super-lauantai jolloin kaason kanssa pukuja sovitettiin tosiaan kolmessa paikassa (treffit aina tunnin välein uuden paikan kanssa joten oli nopeesti mekko päällä ja pois :D ) ja 17 mekkoa tuli sovitettua, oli hirmu hyvä oman ajatuksen setvimiseen. Olin kuvitellut haluavani simppelin merenneitopuvun joka on kauttaaltaan pitsiä. Ei. Se oli liian tylsä mulle. Joten kun soviteltiin erilaisia mekkoja omakin ajatus selkeni että mitkä ne asiat oli mitkä kiinnitti mun huomion. Nyt mä tuskailen kun olen käytettyjä mekkoja kattellut ja nyt olen yhteen unelmaan törmännyt.. Ongelma on nyt vain oma pääkoppani. Uskallanko ostaa sen kun häihin on se 12-13kk aikaa? Kyseinen mekko on toisella puolella Suomea, joten sovin myyjän kanssa että hän sen mulle postittaa ja jos jotain ihmeellistä on ettei se mun päälle istukaan niin saan sen palauttaa. Mutta silti jännittää.. :o Elokuussa olisi mullakin ehkä Viron reissua tiedossa, tosin mukana sulho ja sen sisko (joista kumpikaan ei pukua saa nähdä ennen H-hetkeä) joten en tiedä pääsisinkö silloin edes mekkoja sovittelemaan. Pitääkö mun nyt ottaa puhelin käteen ja soittaa yhdelle kaasoista että lähteekö het pikemmiten mun kanssa laivalle? :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Mitä mieltä olette, häiritseekö jos miljöö on maalaisromanttinen mutta muuten kaikki on hyvin luksus ja blingbling?  :girl_cray:  

 

Kontrastit on just parasta!  :girl_haha:  Meilläkin maalaisromanttinen hääpaikka ja jos jaksaisin yhtään koristella niin kyllä olisi blingblingiä, tosin mua kiehtoo yleisestikin vahvat kontrastit ja vastakohdat ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitos FelineStripe, kyllä olo alkaa jo helpottamaan kun saa tukea :)

 

Katsoin jo laivamatkoja Tallinnaan, mutta sitten rationaalinen minä pääsi esiin. Meiltä matkat on halvin tehdä Helsinkiin autolla, koska bussi sekä juna maksaa aivan liikaa. Hintaa edestakaisin tulee autolla 100e. Koska matka on niin pitkä (4h) on pakko mennä yöksi Helsinkiin jo edellisenä iltana (laiva lähtee klo 10) ja hotelliyö maksaa sen n. 70e. Sitten paluu laivalta on 20.30 eli yöksi olisi jäätävä silloinkin. Toinen 70e. Laivamatka sinänsä ei ole kallis, 19e halvimmillaan. Mutta siltikin pelkät matkat Tallinnaan ja takaisin tekee 260e :o Joten mekon pitäisi olla vähintään 300e halvempi kuin täällä että siinä olisi mitään järkeä, mielummin toki vieläkin halvempi. Pelkän 40 euron takia ei kannata sinne lähteä muuta kuin huvikseen ;)

 

Joten annan taas armoa tuolle mekolle.. :D Voisin ehkä käydä yksin uudestaan noissa hääpukuliikkeissä.. Ihan vain varmistuakseni että tuo käytetty (ei häissä käytetty vaan näytösmekkona ollut) voisi olla SE mekko :)

Muokattu: , käyttäjä: lsthle

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Sähän voit myös itse vertailla noita hintoja. Esim. milieu.ee myy hääpukuja jotka maksaa noin 500€ ja jos katot Suomesta esim. niinatar.fi jossa hääpuku maksaa 1 100€ joten hintaero on 600€ siitä miinus matka eli jäisit 340€ plussalle. Tai guugleta hääpuku Virosta nii saat erilaisten hääpukuliikkeitten nettisivuja/ osotteita.

Itse ajattelin ehkä käydä Suomessa sovittamaan muutamaa pukua johon oon silmäni iskenyt. Kaasoni tuntee Viron kun omat taskunsa nii on helppo lähtee shoppailee sinne. Itse kun olen varmaan vaan pari kertaa Virossa käynyt.

Itsellänikin on jo kova kuume ostaa hääpuku :)

Muokattu: , käyttäjä: Repa

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meidän häät on 5.9.2015. Kirkko on jo varattu, samoin juhlapaikka ja osa juhlapaikasta maksettuki. :D Väreistä aletaan keskustelemaan, kun sovittiin, että sulhanen päättä yhden värin ja morsian toisen. Siis päävärit. Tehosteväri ollaan jo päätetty yhdessä. :D Me ollaan niin päätön pariskunta, ettei ole tosikaan. Niin häistä pitäs saada meijän näköset. Bestman ja Kaaso on valmiina ja morsiusneidot. Sormuspoikakin on valmiina, tosin se on erilaisempi päätös, koska häät ovat lapsettomat.

Hääpukua en ole vielä sovittanu enkä isommin katellut, kun laihdutus ja kuntokuuri on alkanu.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Oletteko jo puvun ostaneet? Tai käyneet katsomassa jotain pukuja? Mulla olisi kamala kuume päästä jo sovittelemaan pukuja, mutta ei viitsi vielä kun häihin on vielä vähän reilu vuos.

 

Meillä häihin on tällä hetkellä aikaa hieman alle 7kk, ja ostin pukuni maaliskuussa. Ostin puvun tältä palstalta, ja oli ensimmäinen ja viimeinen jota sovitin - istui täydellisesti ja kaunis kuin mikä! Pääsin tässä asiassa siis varsin helpolla :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minäkin ilmottaudun mukaan! Meillä siis häät 22.8.2015.

Onpas teillä hieno päivämäärä... meillä siis sama päivä :girl_in_love:

Tipzilla: Me kihlauduimme helmikuussa ja aloin etsimään saman tien juhlapaikkaa. Itselläni oli niin paljon kriteerejä, että etsintä alkoi tuottamaan jo ihan liikaa päänvaivaa ja turhauduin todella. Lopulta aloin kaivamaan pintaa syvemmältä enkä tyytynyt pelkkien kaupungin listaamien juhlapaikkojen selailuun ja yleisesti tiedossa oleviin juhlapaikkoihin. Rupesinkin miettimään mitä seuroja ja ydistyksiä paikkakunnalla on ja sitä kautta löysimme täydellisen hääpaikan. Nyt olen todella huojentunut ja parasta on, että tämän ihanan juhlapaikan vuokraaminen maksaa pe-su 350€.

Seuraavaksi olisi suunnitelmissa kokin pyytäminen ja hääpukujen sovittaminen. Sain kuitenkin jo kehitettyä mielessäni seuraavan kriisin: millaiset alusvaatteet kannattaa laittaa päälle, kun menee sovittelemaan hääpukuja :girl_haha: ?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Eilen sain kutsukortit hääinfoja myöten valmiiksi ja nimet ja osoitteetkin kuorissa, postimerkit pitäisi vielä ostaa ja sitten lokakuussa lähettää :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Noniin nyt on saatu taas vähän aikaseksi. Ostin puvun, hunnun ja alushameen! huh, tekisi joka päivä mieli käyä kurkkimassa sitä pukua kun se on vaan niiiin ihana! :girl_in_love:

Kimppuakin oon netistä jo katellut minkä tyylisen haluan, värit päätetty ja koristeitakin vähän suunnitellut ;) ai että tämä on mukavaa aikaa!! :girl_dance:

 

Ja isthle ei minun mielestäni haittaa mitään, siitä tulee upea! Meillä tulee olemaan kirkko semmonen vanha maalaisromanttinen puukirkko ja juhlapaikka on sitten taan vähän hienompi! :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onko muilla muuten silleen, että ei oo budjettia vielä säästetty?  :blush:

Jotenkin tuntuu että raha-asiat vie hirveesti iloa tästä häiden suunnittelusta, meilläkin kun tuli yllättäviä menoja auton hajotessa...

Ahdistaa, eikä oikein uskalla suunnitella mitään kun takaraivossa jyskyttää koko ajan että "mitä jos ei olekaan rahaa" yms. :girl_cray2:​  Oli pakko tulla valittamaan tänne kun kanssamorsiamet on yleensä niin symppiksiä ja ymmärtää mistä puhun!  ^_^

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Joo o Carnation, me vuokrattiin miehen puku ensin, mä en ole itse käynyt kertaakaan vielä sovittamassa :D ihan sen takia vaan, kun mies ilmoitti jo yli vuosi ennen kihlautumista että haluaa sitten omiin häihin pukea etelä-pohjanmaan kansallispuvun ja meillä sitten koko teema rakentuu sen ympärille  :tender:

 

Ja komppaan noita raha-asioita !!!!!!!! jonkin verran ollaan säästetty mutta max 1/5 kokonaisbudjetista... Nyt on tietty aikaa haalia tavaraa kasaan, niin voi olla että tulee sitten käyttötililta maksettua monia hankintoja :D meilläkin ollut raha-asioissa takapakkia, juuri tuollaisia yllättäviä menoja sekä miehen työttömyys... mutta ukko itse on niin rauhallinen että se onneksi tarttuu muhunkin, saan enää harvakseltaan niitä epätoivoisuus"kohtauksia". Kyllä se tästä =)

Muokattu: , käyttäjä: Marikukka

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitos Marikukka lohdutuksesta :D helpotti vähän ahdistusta! Mietin kai vaan liikaa mitä MUUT ajattelee, tyyliin "pitää" olla sitä ja "pitää" olla tätä :D

Mä ite oon opiskelija, ja sulhanen valmistuu nyt ens kuussa. Pidetään sormet ristissä että sais töitä heti :D

Me tehään tosiaan tota samaa et ostetaan pikkuhiljaa juttuja aina käyttötililtäki ku rahaa tulee!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Apuva, menin ostamaan hääpuvun!  :girl_in_love:  Se on käytetty (periaatteessa), eli ollut mallikappaleena (ilmeisesti häämessuilla Italiassa) ja nyt se ensi viikolla postitetaan mulle! Eli siis en ole sovittanut, mutta mittojen puolesta pitäisi olla just perfecto. Sovin kyllä myyjän kanssa mahdollisesta palautuksesta jos käykin niin ettei istukaan. Mutta äääk! Nyt tämä on jo tosi konkreettista, koska kaiken muun investoinnin on voinut sijoittaa johonkin muuhunkin. Nyt on vaan niin hienot kelit ettei malta katsella juhlapaikkoja joten tyydyn vaan makaamaan onnellisena nurtsilla  :tender:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

.........ja nyt mulla on myös vihkisormus  :girl_in_love:  :girl_hide: 
Löydettiin hyvästä tarjouksesta, sattui olemaan yksi ainut mun koko ja tänään on tasan vuosi meidän häihin niin tuntui aivan kohtalolta  :girl_haha: 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täällä löytyy kans vuoden 2015 tuleva morsian.
Meillä hääasioita on pohdittu melko paljon, ja aikaiseksikin on saatu valtavasti.
*Kaasot päätetty (3kpl),
*Vihkisormus, sukkanauha ja häämekko ostettu.

*Kampaaja päätetty
*Hääpaikka varattu
*Bändi varattu
*Kuvaaja varattu
*Koristeita hommattu
*Alkumaljalasit hommattu
*Alustava vieraslista tehty
*Vieraslahjat hommattu
*Kaasojen ja bestmanien lahjat hommattu

Siinäpä meidän jo tehtyjä valmisteluja.
Isoin asia on vielä hoitamatta, eli pitopalvelu, tai menu
 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Isthle kuullostaa jännitävältä :) tule sit kertomaan että miten hääpuku istu :) ja että oliko toiveitten mukanen. itse pääsen vasta kuun lopussa sovittamaan pukuja kun kaasolla on vähän kiire töissä. Tai sit meen yksin katsomaan pukuja.

Ja ei kestä inz :) aattelin et haluut tietää kun täällä on tosi moni 2015 vuonnna menevä morsian ilmiantanut itsensä :)

Muokattu: , käyttäjä: Repa

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me ollaan molemmat opiskelijoita ja mies lähdössä vaihtoon syyslukukaudeksi. Itse olen töissä onneksi koko kesän ja mies sai kesätöitä vain kuukaudeksi. Rahaahan meillä ei ole yhtään. Saamme siis normaalisti kuukaudessa yhteensä alle 1000€, josta maksetaan meidän asunnon vuokra ja kaikki kulut (meillä on myös auto) sekä minun elämä täällä Suomessa ja miehen ulkomailla. Silti olen päättänyt olla murehtimatta rahasta. Meillä on budjetti laskettuna ja pyrimme säästämään ihan kaikessa (suurin säästö on ollut karsia vieraslistaa). Vanhemmilta emme pyydä rahallista apua, koska mielestämme se tuntuisi todella oudolta.
 

Aikaahan tässä on ihan hyvin, joten tehden ostoksia ympäri vuoden niin hyvin saa hankittua kaiken tarvittavan.
Kyllä kaikki järjestyy ja pääsemme juhlimaan häitämme ensi kesänä :girl_sigh:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täälläkin yksi morsian, joka tahdon sanoo kesällä 2015. Virallinen tahdon sanotaan maistraatissa 12.6 (kun mies ei kuulu kirkkoon). Seuraavana päivänä sitten on kirkossa siunaus ja hääjuhla. Kirkko on jo tätä varten varattuna ja juhlapaikka on mietytty. Ens viikolla mennään katsomaan paikkaa ja jos se mielyttää nii sekin ois järjestetty. :)

Hääpuvun löysin puolivahongossa, kun kävin siskon kanssa shoppailu reissulla. Pienillä korjauksilla siitä tulee täydellinen. :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Pöms, ihana kuulla! Toi saa itellekin vähän toivoa siitä että kyllä kaikki järkkääntyy :)
Mekään ei olla varsinaisesti pyydetty vanhemmilta avustusta, mutta mun äiti haluaa maksaa välttämättä mun mekon, ja juhlapaikan :)

 

Marikukka, millanen sormus?!  :tender:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä myöskin mies nyt osittain työtön, saattaa olla kuussa vain muutama tunti töitä:/ Ostettiin just omakotitalo, kahet autot ja silleen...itellä onneks vakipaikka, mut suurinosa rahoista menee kyllä tähän asumiseen. Laskukone on sauhunnu, ku oon laskenut, että paljon saan omista palkoistani sivuun joka kuukaus. Mies auttaa sitten veronpalautuksillaan (kunhan vain täytin ne kilometrikorvaukset oikein!!!!!) jännittää, että tuommosesta asiasta on periaatteessa iso osa meidän häistä kiinni, kun sieltä tulee melkein puolet meidän budjetist. IIIIIIK!!!! Kyllä mä täytin, täytyy vain uskoa itteensä:D

Pöms: Tuleeko teille kuinka isot häät? Jänskättää millanen sää osuu kohilleen, kun on jo kuitenkin kesän loppua ja meillä ulkohäät:)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.